Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 5 de octubre de 2011

El meu fill gran és tot energia. No para quiet ni un moment. Està tot el dia darrera la pilota. Corrent. Saltant. I si no...barallant-se amb el seu germà. Però de tant en tant apareix un moment màgic...volia compartir aquesta imatge amb tots vosaltres, pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes del món mundial. Hi ha moments com aquest, encara que duri 1,5 o 10 minuts. Hi ha moments que penses que alguna cosa has fet bé, oi???
Les meves propostes per aquest cap de setmana:
TEATRE DE FRANC A COSMOCAIXA
Amb motiu de la clausura de l’exposició «Aire. Respiració i salut infantil» diumenge a les 13:00 h podeu gaudir a Cosmocaixa de l'espectacle infantil "Aireta" de la Cia. Marduix. Públic: families amb nens i nenes a partir de 5 anys.
CONTES PER A NADONS
Dissabte, a les 11 h, a la Biblioteca Can Baratau de Tiana hi organitzen l'activitat "Contes sobre la pell". Es trata d'explicar contes al més petitons mitjançant el massatge. Com no...organitzen la gent de Nascuts per llegir.
www.nascutsperllegir.org
CONTES AL CORTE INGLÉS
Dissabte a les 12:30 h hi ha conta contes al Corte Inglés de Portal de l'Angel i el de Sabadell.
MINI-TALLER DE PAPER
Dissabte a la llibreria La Central del Raval (Elisabets,6) hi organitzen un mini-taller de
"Papelilandia".Hora: 12 h. Només us caldrà certa gràcia a l'hora de fer anar les tisores...
DISSABTES INFANTILS D'ABACUS
Dissabte hi ha botigues Abacus que organitzen Tallers infantils. Per exemple, la botiga de BAdalona hi ha organitzat un taller de creació amb Fischer Tip per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Horari: 12 h. Mireu a la web a veure quin taller organitzen l'Abacus que teniu més a prop.
www.abacus.coop/dissabtes-infantils-2011 .
GRÀCIA AL CARRER!!!
Tot dissabte les botigues de Gràcia surten al carrer a mostrar els seus productes. I algunes ho fan en forma de divertits tallers per als nanos. Com és el cas dels nostres amics de Bateu Lune (Plaça de la Virreina) que pel matí organitzen joc lliure per fer plastilina, pintar...
www.bateulune.com
FEM CINEMA...TOTA LA FAMILIA!!!
Els dissabtes 8 d'octubre, 12 de novembre i 3 de desembre pels matin l'Espai Cultural Unnimorganitza un taller per crear un petit curtmetratge d'animació...en el que pot prendre part tota la família. Es tracta d'utilitzar una tècnica anomenada "Stop motion". Després tots els curts es podran veure en el Festival Rec i també a la web de l'Espai Cultural Unnim. Preu: 1 euro per persona. Inscripcions: Espai Cultural Unnim, C/D'en Font, 25 Sabadell.
www.unnim.cat
TALLER DE MANDALES DE SEDA A GRÀCIA
Divendres i dissabte s'hi celebra a la Plaça de la Revolució la Fira d'Artesans i Artistes de Gràcia. A més de veure demostracions de diferents oficis també els més peques i el més grans podran aprendre a fer mandales amb seda. S'ha d'aportar 2 euros pel material.
TROBADA DE MONOCICLISTES
Diumenge a l'Ateneu Popular 9 Barris hi trobareu la XVIII Trobada Estatal de Monociclistes.Al.lucinareu amb les exhibicions d'aquests bojos de la bicicleta d'una roda. A més de trobar tallers, jocs, gimcanes...
www.ateneu9b.net
CONCERT INFANTIL AL CAIXAFORUM A 4 EUROS
Tots els dissabtes per la tarda i diumenges pel matí d'octubre al Caixaforum podrem gaudir tota la família de l'espectacle "Acaba't la sopa". Es tracta d'un concert en directe amb temes de Simon & Garfunkel, The Beatles, ect animat i dirigit per a gent de 0 a 99 anys. Preu: 4 euros. Recordeu que les exposicions del Caixaforum són gratuïtes i aptes per veure amb nens. Pregunteu abans d'entrar perquè sempre hi ha alguna activitat que el nen o nena pot fer mentre visiteu l'exposició.
www.obrasocial.lacaixa.es
MOSTRA DE DOMA DE CAVALLS PER LA FESTA MAJOR DE LA RAMBLA
fins diumenge a Les Rambles s'hi celebren les Festes de la Mare de Deu del Roser, la seva festa Major. Per aquest motiu dissabte trobareu ludoteca, tallers... a la Plaça del Pi, a més de taller de cuina a la boqueria i diumenge, a les 13:30 h hi haurà una exhibició de doma de cavalls de la Guardia Urbana davant de les portes del Mercat de la Boqueria. Tot el programa a
www.laramblabcn.com
FESTA MAJOR ALS BARRIS DE SARRIÀ I DE CONGRES
fins diumenge els barris de Sarrià i de Congrés estan de Festa Major.Tot el programa a
www.festamajorsarria.wordpress.com i http://festamajorcongres.org
I TAMBÉ... A CALDES DE MONTBUI
Fins el 16 d’octubre Caldes de Montbui està de Festa Major. A més de les activitats pròpies de festes també hi trobareu una mostra de plaques de cava, concurs de sodokus, ioga per a nens, exhibició de bombers o inclús una jornada dedicada a la cultura japonesa amb taller molt originals.
www.caldesdemontbui.cat
A SABADELL UNA FESTA EN UN TEATRE
El teatre La Sala celebra el seu 5è aniversari i ho fa aquest diumenge, de 11 a 14 h, amb una gran festa on tothom està convidat, especialment la canalla. Hi haurà una cocteleria tropical, el cinema més petit del món, una banda de música extravagant, un mestre de cerimònies bastant peculiar...Moltes felicitats La Sala!!!
www.lasalateatre.cat
A MARTORELL HI HAURÀ DE TOT!!!
Fins diumenge a Martorell hi organitzen la Festa del Roser on hi haurà cabuda per a tot tipus d'activitats: des de les clàssiques d'una festa major fins bicicletades, torneig de video jocs, art al carrer...
www.martorell.cat
FESTA DEL BOLET A SEVA
El diumenge a Seva s’hi celebra la 14a edició de la Festa del Bolet a la població de Seva. A més d’exposicions i mostres de bolets també hi ha activitats infantils, espectacles i un concurs i tastet de bolets.
A BADALONA FESTA AL CARRER!!!
L'espai Diplodocus ha volgut celebrar una festa al carrer per celebrar l'inici de curs dels seus tallers.Hi haurà jocs per a tothom, tallers de maquillatge i manualitats. El dia serà dissabte, l'hora: les 17 h i el lloc: la Plaça de la Baixadeta.
TOTS AL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR!!
Ja cal que tinguem molta energia perquè els amics del Parc Natural del Montnegre i el Corredors ens proposen diferents activitats a fer aquest cap de setmana. Dissabte, a Vallgorguin hi haurà una passejada de natura i per la tarda espectacle de circ. Diumenge al Santuari del Corredor s’hi celebra la Gran Festa al Parc on trobareu espectacles, tallers, jocs... en un escenari perfecte. Més informació:
www.viuelparc.org/montnegre
PASSEJADES PER COLLSEROLA
Cada disssabte pel matí l'equip del Parc de Collserola us conviden a passejar durant una hora per diferents indrets del parc. Aquest dissabte el tema és "Rere el rastre del senglar". Tota la informació a
www.parccollserola.net
AMICS A LA RADIO
El bloc té molts amics a la ràdio. Tenim amics al programa infantil “Pluja de Colors” que s’emet cada dissabte, de 11 a 12 h, a Radio Ciutat de Badalona. (94,4 FM).
Siauuu.

No hay comentarios:

Seguidores