Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 1 de mayo de 2014


Aquest diumenge és el dia de la mare. Ja sabeu que a mí això dels “dies de...” no m’agraden gens. La majoria són més un invent comercial que una altra cosa. Però jo ja els he dit als homes de la casa que com no em facin un dibuix es queden sense veure la final de la Champions...per si de cas... 
Remenant per internet amb motiu de tant digne dia m’he trobat amb un bloc amb el que m’adhereixo sense pensar-ho, El club de las malas madres. A més de riure una estona m’he sentit identificada amb molts dels punts de reflexió que esmenten per a qualificar-se com a mares dolentes. No em digueu que algun cop no heu sentit ganes d’escapar-vos dintre d’un cohet per no tornar mai mes cada cop que els vostres fills decideixen agafar un atac de rabequeria, o comencen amb la canço del “no” .... O mentre us pregunten si voleu anar un cap de setmana en família a una casa de pagès dieu que si amb la boca però mentalment penseu “...jo m’aniria ara mateix amb una colla d’amigues a la casa de pagès però només a xerrar i a beure uns quants gin tònics...”. I per això deixem de ser bones mares? 
Aquest post el dedico a totes aquelles que, com jo, un dia van decidir ser mares. Bones o dolentes? Fem el que podem... 

ACTIVITATS FAMILIARS / INFANTILS GRATUÏTES 

FESTES DE MAIG
Divendres s’inicien les Festes de Maig de Badalona i seguiran durant tot el cap de setmana amb un grapat d’activitats dirigides a tots els públics. Us deixo amb un link directe al programa perquè trieu i remeneu. El nostre bloc a través del facebook anirem informant de les activitats que es fan més interessants per als més petits de la casa. Nosaltres demà tota la família anirem a ballar una estona amb els Mambo Jambo, dissabte el meu petit participarà amb el drac de la seva escola a la Cercavila petita i diumenge no ens perdrem la Festa del Badiu al Parc Can Solei on hi trobareu un munt d’activitats infantils. 
FIRA DE L’ARTESANIA A SANT ROC 
Diumenge a la plaça Roja de Sant Roc trobareu una altra edició de la Fira de l’Artesania on a més de les parades de tot tipus de productes fets a mà també hi haurà activitats per als nens i nenes . 
AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU... DE FRANC!!! 
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns museus obren les portes a tothom...sense pagar un euro!!!! El llistat és trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus Gratis” a la capçalera d'aquest bloc. I a més trobareu que en alguns museus hi fan alguna activitat infantil com per exemple el Museu d’Arqueologia que organitza el taller “Jeroglífics i mòmies a l’antic Egipte”. Pinta molt bé. Si voleu anar heu de reservar amb una mica d’antelació. 
TALLER INFANTIL AL VOLTANT DE LA FOTOGRAFIA
Dissabte, 11.30-13.30 h. A l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (C/ Pons i Clerch, 2) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant de la creació d’una fotografia. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”. Podeu veure tots els tallers clicant aquí . És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades. 
“AMB EL DIT, DIT,DIT...”A LA CENTRAL 
Dissabte, 12:30 h. La llibreria La Central del Raval (C/Elisabets, 6 Barcelona) us convida a gaudir de la presentació de “Amb el dit, dit, dit...” de Toni Jiménez. Els més petits s’ho passaran pipa al ritme de les cançons de sempre mentre ballen posant-se la mà al nas. 
A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí. A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/. A Santa Colomo dissabte al matí hi ha sessió de cinema a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré: projecten “Alicia en el país de las maravillas” (la versió Disney...). 
SILENCI, FEM MÚSICA
Diumenge, 17:30 h. El Museu de la Música (C/Lepant, 150 a l’edifici de l’Auditori) us convida a visitar el museu amb música en viu a càrrec d’estudiants de l’ESMUC. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT 

PLANETARI FAMILIAR 
Diumenge, 11:30 h. El Museu Marítim de Barcelona us ofereix l'oportunitat de fer una sessió amb el seu planetari digital. En aquestes sessions a més de conèixer les constel.lacions i els planetes us mostraran com la gent del mar s´ha fixat sempre en cel per navegar. Preu: 2,5 euros infants i 4 euros els adults. Cal reservar al mail reserves.mmaritim@diba.cat o bé al telèfon 93 342 99 20 
CONTES DEL 1714 
Dissabte, 12.00 h. El Museu de Història de Catalunya us proposa escoltar una sèrie de contes al voltant dels sucessos del 1.714. Al contrari del que us penseu les històries no són gens tràgiques sinó que riureu de valent. Preu: 4 euros, amb l’entrada al museu inclosa. 
TITELLES EN FRANCÈS AL BORN 
Dissabte a les 18:00 h i diumenge a les 12:30 h les titelles ocupen el nou Centre Cultural El Born (Mercat El Born, Plaça Comercial, 12 ). La companyia francesa el Théatre de La Pendue presenta “Polichinelle”. Preu: 5 euros/adult + un menor de 8 anys de franc. 
UN CINEMA QUE DEIXA ENTRAR ALS PARES AMB ELS NADONS... 
Dissabte, a les 11.00 h. “Maldanins” és el nom de la nova proposta del Cinema Maldà pensada per a pares i mares amb fills molt petits. Es fa el primer dissabte de cada mes i consisteix en la projecció d’una pel.lícula d’actualitat que es pot veure en companyia dels vostres nadons. La sala està preparada perquè els pares i mares puguin atendre els petits si cal amb una mica de llum, un so més suau que l’habitual en els sales de cinema i en el hall hi haurà un espai per canviar bolquers. Aquest dissabte projecten “Philomena”. Preu: 6 euros. 
“KERITY I LA CASA DELS CONTES” A LA FILMOTECA
Dissabte a les 17.00 h i diumenge a les 16.30 h. A la Filmoteca de Catalunya teniu l’oportunitat de veure una fantàstica pel.lícula d’animació, “Kerity i la casa dels contes”. Es tracta d’un film francés que ens explica la història d’una biblioteca plena d’uns llibres màgics. A partir dels 3 anys. Preu: 2 euros menors de 12 anys , 3 euros els adults. 
CONCERT FAMILIAR A L'HORA LLIURE
Diumenge, 18:00 h. L'espai L'Hora Lliure (C/Milà i Fontanals, 50) conviden a famílies amb nadons a gaudir de l’espectacle “Música en família”. Els infants de 0 a 3 anys acompanyats d’un familiar, gaudiran de la música en un ambient càlid on cantaran i ballaran. Preu: 2,90 euros. Entreu a la seva web i doneu un cop d’ull també als seus tallers familiars 

No hay comentarios:

Seguidores