Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 9 de abril de 2014


Diumenge 11 de maig, dintre de tots els actes de les Festes de Maig, hi haurà una gran festa dedicada al dibuix per tot el parc de Ca L’Arnús. Serà una passada!!! I nosaltres posarem una paradeta... 

ACTIVITATS FAMILIARS / INFANTILS GRATUÏTES 

MON LLIBRE AL MACBA I AL CCCB
Dissabte i diumenge, d’11 fins 19.30 h. El MACBA i el CCCB seran aquest cap de setmana l’escenari per el festival Mon Llibre, el Sant Jordi per a nens i nenes. Hi haurà espais per als més petits, més grans i adolescents. Trobareu conta contes, tallers, cinema, concerts i espectacles. Si voleu donar un cop d’ull a tota la programació cliqueu aquí 
TALLER INFANTIL AL VOLTANT DELS LLIBRES DE FOTOGRAFIA
Dissabte, 11.30-13.30 h. A la Fundació Foto Colectània (C/ Julian Romea, 6) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant dels llibres de fotografia. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”. Podeu veure tots els tallers clicant aquí . És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades 
XIRRIQUITEULA TEATRE A LA CENTRAL
Dissabte, 12:30 h. La llibreria La Central del Raval (C/Elisabets, 6 Barcelona) us convida a gaudir d’una petita mostra de l’últim espectacle d’una companyia badalonina que a nosaltres ens agrada molt , Xirriquiteula Teatre. Es tracta d’un trosset de la seva obra “Contes del cel” on hi ha un núvol que no sap on ha d’anar a ploure, una lluna molt coqueta i un sol que vol agafar festa... Recomanat a partir dels 3 anys, www.lacentral.com/web/infantiles
ELS DISSABTES INFANTILS A LES BOTIGUES ABACUS
Les activitats infantils dels dissabtes a les botigues Abacus no paren!. Aquest dissabte hi trobareu tallers de Sant Jordi, de creació amb fimo, contes...A més dilluns 14 d’abril organitzen tallers per a fer ous de pasqua a un grapat de centres, per exemple a la botiga de Badalona. Consulteu horaris i els centres que teniu més a prop a http://abacus.coop/ca/activitats/ 
PINTEM BOSSETES AL BATEAU LUNE
Dissabte, 17.30 h, a la botiga Bateau Lune (Pl. Virreina, 7) hi organitzen un divertit taller on pintarem una bosseta de cotó per a recollir els ous de Pasqua., o per guardar caramels, o petites joguines, o pintures... recomanat a partir dels 3 anys.  
TALLER D’STEEL DRUMS AL CC ALBAREDA 
Divendres, 17.30-19.00 h. El Centre Cultural Albareda (C/Albareda, 22-24) us conviden a participar amb el vostres nanos a un divertit taller d’Steel Drums. Es tracta d’un aparell de percussió fet a partir de bidons de petroli. Adreçat a famílies amb infants a partir dels 4 anys. 
A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí. A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/. Durant tot el mes d’abril a Badalona podreu participar en el projecte “Encén la metxa!” on tot un seguit d’entitats relacionades amb les Festes de Maig organitzaran diferents activitats a les biblioteques. Us podeu trobar a les bèsties de foc de la ciutat o als geganters o als miquelets... 
SESSIÓ DE CINEMA A SANTA COLOMA 
Dissabte, 11.30 h. A la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré de Santa Coloma els amics del Cineclub Imatges projecten la pel.lícula “Nicky, la aprendiz de bruja”, una petita delicia del director Hayao Miyazaki. Recomanble per a petits i grans.  
FESTA MEDIEVAL PIRATES A BADALONA
Aquest cap de setmana arriba a Badalona la ja clàssica Festa Medieval al barri Can Canyadó. I ho fa amb la tradicional arribada dels Pirates dissabte al matí a la platja dels Pescadors. S’escenifica una baralla entre pirates i gent del poble que acaba amb una cercavila fins al CC Can Canyadó. Un cop els pirates arriben al centre al vespre la lluita seguirà amb la presència dels correfocs i focs d’artifici. No us ho podeu perdre!!!  
FESTA DEL HANAMI A ST. ADRIÀ 
Els aficionats al món Otaku i la cultura japonesa no es poden perdre el Hanami, la festa tradicional de la primavera al Japó, que se celebrarà dissabte al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor (Pl. Guillermo Vidaña, s/n St. Adrià), a la Rambleta i a la mateixa plaça Guillermo Vidaña. S’organitzaran un ventall d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats a més de poder tastar la gastronomia nipona. 
TALLER DE CASTELLS AMB ELS CASTELLERS AL CC MONTIGALÀ (BADALONA)
Dissabte, a les 18 h. Al Centre Comercial Montigalà podeu participar en un taller de castells a càrrec dels Castellers de Badalona. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT 

TALLER DE GALETES PER A MAMES I NENS A CAKE &CO. (BADALONA)
Dissabte, 18-19.30 h. A la botiga Cake & Co. (C/ Canonge Baranera, 135 Badalona) hi organitzen un taller per a mames amb nens molt dolç...un divertit taller de galetes on les fareu, les tallareu amb formes originals i les decorareu guiats per la vostra fantasia. Preu: 20 euros/nen. Heu de reservar plaça. 
TALLERS AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA 
Des de dilluns fins a dijous al Museu Marítim de Barcelona (www.mmb.cat) organitzen tallers per a nens i nenes des dels 3 anys fins als 14. Hi ha tallers de construcció d’un vaixell, planetari familiar, etc. Preus des de 2,50 euros fins 4 euros. 
TITELLES PER SETMANA SANTA AL COSMOCAIXA
Del 14 fins el 21 d’abril a Cosmocaixa podeu gaudir cada dia a les 13.00 h de l’espectacle de titelles “En un racó del Mediterrani...” de la companyia Galiot Teatre. Preu: 2 euros. 


QUIN GONG!  
Diumenge, 17:30 h. El Museu de la Música (C/Lepant, 150 a l’edifici de l’Auditori) us convida a conèixer un curiós instrument de l’illa de Bali, el gamelan. Ho fareu mitjançant un divertit taller. Preu: 2 euros.


TALLERS ARTÍSTICS AL MEAM 
Diumenge, 12:00 h. Tallers infantils en el Museu Europeu d’Art Modern, el MEAM (C/Barra de ferro, 5) . Tot seguint un joc de pistes per les sales del museu els infants podran agafar idees i després fer la seva pròpia obra d’art. És imprescindible inscripció amb antelació al mail reserves@meam.es o al telèfon 93 319 56 93. Preu: 5 euros, recomanat per a infants de 5 a 12 anys.  
ACTIVITAT FAMILIAR AL MUSEU DEL CANTIR D’ARGENTONA 
Diumenge, 11.00 h. Al Museu del Cantir d’Argentona (Plaça de l’esglèsia, 9 ) cada segon diumenge de mes organtizen activitats a fer en família. Podeu fer una visita familiar i després realitzar la vostra pròpia peça de fang. Preu: 7 euros. 

No hay comentarios:

Seguidores