Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 16 de abril de 2014


Quins dies!!! Estem en plena Setmana Santa i dimecres vinent és Sant Jordi, una de les diades que ens agrada molt a casa nostra. Als nanos els encanta trobar-se un conte al costat de la llet de l’esmorzar, per a ells és com una petita sorpresa. I després estan desitjant veure què es trobaran a la paradeta que munten els nens i nenes de 6è. Es tracta de vendre llibres de segona mà a preus molt, molt econòmics per pagar-se el viatge fí de curs. Llibres que es reciclen, troben un altre lector, i a sobre, proporcionen benefici. L’any passat el meu fill gran va passar de Bola de Drac a Geronimo Stilton gràcies a aquesta paradeta...només per 3 euros.

A més de les típiques parades de llibreries passegeu per aquestes altres paradetes d’escoles, associacions...o bé aneu a les biblioteques, que de ben segur aquesta setmana  us trobareu amb més d’una sorpresa. Per exemple, la biblioteca de Can Casacuberta  (Badalona) dimarts a la tarda comptarà amb la presència dels gegants de la ciutat  per presentar-nos un conte!!!

Us deixo el link de les biblioteques de Barcelona perquè hi doneu un cop d’ull a veure què trobeu. Cliqueu aquí. A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/ A altres poblacions heu de buscar-ho a la web del vostre ajuntament.

També us deixo unes quantes propostes per a aquests dies de festa. Us proposo que repaseu la nostra secció de Manualitats per si algún dia d’aquests es decideix a ploure... Bona Pasqua!!!


ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

TALLERS A CAN BOTER (BADALONA)
Dissabte, a partir de les 10 h a la botiga Can Boter (C/ Canonge Baranera, 2 Bdn) organitzen tallers de pigments i de pintar màscares. Cal reservar al telèfon 93.384 54 64 o al mail boter@drogueriaboter.es

FIRA DEL LLIBRE (BADALONA)
Des de dilluns fins dimecres, dia de Sant Jordi, a la plaça de la Vila hi podreu trobar la Firadel Llibre amb la presència de paradetes de llibreries. I recordeu que el dia de Sant Jordi també hi haurà activitats per als més petits: tallers infantils i conta contes. 

LES CARAMELLES A BADALONA
Dilluns, de 10 a 14 h. Dilluns de Pasqua tornen a sonar les caramelles pels carrers i places de baix a Mar. Aquesta tradició es va deixar de fer a Badalona a la meitat del segle passat. A l’any 2001 l’Associació Cultural Soca-Rel en col.laboració amb l’Associació de Veïns del Centre van recuperar de nou les Caramelles. Esperem que faci bon temps per omplir el cistell de valent...

JOC LINGÜÍSTIC PER LES BOTIGUES DE SANT ADRIÀ 
A partir del 23 d’abril el CNL (Centre de Normalització Lingüística) ha organitzat un divertit joc lingüïstic on tothom pot participar. En aquest joc es pretén mostrar la diversitat d’origens que tenen un grapat de paraules del nostre vocabulari. Haureu de trobar les paraules en rètols de botigues de St. Adrià  i apuntar-les en una butlleta.  

APUNTEU-VOS AL V DE BADALONA 
Recordeu que el diumenge 27 d’abril es celebra a Badalona la cursa “Els V de Badalona”. Es tracta d’una cursa on pot participar tota la família. Hi ha recorreguts adaptats per a totes les edats, des del circuit mini per els més petitons de 350 metres fins al circuit per a adults de 5 km

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

TITELLES EN FRANCÈS AL BORN
Dissabte a les 18:00  h i diumenge a les 12:30 h  les titelles ocupen el nou Centre Cultural ElBorn (Mercat El Born, Plaça Comercial, 12 ). La companyia Los Titiriteros de Binéfar presenta “L’home cigonya”. Preu: 5 euros/adult + un menor de 8 anys de franc. 

TITELLES  AL COSMOCAIXA
Fins el 21 dilluns a Cosmocaixa  podeu gaudir cada dia a les 13.00 h de l’espectacle de titelles “En un racó del Mediterrani...” de la companyia Galiot Teatre. Preu: 2 euros. 

TALLER D’OUS DE PASQUA
Fins dilluns al Museu de la Xocolata  (C/Comerç, 36 Bcn) esteu convidats a participar en un divertit taller per a fer ous de xocolata de Pasqua. Durant una hora tots els participants, grans i petits, decoraran el seu ou de xocolata amb sucre glacé de colors, sense oblidar el típic pollet de Pasqua. Preu: 10 euros. Cal inscripció. Recomanat 6-12 anys.

ACTIVITATS  AL CAIXA FORUM
Fins el 27 d’abril al Caixaforum teniu tota una programació especial Setmana Santa per a famílies. Sessions de cinema, espectacles, concerts familiars i jocs us esperen perquè passeu una bona estona aquests dies de vacances. Preus: de 2 a 4 euros.

TALLER MUSICAL AL MACBA
Dissabte i diumenge al MACBA teniu l’oportunitat de gaudir d’un taller infantil anomenat “Partituras espontáneas”. En aquest taller us conviden a prendre part d’una acció musical tenint com a referència els colors i les formes geomètriques. Original, no? Recomanat a partir dels 6 anys. Preu: 3 euros.

PASSEJADES PEL PARC NATURAL DE COLLSEROLA 
Els dissabtes al matí , al Parc Naturalde Collserola, hi organitzen passejades guiades, d’una hora de durada, pels voltants del Centre d’Informació adreçades al públic en general. Cada jornada aprofiten per tocar un tema diferent i així conèixer millor el parc. Aquest dissabte parlaran dels arbustos de l’alzinar. El parc i per primavera...una proposta genial!!! Preu: 1,75 euros, menors de 7 anys gratuït. Cal inscriure’s el mateix dia al centre. 

No hay comentarios:

Seguidores