Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 9 de marzo de 2011

Ja sé que hem acabat el carnestoltes. I de quina manera...amb la fantàstica setmana blanca o setmana de vacances d’hivern (jo hauria posat un altre adjectiu però millor l’estalvio). Per donar-vos ànims un suggereixo que entreu a un vídeo que m’ha enviat la meva amiga Sílvia per aixecar-nos els ànims: http://www.youtube.com/watch?v=sAFI1i5FIBc Ja em direu que us sembla. A mi m’ha fet riure i passar una bona estona. Qué d’això és tracta, no??? Aquí hi ha les propostes per aquest cap de setmana:

ACTIVITATS PER A NADONS
Els amics de Nascuts per llegir organitzen un munt d’activitats per a nens de 0 a 3 anys. Només heu de buscar a la seva web www.nascutsperllegir.org i mirar quina és la població o barri que teniu més a prop. Per aquest dissabte teniu aquestes propostes:
-Cerdanyola, Biblioteca Ca n’Altimira, a les 11 h. “Ballmanetes”.
-Tiana, Biblioteca, a les 11 h. “Benvinguda primavera”
-Ripollet, Biblioteca, a les 12 h. “La granjera Mu”
-Barcelona, Biblioteca Ignasi Iglèsias-Can Fabra, a les 18 h. L’espectacle “Un país de festa” (amb un cost de 3,5 euros).
Recordeu d’informar-vos sempre a la biblioteca amb antelació per si de cas cal fer inscripció.
MUSEUS QUE ELS DIUMENGES DE 15 A 20 H SÓN GRATUÏTS.
-Jardí Botànic de Barcelona,
www.jardibotanic.bcn.cat
-Museu Etnològic
www.museuetnologic.bcn.es
-Museu Tèxtil i d’Indumentària
www.dhub-bcn.cat/
-Museu Picasso
www.bcn.cat/museupicasso /
-Museu de la Música,
www.auditori.cat mentre visites el Museu el públic ets convidat a escoltar el so original d’instruments de la col•lecció.
-Museu Marítim de Barcelona,
www.mmb.cat
GIMCANA FAMILIAR AL MUSEU TÈXTIL DE TERRASSA
Diumenge pel matí, el Museu Tèxtil de Terrassa ha organitzat una gimcana en família tot aprofitant la temàtica de la seva exposició “Despulla’t”. No, no cal que ens despullem...es tracta de fer una gimcana entre vestits de diferents èpoques. Atenció que té premi. Hi ha dues sessions: a les 11:30 i a les 12:30 h. Més informació a www.cdmt.es Activitat + entrada al museu de franc.
VA DE CONTES
Dissabte, a les 12:30 h, hi ha sessió de contes a les botigues d’”El Corte Inglés” de Porta de l’Àngel (Barcelona) i de Sabadell. I el mateix dia a les 12 h al Centre Cívic El Sortidor (Plaça Sortidor, 12) hi haurà una sessió de contes amb l’espectacle “M’agrades igual” de Lapsus Espectacles.
A QUÈ JUGAVEN ELS NENS EN L’ÈPOCA DELS ROMANS?
Aquesta és la pregunta que heu de contestar en el taller que el Museu d’Arqueologia de Barcelona us proposa de fer aquest diumenge. Hora: 12 h. Nens de 3 a 5 anys. www.mac.cat/

UN CLÀSSIC DEL CINEMA PER A TOTHOM...per 3 euros
Digueu-me romàntica però no he pogut resistir-me a parlar-vos de la sessió infantil d’aquest diumenge a la Filmoteca de Catalunya (Avgda. Sarrià, 33). A les 17 h passen “Tiempos modernos” de Charles Chaplin. Avui en dia que els nens estan acostumats a jocs i dibuixos violents una parada per contemplar una bona història on els gags són intemporals no té preu. Es nota que m’agrada el film, oi??? El preu és de 3 euros, però si sou del Club Super 3 és de franc i l’acompanyant surt a 2 euros.
MAGIA A LA CASA ELIZALDE...per 3,15 euros.
Diumenge, a la Casa Elizalde s’hi podrà veure l’espectacle “Enig-magic” a càrrec del màgic Raül. Recomanable a partir dels 3 anys. C/ València, 302 Barcelona. A les 12 h.
SAFARIS PER LA CIUTAT
La gent de Biodiverciudad ha organitzat per aquest diumenge al matí un divertit safari on tindrem una missió per a fer: descobrir quines espècies viuen al Parc de la Ciutadella a més dels humans... Per a tothom, no hi ha límit d’edat...però si límit d’aforament. S’ha de fer la reserva a info@biodiverciudad.org. Informació a www.biodiverciudad.org

PASSEJADA PER COLLSEROLA
Dissabte hi ha organitzades dos passejades pel Parc de Collserola per conèixer els ocells de mida mitjana que viuen a Vallvidrera. Una és a les 10:30 i l’altre, a les 12 h. Es una activitat guiada i adreçada a tota la família. Com les places són limitades abans informeu-vos a www.parcollserola.net
BATEIG DE MAR A BADALONA
Dissabte i diumenge hi ha un grapat d’activitats per a tothom en el Port Esportiu de Badalona. Està prevista la jornada de portes obertes de la Nova Escola Municipal de Vela de Badalona. Batejos de mar, inflables mariners, una piscina amb embarcacions perquè els més petits s’acostin a la vela. Visites al quetx Ciutat de Badalona, l’espectacle “El pirates de la platja” i una gimcana pel port, entre les activitats programades. Totes són gratuïtes i es faran entre les 11 i les 17 h. Per facilitar l’organització, cal fer inscripció prèvia (sobretot en el tema dels batejos de mar) en les referències de l’Escola Municipal de Vela: al telèfon (667 500 653) i al correu electrònic info@velabadalona.cat. Porteu roba còmoda, calçat esportiu amb sola blanca, ulleres i protector solar mariners!!!!
AMICS A LA RADIO
El bloc té molts amics a la ràdio. Tenim amics al programa infantil “Pluja de Colors” que s’emet cada dissabte, de 11 a 12 h, a Radio Ciutat de Badalona. (94,4 FM). I també a Radio Premià de Mar on ens parlen d’activitats infantils a la secció “Princeses i superherois” (dijous, a les 10:25 h al programa “Tot d’una”). Podeu escoltar-la directament a www.radiopremiademar.org
Us he de deixar. Queden moltes propostes per entrar però estic a 38 de febre i d'improvisar la logística familiar. Beneïda Setmana Blanca!!!!

No hay comentarios:

Seguidores