Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 2 de febrero de 2011

Entreu als museus!!!


La setmana passada la nostra amiga Miryam Rovira va ser la guanyadora de les 2 entrades per anar a veure l’espectacle dels Lluïsos de Gràcia. Enhorabona!! Personalment vaig poder anar-hi també i he de dir que els meus fills (de 2 i 5 anys d’edat) s’ho van passar molt bé. Engresco a totes les famílies a anar-hi perquè fan espectacles adreçats a la canalla que valen la pena. Molts ànims a l’Ingrid i al Marc per la seva tasca a favor de la cultura infantil. Si voleu anar-hi de franc només heu de participar en el nostre sorteig. Més fàcil impossible.

MUSEUS BY THE FACE...
Aquest cap de setmana és el primer del mes per la qual cosa...toca anar als museus de franc!!! Aquest és el llistat de museus on podeu entrar aquest diumenge sense pagar un euro:
Museu Picasso, www.bcn.cat/museupicasso/
Cosmocaixa, www.cosmocaixa.com/
Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), www.mnac.cat/
Museu d’Història de Catalunya, www.mhcat.net/
Museu tèxtil i d’indumentària, www.dhub-bcn.cat/
Museu de la música, www.bcn.es/museumusica/
Museu Agbar de les aigües. www.museuagbar.com
Museu Tèxtil de Terrassa. www.cdmt.es
Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. www.mnactec.cat
Museu de la Pell d’Igualada http://www.igualada.cat/

Uns quants d’aquests museus diumenge fan visites guiades gratuïtes + un taller infantil. On??
..Al Museu Tèxtil de Terrassa hi fan la visita comentada i a les 11:30 h i a les 12:30 h hi organitzen el taller per a nens i nenes “Estrelles de fils i colors”.
..Al Museu Agbar de les Aigües conviden pel matí a fer la visita i pels nens tenen preparats dos activitats: “L’arc de Sant Martí” i “Hacdos ohh!!.
..Al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya hi ha organitzada una visita teatralitzada i tallers per a nens de 3-7 anys, de +8 anys i + 10 anys.
..Al Museu Nacional d’Art de Catalunya, hi ha organitzat un taller per a nens de 8 a 12 anys que porta com a títol “Monedes i tresors”.
Us recomano que abans d’anar-hi entreu a la seva web i confirmeu si cal o no inscripció prèvia.

MES ESPAIS DE FRANC
Però a més aquests dies s’hi celebra la setmana “Set de cultura”. Es tracta d’una setmana on podràs entrar de franc o a meitat de preu a diferents llocs com museus, teatres, etc. Alguns dels llocs on podreu entrar “por la patilla” són el Museu Marítim de Barcelona, el Palau de la Música, al BCNegra...mireu tot el que podeu fer entrant a www.bcn.cat/setdecultura
TALLER D’ORIGAMI A GRÀCIA
Al barri de Gràcia hi ha una tenda molt especial que es diu Bateaulune (Plaça de la Virreina, 7) i que, a més, de tant en tant fa tallers per la canalla o pels pares. Aquest dissabte, a les 12:30 h, organitzen un taller d’origami per a nens i nenes de 4-5 anys. També fan classes de ioga per a pares i nens .No hi podeu faltar. www.bateaulune.com
VA DE CONTES
Dissabte, a les 12:30 h, hi ha sessió de contes a les botigues d’”El Corte Inglés” de Porta de l’Àngel (Barcelona) i de Sabadell. El mateix dia a la Llibreria La Central del Raval (Elisabets, 6 Barcelona), a les 12 h, tothom podrà escoltar el conte infantil “Tonino, el invisible”.
MINIMUSICA A L’ESPAI CAJA MADRID
Dissabte, a les 17:30 h, a l’Espai Caja Madrid (Plaça Catalunya, 9 Barcelona) hi ha un concert de minimúsica per els més petits de la casa.
DE TOT UNA MICA ALS FNAC
Al FNAC La Maquinista hi ha programada la projecció del clàssic infantil “Fantasia” a les 18 h, tot seguit hi haurà un taller infantil. A la mateixa hora al FNAC de l’Illa també hi ha un altre taller infantil sobre fotografia. I a la botiga de Diagonal Mar a les 18 h hi ha un taller anomenat “Avui és carnestoltes. Els contes disfressats”.
SAFARIS PER LA CIUTAT
La gent de Biodiverciudad ha organitzat per aquest dissabte al matí un divertit safari on observarem mitjançant jocs com viuen les aus que viuen a la ciutat de Barcelona. Per a tothom, no hi ha límit d’edat...però si límit d’aforament. S’ha de fer la reserva a info@biodiverciudad.org. Informació a www.biodiverciudad.org
TITELLES AL CENTRE EL SORTIDOR...per 2 euros
Dissabte, a les 12 h, al Centre Cívic El Sortidor (Pl. Del Sortidor, 12 Barcelona) hi podreu trobar l’espectacle de titelles “El gall Frederic i la gallina Caterina” de la Cia. Pengim Penjam. De 3 a 7 anys.
JUGUEM A ARQUITECTES A LA FUNDACIÓ JOAN MIRÓ...per 3 euros.
Diumenge, a les 11 h, a la Fundació Joan Miró (Av. Miramar, 1 Barcelona) hi ha organitzat un taller anomenat “El globus vermell”. L’activitat s’inicia amb una visita per alguns espais de la Fundació. Un cop al taller, els participants munten les peces d’una maqueta de la Fundació. Per acabar els alumnes fan la representació gràfica de l’edifici...tot jugant a ser arquitectes. Infants de 5-10 anys acompanyats d’adults. Cal reservar amb antelació al mail : programa.educatiu@fundaciomiro-bcn.org Informació a www.fundaciomiro-bcn.org
ANDROMINES TEATRALS A LA CASA ELIZALDE...per 3,15 euros.
Diumenge, a la Casa Elizalde s’hi podrà veure l’espectacle “Acorde”, una obra en la que la ferralla i les andròmines es transformen en elements de circ. C/ València, 302 Barcelona. A les 12 h.
A CORNELLA PALLASSOS SOLIDARIS...per 3 euros.
La gent de Pallassos sense Fronteres organitzen un espectacle aquest diumenge a Cornellà, a la Sala Ramon Romagosa (Jacint Verdaguer, 52). La recaptació els ajudarà per tirar endavant diferents projectes que tenen en marxa a Haiti, Sàhara, etc. Hora: 12:30 h.
FIRA DE LA CANDELERA A MOLINS DE REI
Durant tot el cap de setmana hi podeu trobar la Fira de la Candelera a Molins de Rei, allà hi haurà tallers infantils de granja amb monitors, activitats gastronòmiques dirigides als infants , botifarrada, etc. Tot el programa a www.molinsderei.cat/lacandelera/
BAIXADA DE CARRETONS A SANT VICENÇ DE MONTALT
Diumenge pel matí hi ha la clàssica baixada de carretons a Sant Vicenç de Montalt. Podreu veure com corren tot tipus d’andròmines!!!! http://www.svmontalt.cat/

AMICS A LA RADIO
El bloc té molts amics a la ràdio. Tenim amics al programa infantil “Pluja de Colors” que s’emet cada dissabte, de 11 a 12 h, a Radio Ciutat de Badalona. (94,4 FM). I també a Radio Premià de Mar on ens parlen d’activitats infantils a la secció “Princeses i superherois” (dijous, a les 10:25 h al programa “Tot d’una”). Podeu escoltar-la directament a www.radiopremiademar.org
I avui m’acomiado amb unes paraules del poeta Mario Benedetti que m’ha fet arribar la Margarita. Compteu amb aquest bloc per aconseguir algunes estones més alegres amb la companyia dels vostres...

Vostè sap que pot comptar amb mi,
no fins a dos o fins a deu,
sinó comptar amb mi...

Fins aviat.

No hay comentarios:

Seguidores