Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 27 de febrero de 2013

El cap de setmana passat la neu va arribar molt a prop nostre i tota la família vàrem anar a jugar una mica amb l'element blanc. Els nens s'ho van passar molt bé mentre els seus pares ens congelàvem els peus. Per qué serà que sempre mirem per els nostres nanos i per a nosaltres no es mirem gens??? Els peques anaven equipats per fer les Olimpíades d'Hivern ( gràcies al préstec d'una amiga amb nens que sovint va a esquiar...gràcies Núria ) mentre Menda anava amb les xiruquetes d'anar a la muntanya. I és clar...he agafat un senyor refredat. Ara només em falta posar una espelma a no sé quin sant per no passar els virus a la resta de família...Aquesta setmana anirem a un lloc tancat. Paraula.

ACTIVITATS FAMILIARS / INFANTILS GRATUÏTES 

SANT MEDIR 
Dissabte si aneu per Gràcia us trobareu l'altre gran festa del barri (amb permís de la seva Festa Major), Sant Medir. Pel matí totes les colles passejaran pels carrers del districte tirant quilos i quilos de caramels. També pel matí les podreu veure per Sant Gervasi. I per la nit a partir de les 20 h Gran de Gràcia serà el punt on es concentraran totes i faran la gran llençada de dolços. Avis: porteu bambes o un calçat similar perquè arribareu a casa vostra amb 5 quilos de caramels enganxats a les soles...Tot el programa a www.santmedir.org 
RAL.LI DE COTXES D'ÈPOCA BARCELONA-SITGES 
Aquest cap de setmana s'hi durà a terme el clàssic Ral.li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges. Dissabte podreu veure tots els cotxes participants a L'Illa Diagonal des del matí fins a la 5 de la tarda. I diumenge a les 11 del matí s'iniciarà la cursa a la Plaça de Sant Jaume i acabarà al migdia a Sitges després de circular per la carretera de les costes del Garraf, www.rallyesitges.com 
AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU... DE FRANC!!! 
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns museus obren les portes a tothom...sense pagar un euro!!!! El llistat és trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus Gratis” a la capçalera d'aquest bloc. 
CONTES PER TOT ARREU 
Dissabte a les 12:30 al Corte Inglés de Portal de l'Angel podrem gaudir d'una sessió de “Reciclacontes” a càrrec de Skilstuna Animació. Mitja hora abans a la Llibreria Central del Raval (C/Elisabets, 6) ens conviden a explorar el conte “La màgia dels colors” . I recordeu de passar per la biblioteca que teniu més a prop que de ben segur explicaran un conte algun dia de la setmana, o faran un espectacle, o un taller...i vosaltres sense saber-ho!! 
UN JOC DE IOGA PER TOTA LA FAMILIA
Dissabte una de les nostres botigues preferides, Bateau Lune (Pl. Virreina, 7) ens presentarà un curiós joc, l'Eduioga. Es tracta d'un joc per practicar ioga amb la canalla. El lloc per quedar serà a les 12:15 a la botiga però després anirem a la sala de “Yoga con Gracia” (C/Esglèsia, 4-10) per posar en pràctica el joc en qüestió. Recomanat per a famílies amb infants a partir dels 3 anys. Informació a www.bateaulune.com 
TORNEN ELS DISSABTES D'ABACUS
Dissabtes pel migdia tornen els tallers d'Abacus. Mireu el llistat que surt en aquest enllaç i trobareu alguna botiga Abacus a prop de casa vostra que proposa un taller interessant per la vostra canalla: http://abacus.coop/es/dissabtes-infantils/ Aquest dissabte podeu trobar per exemple un taller de contes a la botiga de Mataró però hi ha moltes més propostes repartides per altres poblacions.
JUGUEM COM ELS ROMANS AL MUSEU D'ARQUEOLOGIA 
Dissabte i diumenge pel matí el Museu d'Arqueologia de Catalunya (Passeig de Santa Madrona, 39-41) organitza un taller anomenat “Jocs romans” on descobrirem com jugaven els nens romans. Cal inscriure's previàment al tel. 93.423.21.49 o al correu infomac@gencat.cat, www.mac.cat/Seus/Barcelona/Activitats2/Tallers-infantils-i-familiars/ 
PLANTEM ROSES AL PARC DE TORREBLANCA 
Diumenge 10 de març (la setmana vinent) pel matí al Parc de Torreblanca (Sant Just Desvern-Sant Joan Despí) hi organitzen una activitat oberta per a tothom i que porta com a nom “Ens ajudes a plantar un roser?”. Com s'indica de forma clara es tracta de participar en una plantada de roses per contribuir a la recuperació del roserar del parc. Us informo avui perque la inscripció s'ha de fer amb 10 dies d'antelació. Inscripcions al tel. 93.256.22.20 o per mail a activmuseuciencies@bcn.cat . Trobareu tota la informació a www.amb.cat/web/mmamb/activitats/torreblanca/plantar 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE POC PAGAMENT 

DIUMENGE MUSICAL EN FAMÍLIA
Diumenge a les 17 h el Museu de la Música ( C/ Lepant, 150) us ofereix una visita dramatitzada per a famílies que porta el nom de “Mimomúsica”. Grans i petits podreu triar el paper d'intèrpret, director, oient o lutier. Preu: 2 euros, www.auditori.cat 
PLANETARI EN FAMÍLIA 
Si voleu conèixer les constel.lacions i els planetes més importants i com la gent de mar s'ha fixat en el cel per anar d'un port a l'altre diumenge el Museu Marítim de Barcelona us ofereix les sessions familiars del planetari digital. Preu: 2,50 euros els infants i 4 euros els adults. Mireu horaris a www.mmb.cat , cal fer reserva prèvia a reserves.mmaritim@diba.cat o bé al telèfon 93.342.99.20. 
TALLER DE CERAMICA AL MUSEU PICASSO
Diumenge teniu l'entrada de franc al Museu Picasso però també el mateix dia pel matí hi ha un taller infantil de ceràmica a un preu força interessant: 3,50 euros. Hi ha tallers per a infants de 4-6 anys i de 6-11 anys. Cal fer reserva, per si de cas...al mail: museupicasso_reserves@bcn.cat . Més informació a www.museupicasso.bcn.cat/ 
TALLER FAMILIAR AL MACBA 
Dissabte i diumenge al MACBA (Plaça dels Angels, 1) hi trobareu l'activitat familiar “Inventem també nosaltres” on mitjançant el llenguatge escrit, imatges publicitàries o el collage els participants col.laboraran en la realització d'una gran fotocomposició. No cal reserva prèvia tot i que les places són limitades. Per a infants a partir dels 6 anys. Preu: 3 euros, www.macba.cat/ca/taller-inventem-tambe-nosaltres/. 
FEM UN PESSIC A LA HISTÒRIA
Cada diumenge el Museu d'Història de Catalunya (Plaça de Pau Vila, 3) convida a les famílies a participar en “Fes un pessic a la història!”. Són tallers en el que petits i grans protagonitzen escenes d'altres temps. Aquesta setmana li toca el torn al taller “Representa't” on ens ensenyaran a fer el nostre propi escut, moneda, logotip, etc. Tota la informació a www.mhcat.cat/serveis/activitats_culturals/activitats_culturals_actuals/ En aquesta activitat només paguen els adults: 4 euros. Els infants fins a 6 anys entren de franc. 

A BADALONA
Al Magic Badalona dissabte a les 16:15 h i diumenge a les 12:15 h hi ha sessions de cinema infantil en català a preus boníssims: 4 euros (venda anticipada) i 4,5 euros (el mateix dia). Aquest cap de setmana toca “Hotel Transilvania”. Per aprofitar aquests preus us heu de descarregar una butlleta a www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria
Aquest cap de setmana s'hi celebra la Festa de l'Espàrrec que consta de dos parts: dissabte anar a buscar els espàrrecs i diumenge festa al Parc de les Muntanyetes amb actuació de castelles de Badalona i Barcelona. 
Dins de la programació del XIII Memorial Li-Chang dissabte a les 18 h al Teatre Blas Infante presenten una gala solidària a càrrec de joves mags a preus tan familiars com 4 euros. Assequibles per a tothom.

Bon cap de setmana.

1 comentario:

Unknown dijo...

Me encanta tu blog y tus propuestas de actividades económicas. ¡Tienes otra seguidora! Puedes pasar a recoger un premio en mi blog El gris de los colores.
http://elgrisdeloscolores.wordpress.com/2013/03/01/premio-best-blog/
Un abrazo

Seguidores