Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


LA BIBLIOTECAEstrenem nova pàgina:  la biblioteca. Es tracta d'una col.laboració mensual amb un dels nostres llocs preferits; la biblioteca Can Casacuberta.

Cada mes la biblioteca ens recomanarà un grapat de lectures per a tota la família.

Espero que us agradi aquesta novetat.


CONTES per a tota la família


Un desig...!


Richter, Jutta. Todo lo que deseo para ti. Henrike Wilson. Santa Marta de Tormes: Lóguez, cop. 2008. [32] p. (Rosa y manzana)
ISBN / ISSN 9788496646261
Nota: Un llibre per regalar a tots els pares i mares: un recull dels millors desitjos per al nouvingut.
Matèria: Naixement-Contes infantils


Un regal:


Gonzalvo, Jorge. Te regalo un cuento. [Ilustraciones:] Cecilia Varela. Santa Marta de Tormes: Lóguez, cop. 2009. [32] p. (Rosa y manzana)
ISBN / ISSN 9788496646384
Nota: Carta finalista (segona classificada) del IV Concurso Antonio Villalba de Cartas de Amor de Escuela de Escritores. Un regal molt especial ple de detalls, imatges descrites amb paraules rítmiques, il·lustracions suggerents, motius surrealistas… un minillibre per a grans i petits.
Matèria: Llibres-Contes infantils


Un somni:


Ugalde, Felipe. Un gran somni. Barcelona [etc.]: Hipòtesi [etc.]; 2009. [30] p.
ISBNISSN 9788493666798
Nota: A partir de 4 anys, també per als adults. Obra guanyadora del II Premi Internacional de Compostela per a àlbums il·lustrats 2009: destaca el tractament artístic dels colors, la simbologia i l’astronomia maia.
Matèria: l’ambició, la voluntat d’esdevenir important, les voluntats humanes; el cocodrilo, el protagonista, com a metàfora de l’espècie humana.


Un premi (molt llaminer):


Chaves, Marta. Chocolate. Barcelona: Destino, 2014. [24] p.
ISBN / ISSN 9788408123842
Nota: XXXIII Premio Destino Infantil Apel·les Mestres para álbum ilustrado. Amb Dorotea, la protagonista, viatgem per diferents llocs, escenaris i sabors... fins descobrir l’origen de la xocolata.
Matèria: Xocolata-Contes infantils


PER ALS PARES I MARES:


Una preocupació… l’era digital


VELOSO, Claudio. Proteja a sus hijos en Facebook . [Barcelona]: Marcombo, 2014. 89 p.
ISBN / ISSN 9788426720979

Matèria: Internet i adolescents. Facebook

No hay comentarios:

Seguidores