Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


martes, 6 de diciembre de 2011


Aquesta setmana he de felicitar a dos Laures molt properes al bloc. La primera, la meva neboda, que s'ha transformat en una crack de les postres i que ja ha creat el seu propi bloc (mireu part inferior a la dreta del bloc). Com ja us vaig avisar en l'anterior post us poso unes fotos de les fantàstiques creacions que em va fer expressament per el tercer aniversari del meu peque, Marc. Un pastís d'un camp de futbol!!! I unes boníssimes galetes amb mil formes... I la segona Laura, és la creadora de la samarreta que sortegem aquest mes. No sé si veurà o no aquestes lletres ja que a hores d'ara estarà per terres siberianes amb molt, molt fred però que ni s'adonarà ja que li presentaran a la seva segona filla, l'Angèlica. Moltes felicitats!!


Ara, anem per feina:

ESPECTACLE I EXPOSICIÓ FAMILIAR AL CAIXAFÒRUM
Cada dia d'aquesta setmana i fins diumenge 11 al Caixafòrum (Av. De Francesc Ferrer i Guardia, 6-8) podeu gaudir de forma gratuïta de l'espectacle de circ “L'home que perdia els botons”. Hora: 13 h. I a més el mateix espai us proporciona eines per visitar les seves exposicions acompanyats de canalla. El secret? Abans d'entrar pregunteu a recepció per les activitats infantils que hi ha preparades per l'exposició que toca. Hi ha inclús visites programades especialment per anar en família. I es pot anar amb cotxet de nadó.
CONTES...I JOCS A LES LLIBRERIES
Dissabte a les 12:30 h hi ha conta contes al Corte Inglés de Portal de l'Angel i el de Sabadell.I el mateix dia mitja hora abans a la Llibreria La Central del Raval (Elisabets, 6) no només ens presentaran el llibre “jocs d'Africa” sinó que tots els nens i nenes que vinguin estan convidats a jugar a l'Awalé, un dels jocs d'estratègia més coneguts a l'Africa . I recordeu de passar per la biblioteca que teniu més a prop que de ben segur explicaran un conte algún dia de la setmana, o faran un espectacle, o un taller...i vosaltres sense saber-ho!!
DIUMENGE FAMILIAR AL MUSEU DE LA MUSICA
Tots els diumenges per la tarda teniu entrada lliure al Museu de la Música i a més aquest diumenge a les 17 h hi ha una activitat familiar: “Quan els contes són música”, a càrrec de Ferran Martí. Recomanat a partir dels 6 anys. http://www.auditori.cat/
ESPECTACLE PER A NADONS AL CAJA MADRID
A l'Espai Cultural Caja Madrid ( Plaça Catalunya, 9) dissabte a les 10:30 h han organitzat una activitat per a famílies amb nadons. Es tracta de l'espectacle “Sueños” a càrrec de Beatriz Martín. Basat en teatre d'objectes, cançons, danses i petits instruments. I diumenge a les 11:30 h hi duran a terme un original conta-contes titulat “La faroleta Poca-llum”. Activitats de franc però que cal inscripció al Tel. 93.301.44.94.
DISSABTES INFANTILS D'ABACUS
Dissabte hi ha botigues Abacus que organitzen Tallers infantils. Per exemple, les botigues de Badalona i Santa Coloma de Gramanet hi ha organitzat un taller de decoració nadalenca per a nens i nenes a partir dels 3 anys. Horari: 12 h. Mireu a la web a veure quin taller organitzen l'Abacus que teniu més a prop.
www.abacus.coop/dissabtes-infantils-2011
UNA VISITA CURIOSA...A LES CLAVAGUERES DE LA CIUTAT
Dissabte pel matí La Fabrica del Sol organitza una curiosa visita a les clavegueres de la ciutat perquè coneguem millor com funciona el tema de l'aigua a les grans ciutats. Activitat de franc però cal inscripció a
lafabricadelsol@bcn.cat o al tel. 93. 256.44.30. Per més informació www.bcn.cat/mediambient Recomanable per a nens i nenes a partir dels 8 anys.
TALLERS DE DECORACIÓ NADALENCA AL MUSEU TEXTIL DE TERRASSA
Diumenge pel matí al Museu Tèxtil de Terrassa (Salmeron, 25) hi trobareu un taller familiar on elaborareu elements de decoració per aquestes festes amb retalls i fils. El taller és totalment gratuït. Si voleu aprofitar i fer la visita a l'exposició l'entrada pels adults és de 3 euros. Els peques fins els 12 anys és de franc.
www.cdmt.es
CURS INFANTIL DE...HIP-HOP!!!
Tots els dissabtes a partir de les 16 h a la tenda COCO-MAT (Balmes, 229) hi organitzen un taller infantil per aprendre a ballar hip-hop. Veient les fotos que hi surten a la web no m'estranyaria que s'apuntés més d'una mare o pare... El preu és de 5 euros. La inscripció s'ha de fer via mail a
barcelona@coco-mat.es o al tel. 93 238 07 11. www.sleeponnature.es
RITMES CARIBENYS AMB EL VOSTRE NADÓ ALS BRAÇOS
A l'espai La Ludoteka (Plaça de les dones del 36, local 17), divendres a les 11 h, organitzen un curiós taller per a pares i mares que els hi agradi ballar i que ho vulguin fer amb els seus nadons. Un taller de dansa caribenya per a nens i nenes de 18 a 36 mesos, amb els seus pares, és clar...Preu: 8 euros.
www.laludoteka.com (aquesta setmana estrenen web...).
TEATRE D'OMBRES A L'HORA LLIURE
Els nostres amics de “L'hora lliure” (C/ Milà i Fontanals, 50) presenten aquest diumenge a les 18 h l'espectacle d'ombres “El millor regal del món” de la cia. Rondallaire. La història explica com una nena vol fer un regal al seu pare però s'adona que tot val molts diners. Al final algú li explicarà que el millor regal del món no costa ni un cèntim... totalment adient per aquestes festes tan consumistes que s'acosten. Els preus van de 5 a 7 euros.
www.horalliure.com
UNA FIRA POC CONEGUDA
S'acosta el Nadal i ja comencem a veure les fires de Nadal. Les de Santa Llúcia i la de la Sagrada Família són les més conegudes però hi ha d'altres a la ciutat. Al Carrer Argenteria fins el 5 de gener podeu visitar la fira de Sant Eloi, a més de les paradetes típiques també hi ha música en viu i tallers infantils.
FIRES FORA DE LA CIUTAT
A Mataró també trobareu la Fira de Nadal a la Plaça Santa Anna i cada cap de setmana hi ha tallers a fer. Dissabte i diumenge a partir de les 18 h hi podreu participar en un taller de com fer pessebres.
www.mataro.cat

A BADALONA
Els dissabtes pel matí la gent de l'Espai de Joc Diplodocus organitzen tallers per a infants de 3 a 12 anys al preu de 3 euros. De les 10 fins les 13 h els nens i nenes participen en tallers de joc. Aquest dissabte li toca el torn a l'espai del Taller de la Lluna (C/De la Lluna, 17). Si voleu informar-vos truqueu al 93.384.26.36 o envieu un mail a
espaidiplodocus@gmail.com
Us volem recordar que per a tots aquelles famílies que tinguin complicat el tema de la conciliació existeix a Badalona un fantàstic Casal de Pares i Mares al Carrer Jaume Solà, s/n. Ofereixen un servei d'acollida totalment de franc per a nens i nens de 0 a 12 anys. Dintre d'aquest servei trobareu diferents tallers e inclús activitats pels pares. Passeu per l'espai i informeu-vos. Tenen preparat un grapat d'activitats per les festes nadalenques!!!! Les activitats de la setmana del 12 al 16 de desembre girant al voltant del Tió (faran un tió reciclat) i la creació d'un mòbil nadalenc per penjar-lo a casa. Tel. 93. 483.28.04.
Fins a Reis hi haurà la tradicional Fira de Nadal a la Plana i l'espectacle de llum blau que hi ha al centre de la Plaça de la Vila. Dimarts 13 (esperem que la data doni bona sort...) s'inaugurarà el tradicional pessebre també a la Plaça de la Vila a més de la Mostra de Diorames (petites maquetes de pessebres) del refugi que no us podeu perdre perquè sempre trobem veritables genialitats . A més sempre hi podeu parlar amb algú dels artistes que ho han fet possible. Totalment recomanable anar-hi amb els més petits.
El mateix dimarts a les 17:30 h a la biblioteca de Lloreda hi organitzen un taller perquè els nens i nenes facin les seves pròpies boles per l'arbre de nadal.

PASSEGEM PER LA NATURA

DESCOBRIM EL PARC DE LA TORREBLANCA (SANT FELIU DE LLOBREGAT)
Diumenge pel matí a Sant Feliu de Llobregat (Carretera Reial, s/n) s'hi organitza un itinerari per apropar-nos a uns dels jardins històrics més màgics del Baix Llobregat, el Parc de la Torreblanca. No hi ha límit d'edat. Places limitades. Cal reservar al tel. 93.256.22.20 o enviar un mail a
activmuseuciencies@bcn.cat


Siauuu.

No hay comentarios:

Seguidores