Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 7 de mayo de 2014


Aquest diumenge posem paradeta a la 1a edició de la Festadel Dibuix al Parc Ca L’Arnús (Badalona). Amb motiu de les Festes de Maig un grapat d’agossarats dirigits per l’Anna Riera (la nostra amiga de L’Obrador de la Riera)  hem muntat una gresca al voltant del concepte del dibuix en totes les seves vessants: hi haurà parades on podreu experimentar el dibuix sobre fusta, unes altres us proposaran fer estampacions, també hi haurà lloc per a la creativitat amb guixos dels de tota la vida, o fer un llibre col.lectiu o...fins un total de 20 propostes diferents per experimentar i crear dibuixant. El públic serà la família sencera: des del més petit amb un guix a la mà fins als adults amb un pinzell. I totalment de franc!!! Us esperem a la nostra parada que porta el nom de...El Rei del Bosc!!! (Com no?).

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

DIA INTERNACIONAL DE LA FAMÍLIA
Diumenge, a partir de les 11 h. Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Família (que serà el pròxim dijous) al Parc de la Ciutadella es celebra durant tot el dia una gran festa amb un grapat d’activitats per fer en família. Espectacles de màgia, clowns, titelles, animacions, contacontes i música. 

TALLER INFANTIL “NOMÉS VIST PER LA CÀMERA”
Dissabte, 11.30-13.30 h. A la Virreina Centre de la Imatge (Palau de la Virreina, La Rambla, 99) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant de com es veu el món a través de la càmera. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”. Podeu veure tots els tallers clicant aquí . És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic  a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades

AMB LA CASA SÍ QUE S’HI JUGA
Dissabte, 11-12.30 h. El Col.legi d’aparelladors i arquitectes de Barcelona (C/ Bon Pastor, 5 Bcn) organitza un taller  adreçat a nens i nenes de 8-12 anys on es treballarà el tema de l’eficiència energètica en els edificis de forma divertida. L’activitat porta el nom de “ Amb la casa sí que s’hi juga”. Cal inscripció prèvia per telèfon al 93 240 20 60 o bé al mail colegiacio@apabcn.cat

JUGUEM EN ANGLÈS AL BATEAU LUNE
Dissabte, 17.30 h, a la botiga BateauLune (Pl. Virreina, 7) hi organitzen un divertit taller de jocs en anglès... recomanat a partir dels 5 anys. 

FESTES DE MAIG  (BADALONA)  

Segueixen  les Festes de Maig de Badalona i aquest cap de setmana toca el plat fort: la cremada del dimoni. Serà dissabte al vespre però divendres i diumenge també estan farcits de propostes interessants. A través del nostre facebook anirem informant de les activitats que es fan més interessants per als més petits de la casa. Nosaltres divendres anirem a donar una volta per la diada castellera infantil, dissabte al vespre a la platja a veure la cremada del dimoni i els focs d’artifici, i diumenge...a la Festa del dibuix, on El Rei de la Casa posa paradeta!!!. 



A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí  . A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/

TALLER DE FORMIGUES A ECOMETROPOLI (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Diumenge, 11.00 h. El Centre d’EducacióAmbiental Ecometròpoli (Torribera, Sta. Coloma de Gramenet) organitza un taller de formigues on aprendreu com és un formiguer, com funciona i quina funció tenen les formigues que el formen. A més si voleu començar el vostre propi formiguer us obsequiaran amb una formiga reina....

DIADA DE L’ENSENYAMENT (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Diumenge, durant tot el matí. A la plaça de la Vila es durà a terme la 18a Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma de Gramenet. Hi trobareu un grapat d’activitats infantils com jocs, tallers, concerts, etc. Tot el programa d’activitats clicant aquí 

EL MES DELS INDIANS A ARENYS DE MAR
El mes de maig es transforma en “El mesdels Indians” per a Arenys de Mar. Durant tot el mes ens proposen tot un seguit de plans a fer que tenen com  motiu els indians. Dissabte, al Mercat Municipal hi podreu provar el cocktail dels indians i diumenge podeu passejar per la fira dels brocanters o celebrar el Dia de la Creu Roja amb un grapat d’activitats infantils. 

FIRA DE LA MADUIXA A ARENYS DE MUNT
Diumenge, durant tot el dia a Arenys de Munt s’hi celebra la Diada de la Maduixa. A més d’haver venda d’aquest producte amb una fira també hi ha espectacle infantil. 

FEM DISSABTE DE LES RIERES (ARENYS DE MUNT)
Dissabte al matí us conviden a participar a l’activitat de neteja cívica “Fem dissabte!” on els voluntaris que s’hi presentin col.laboraran durant 2 hores en la neteja de les rieres i els rials de la població d’Arenys de Munt. A l’acabar hi haurà preparada una xocolatada per als més petits i un refrigeri per adults. Tot això acompanyat d’inflables, jocs infantils i un ambient festiu. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
Dissabte, 10-13:00 h. L'espai de joc Diplodocus de Badalona organitzen uns tallers per a nens i nenes de 3 a 12 anys amb un cost de 3 euros. Aquest mes els tallers estan dedicats a les Festes de Maig.  Dissabte el trobareu a l’Escola Artur Martorell (C/ Seu d’Urgell, 32 ).   

TALLER MUSICAL  AL BORN
Diumenge a les 12:30 h,   el nou Centre Cultural El Born (Mercat El Born, Plaça Comercial, 12 ) us convida  a participar en un taller familiar anomenat “L’instrument ets tu!”. Es tracta d’un taller musical participatiu pensat per a nens i nenes de 6 a 12 anys on l’univers sonor es traslladarà a la veu i a la percussió corporal.  Preu: 3 euros.

EL MISTERI DE LES BOMBOLLES AL COSMOCAIXA 
Dissabte i diumenge, a les 17.00 h. Al Cosmocaixa (C/Isaac Newton, 26 ) podeu fer bombolles en el taller-laboratori “El misteri de les bombolles” on a més de fer-les també descobrireu molts dels seus secrets. Edat recomanada: a partir de 5 anys. Preu: 2 euros. 

ARQUEÒLEGS PER UN DIA
Dissabte i diumenge, a les 11.00 h. El Museu d’Arqueologia  (Parc Montjuïc) organitza el taller “Jeroglífics i mòmies a l’antic Egipte” on els més petits es transformaran en investigadors de significats de jeroglífics amagats a les tombes.  Si voleu anar heu de reservar amb una mica d’antelació. Per a tots els públics. Activitat inclosa en el preu de l’entrada: 4,5 euros. L’entrada és de franc per als menors de 8 anys.



No hay comentarios:

Seguidores