Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 21 de mayo de 2014


Com ja sabeu nosaltres sempre us donem propostes a l’agenda al voltant de Badalona , Maresme i Barcelona però avui us he de parlar d’un fantàstic planning per aquest cap de setmana però que està una mica més lluny...el Festival Infantil de TeatreKacumensi a Montmeló.
Una mare de l’escola  treballa en aquest projecte i ja fa temps em va dir “Has de parlar!!”. I donant un cop d’ull al seu programa la veritat és que si que tinc el deure de fer-vos saber de la seva existència. Realment val la pena. Un grapat d’espectacles infantils durant tot el cap de setmana (comencen divendres) i tots...totalment de franc!! Només s’haurà de pagar 1 euro per entrada per aportar-lo a favor de la Fundació Sant Joan de Déu. Contes, música, màgia, titelles, teatre...tot al vostre abast al Kacumensi. El primer que em va agradar va ser el nom del festival. Què us vagi molt bé Mònica!

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

UN CONTA CONTES BEN ENGRESCAT
Dissabte, 17.00 h. L’equip de l’editorial Castellnou conjuntament amb els amics de la botiga Bateau Lune han organitzat una tarda ben distreta per a nens i nenes. A l’espai Mamas Graciosas hi ha organitzada una bona gresca al voltant del conte “Vola, vola sorpresa! “ amb animació infantil, ioga i taller de manualitats. 

TALLER INFANTIL AL VOLTANT DELS LLIBRES DE FOTOGRAFIA
Dissabte, 11.30-13.30 h. A la Fundació Foto Colectània (C/ Julian Romea, 6) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant dels llibres de fotografia. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”. Podeu veure tots els tallers clicant aquí . És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic  a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades

TU PLANTES, ELL PLANTA. PLANTEM A L’HORT DEL JARDÍ BOTÀNIC
Dissabte, 11-13.30 h. Jornada participativa on el Jardi Botànic us convida a tothom a plantar llavors al seu hort al mateix temps que descobrireu les seves particularitats.  

SILENCI, FEM MÚSICA
Diumenge, 17:30 h. El Museu de la Música (C/Lepant, 150 a l’edifici de l’Auditori) us convida a visitar el museu amb música en viu a càrrec d’estudiants de l’ESMUC. 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí  . A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/. En aquesta web hi ha espai per vídeos de contes en anglès i tot!!

LA ROTLLANA SURT AL CARRER 

Dissabte, de 10 a 15.00 h. L’entitat juvenil La Rotllana organitza la  jornada “ La rotllana surtal carrer” on es podran trobar diferents activitats lúdiques i esportives per tot el barri de la Salut. Al Passeig de la Salut hi hauran tallers infantils i xocolatada. D’altra banda a l’espai l’Escorxador tindran des d’una gimcana fins a diferents tornejos esportius. I paral.lelament al Turó d’en Caritg hi organitzaran uns originals jocs anomenats “Jocs de la fam” (esperem que dels jocs del mateix títol que eren la base d’una exitosa novela no hagin agafat gaires idees...) 

DIA EUROPEU DELS PARCS
Dissabte se celebra el Dia Europeu delsParcs i per celebrar-ho s’han organitzat un munt d’activitats als parcs de Barcelona. Hi trobareu caminades a peu, rutes guiades, matinals festives, tallers infantils...Al Parc de la Serralada de Marina que ens queda més a prop tenim propostes per triar i remenar: 
  • -        Divendres,  caminada “crepuscular” des de Can Zam fins a la Font de l’Alzina.
  • -      Dissabte, jornada de portes obertes al monestir de  Sant Jeroni de la Murtra amb visita als horts de Conreu Sereny .
  • -     Diumenge, portes obertes a l’Escola de Natura Angeleta Ferrer amb visita a Can Miravitges i diferents tallers.
  • -       Diumenge, visita guiada a l’Observatori  Astronòmic de Tiana amb activitas per a nens i nenes.
  • -       Diumenge, passejada per la Vall de Pomar


FESTES DE MAIG  (BADALONA)  
Les Festes de Maig de Badalona  estan ja a les acaballes però encara compten amb unes quantes activitats divertides. Dissabte toca la BaToCona on totes les colles de percussió de la ciutat portaran el ritme als càrrers més centrics. I diumenge hi haura el Dia del Micaco...El nostre bloc a través del facebook anirem informant de les activitats que es fan més interessants per als més petits de la casa.  

L’HORA DEL CONTE A LA CAFETERIA LA GRANJA (BADALONA)
Diumenge, a les 12 h. L’escriptora Roser Vilagran explicarà el seu conte “L’Anastasi i el Dimoni” a la Cafeteria La Granja (C/ Prim, 177). 

TROBADA D’AFICIONATS AL LEGO (ST. ADRIÀ DE BESÒS) 
Dissabte i diumenge. Durant tot el cap de setmana al Poliesportiu Ricart  (Rambleta, s/n Sant Adrià) hi haurà la 3a Trobada d’aficionats al LEGO de Catalunya amb exhibicions, premis i concursos. 

TALLER DE CUINA SOLAR A ECOMETROPOLI (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Diumenge, 11.00 h. El Centre d’EducacióAmbiental Ecometròpoli (Torribera, Sta. Coloma de Gramenet) organitza un taller de cuina solar obert a tothom on descobrireu com construir un forn solar amb una caixa de pizza...

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT


TALLER PER A CONSTRUIR UN VAIXELL VIKING
Diumenge, de 12 a 13.00 h. El MuseuMarítim de Barcelona  convida a participar a nens i nenes en un taller per a construir un petit drakar, el vaixell que utilitzaven els vikings quan anaven a explorar noves terres. Destinataris: nens i nenes de 6 a 10 anys (sense adult). Preu: 3,60 euros. 

ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
Dissabte, 10-13:00 h. L'espai de joc Diplodocus de Badalona organitzen uns tallers per a nens i nenes de 3 a 12 anys amb un cost de 3 euros. Aquest mes els tallers estan dedicats a les Festes de Maig.  Dissabte el trobareu a l’AVV Manresà (C/ Murillo, 4). 
  
ESPECTACLE A LA CASA ELIZALDE
Diumenge, 12 h. El Centre Cívic Casa Elizalde acomiada la seva temporada d’espectacles familiars amb l’espectacle d’aquest diumenge “Me’n vaig de viatge”  a càrrec de la Paula Polida. Preu: 3,50 euros. 

No hay comentarios:

Seguidores