Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 23 de abril de 2014


Ha estat una tarda intensa. Tarda de Sant Jordi. Després de totes les tasques extraescolars ens ha tocat anar a passejar en família per les paredetes dels llibres que hi havia al centre. A més d’anar a pas de tortuga ens hem trobat a amics, familiars i coneguts amb les conseqüents males cares dels nostres fills cada cop que ens paràvem. Una calor d’espant en un espai on caminàvem en peregrinació a la recerca de no sé qué...perquè els llibres ja els teniem des del matí. 
Hem arribat tard a casa. Sopar. Discusió amb el petit per posar-se a dormir. El gran veient un partit amb el pare. De fons el petit cridant i amb unes ganes de gresca sense fí. I jo enmig de tot el caos davant l’ordinador. Conclusió: ara mateix no em demaneu que estigui inspirada...bona nit. Zzzzzzz. (espero que Sant Jordi us hagi portat un llibre, o una rosa, o un dibuix, o un punt de llibre pintat per els vostres fills...o un somriure al llegir aquest post).

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

TALLER INFANTIL “NOMÉS VIST PER LA CÀMERA”
Dissabte, 11.30-13.30 h. A la Virreina Centre de la Imatge (Palau de la Virreina, La Rambla, 99) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant de com es veu el món a través de la càmera. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”.  És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic  a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades

MANUALITATS AL BATEAU LUNE
Dissabte, 17.30 h, a la botiga BateauLune (Pl. Virreina, 7) hi organitzen un divertit taller de manualitats on podreu fer un autèntic mòbil japonès... recomanat a partir dels 3 anys. 

SILENCI, FEM MÚSICA
Diumenge, 17:30 h. El Museu de la Música (C/Lepant, 150 a l’edifici de l’Auditori) us convida a visitar el museu amb música en viu a càrrec d’estudiants de l’ESMUC. 

FESTES DE LA PRIMAVERA A LA SAGRERA
Fins diumenge el barri de la Sagrera (Barcelona) celebra les seves festes de la Primavera. A més de tallers, espectacles, xocolatades...hi haurà una original desfilada de personatges de la nissaga Star Wars. 

LA FESTA DE LA GLOBALITA
De divendres a diumenge, Plaça Universitat (Bcn). Per tal de conèixer i reclamar els drets dels infants, l’ong Global Humanitària celebra aquest cap de setmana la Festa de la Globalita. Un esdeveniment farcit d’activitats familiars amb el qual l’entitat celebra 15 anys treballant pels drets de la infància. 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí  .A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/.  Durant tot el mes d’abril a Badalona podreu participar en el projecte “Encén la metxa!” on tot un seguit d’entitats relacionades amb les Festes de Maig organitzaran diferents activitats a les biblioteques. Us podeu trobar a les bèsties de foc de la ciutat o als geganters o als miquelets...

EL GRAN FESTIVAL ROMÀ DE BADALONA
Tot el cap de setmana al Museu de Badalona i els carrers dels voltants s’hi celebra la X edició de la Magna Celebratio, el Festival Romà de Badalona. Hi podeu trobar des de jornades romanes a restaurants, sessions de cinema, espectacles fins el que més agrada als petits: recreacions d’oficis romans amb tallers infantils, exhibicions de baralles i entrenaments de gladiadors, campaments de legions romanes, marxes de soldats romans, passejos amb aurigues...Als meus fills els hi encanta aquest festival!!  Hi ha tallers gratuïts i altres de pagament. 

LA DIADA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC (BADALONA)
Diumenge, de 10 a 14.00 h. Al Passeig Marítim de Badalona s’hi organitzarà la 4a edició de “La diada de l’ensenyamentpúblic”. Cada escola pública de Badalona tindrà una parada on trobareu des de divertits tallers fins a elements festius com dracs, dragolins, gegants...Una manera original i divertida de donar suport a l’ensenyament públic. La paradeta de l’escola on van els meus fills està muntant des de fa setmanes un originalíssim jardí vertical...s’ha de veure!!! 

ELS V DE BADALONA
Diumenge, a partir de les 10 h. Al Port Esportiu de Badalona es durà a terme la ja clàssica “Els V de Badalona” on nens i nenes, adults, avis, etc poden participar en una cursa feta a la seva mida. Si voleu anar només per animar també trobareu activitats per als més petits com inflables o tallers. 

FIRA MÀGICA AL PASSEIG DE LA SALUT (BADALONA)  
Dissabte i diumenge, durant tot el dia. Al Passeig de la Salut trobareu la 5a edició de la Fira Màgica on a més de les clàssiques paradetes dedicades al tarot i als minerals també hi haurà artesania, alimentació i activitats infantils.

TALLER DE MALACOLOGIA A ECOMETROPOLI (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Diumenge, 11.00 h. El Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli (Torribera, Sta. Coloma de Gramenet) organitza un taller de malacologia  on  reconeixereu diferents tipus de petxines i conquilles. . 

MERCAT MEDIEVAL A SANTA COLOMA DE GRAMENET
Des de divendres fins diumenge a la Plaça Pau Casals (Sta. Coloma ) trobareu una altra edició del “Mercado Medieval Vencimiento deldragón”.  Hi haurà activitats infantils, colla de diables, mercat medieval...i diumenge el plat for és l’escenificació del venciment del drac. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

TALLER PER A CONSTRUIR UN VAIXELL VIKING
Diumenge, de 12 a 13.00 h. El Museu Marítimde Barcelona  convida a participar a nens i nenes en un taller per a construir un petit drakar, el vaixell que utilitzaven els vikings quan anaven a explorar noves terres. Destinataris: nens i nenes de 6 a 10 anys (sense adult). Preu: 3,60 euros. 

ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
Dissabte, 10-13:00 h. L'espai de joc Diplodocus de Badalona organitzen uns tallers per a nens i nenes de 3 a 12 anys amb un cost de 3 euros. Aquest dissabte el trobareu a A.VV Manresà (C/Murillo, 4) i l’Escola Lola Anglada (C/Jacinto Benavente, 13). 

LA VENTAFOCS AL TEATRE ZORRILLA (BADALONA)
Diumenge, 18.00 h al Teatre Zorrilla.  La Xarxa Badalona presenta l’espectacle musical “La ventafocs” de la companyia Dreams Teatre. Es tracta d’una adaptació del conte popular de Charles Perrault amb música original de Manu Guix. Preu: 6 euros. 

CONCERT FAMILIAR A L'HORA LLIURE
Diumenge, 18:00 h. L'espai L'Hora Lliure (C/Milà i Fontanals, 50) conviden  a les famílies a gaudir del concert familiar del músic Aka Blind Reverendo. Preu: 4,50 euros.  Entreu a la seva web i doneu un cop d’ull també als seus tallers familiars www.horalliure.com  

IOGA INFANTIL AL TIC TAC TOE (PREMIÀ DE MAR) 

Dissabte, 11-12.00 h, a l’espai Tic Tac Toe (C/ Miguel Moragas, 9 Premià de Mar ) hi haurà una sessió de ioga per a nens i nenes. Preu: 8 euros/nen.  

No hay comentarios:

Seguidores