Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 7 de julio de 2010

A BARCELONA

CINEMINI al Caixaforum.
Els dimecres de juliol i agost al Caixaforum (Avgda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 Tel. 93.476.86.00) hi ha cinema pels menuts. L'horari: 17:00 hores. Adaptat per a cotxets. Hi ha habilitada una saleta per lactància.
DANSA EN FAMILIA al Museu Picasso
Es tracta d'un projecte que vol apropar l'art i la dansa a la familia, mitjançant tallers lúdics de coreògrafs, ballarins i performers que exploten la creativitat i els vincles entre els membres d'una familia. S'organitzen els diumenges 11 i 18 de juliol al Museu Picasso (C/Montcada, 15-23) de 11 a 13 h.El taller està dirigit a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats, com a mínim, d'un adult de la seva familia. Millor informeu-vos abans per si hi ha problemes de plaçes. www.museupicasso.bcn.cat
PER A MES GRANDETS
Per a nens una mica més grandets hi trobem un taller força curiós al centre Arts Santa Monica (La Rambla, 7) el dissabte 10 a les 12:00 h: "Els estats de la matèria a la cuina". Com convertiries un líquid en sòlid a la cuina? Com atraparies les bombolles del cava? Amb Mariana Koppman, responsable de Recerca de la Fundació Alícia.
FESTA MAJOR DEL CARMEL
Del 2 al 11 de juliol es celebra la Festa Major del Carmel. Trobareu més informació al propi blog de la festa: www.festamajordelcarmel2010.blogspot.com
FORA DE BARCELONA

RÈPTILS I AMFIBIS A MATARÓ
Fins al 25 de juliol a l'Ateneu de Caixa Laietana a Mataró (Bonaire, 3-5) es pot veure l'exposició "Amfibis i rèptils". Es tracta d'una instalació que permet acostar-se a les prop de 15.000 espècies d'aquests animals que hi ha al món. Apunteu-vos a la visita guiada i taller "coneguem als animals" que es fa tots els dies a les 18:00 h. A banda de tenir més informació sobre el tema, també podreu tocar exemplars d'algunes espècies. De dilluns a dissabte, de 17:30 a 20:30 h. Diumenges i festius: 11:30 a 13:30 i de 18:30 a 20:30 h. Tel. 93.755.31.55.
FIRA DEL FOC A BADALONA
Els dies 9 i 10 de juliol hi ha la Fira del Foc a Badalona. El divendres a les 20:00 h al barri de Pomar hi ha un correfoc infantil en el que participen les 4 colles de foc de la ciutat. Més informació a www.badalona.cat (entreu on posa Nits d'estiu).
SORBETS DE FRESCA A SABADELL
A Sabadell hi trobem la 6a edició dels Sorbets de Fresca, una sèrie d'espectacles infantils que organitza Unnim Obra Social al Jardí d'Unnim (En Font, 1). El dissabte 10, a les 11:30 h, podeu gaudir de l'obra "Capsa de les llavors" a càrrec de la Cia. Susanna Barranco. Tel. 902.33.55.66 www.unnim.cat.
GLOBUS AEROSTÀTICS A IGUALADA
El dissabte 10 i diumenge 11 es celebra el Festival Europeu de globus aerostàtics a Igualada. Consisteix en una concentració de 50 globus aerostàtics d'Europa que faran demostracions i proves competitives. A més també hi haurà actuacions musicals, tallers infantils, concurs fotogràfic i vols populars en globus.
FESTA MAJOR A VIC
Del 2 al 12 de juliol la ciutat de Vic està de Festa Major. El programa de la Festa Major el trobeu a : http://www.vic.cat
Espero que aquesta informació us serveixi per donar-vos idees de coses originals a fer amb canalla amb un pressupost de 0 euros.

No hay comentarios:

Seguidores