Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 14 de mayo de 2014


Avui no sé de què parlar-vos. Agafant informació per el facebook ens acabem d’assabentar de la mort d’un músic. No era cap amic proper però si un conegut que resultava ser un dels ídols nacionals del pare de les criatures. Un ídol que vivia a dues cantonades de casa i que cada cop que es creuaven s’estaven una força estona xerrant de vínils. Per al meu fill gran era el senyor de la moto del Yellow Submarine.
Ha estat de repent (vaja ...com si la mort hagués d’avisar...).
En el seu record una imatge del mític submarí.

L'agenda per al cap de setmana: 

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

LA NIT DELS MUSEUS
Amb motiu del Dia Internacional dels Museus aquest dissabte s’hi celebra la ja clàssica Nit dels Museus . Més de setanta centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues i Santa Coloma de Gramenet podran ser visitats de franc  fins a la matinada. Exposicions, concerts, dansa, teatre, tallers...inclús activitats per a tota la família. Mireu tot el seu programa i trieu quin voleu visitar amb la família o sense... A Badalona podreu visitar el Museu de Badalona i a Santa Coloma de Gramenet el Museu Torre Balldovina.

TALLER INFANTIL AL VOLTANT DE LA FOTOGRAFIA I EL CINEMA
Dissabte, 11.30-13.30 h. Al CCCB (Centre Cultura Contemporània de Barcelona, C/ Montalegre, 5) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant de com és pot fer cinema. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”. Podeu veure tots els tallers clicant aquí . És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic  a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí  . A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/. Aquest dissabte a les 11.30 h  hi ha sessió de cinema a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (Sta. Coloma de Gramenet): projecten una pel.lícula que als de casa ens va encantar,  “Frozen”.

SILENCI, FEM MÚSICA
Diumenge, 17:30 h. El Museu de la Música (C/Lepant, 150 a l’edifici de l’Auditori) us convida a visitar el museu amb música en viu a càrrec d’estudiants de l’ESMUC. 


FESTES DE MAIG  (BADALONA) 
Segueixen  les Festes de Maig de Badalona amb un munt d’activitats per fer amb la canalla: la recerca dels dragolins trapelles (molt divertida, amb llençament de farina inclòs...), el correfoc infantil i el no infantil, la diada castellera, la Xerinola, etc.  Us deixo amb un link directe al programa perquè trieu i remeneu. El nostre bloc a través del facebook anirem informant de les activitats que es fan més interessants per als més petits de la casa.  

PRESENTACIÓ DEL CONTE DELS DIABLES DE BADALONA
Divendres, a les 18.00 h, al Racó d’en Gual (La Rambla) es presenta “El Conte de l’Espurneta”. Es tracta d’una iniciativa dels Diables de Badalona per acostar el món del correfoc als més petits. De ben segur que a la presentació hi haurà més d’una espurna...

LA DIVERFESTA AL BARRI DE LA SALUT (BADALONA)
Dissabte, de 10 a 14 h. Per vuitè any consecutiu, la Fundació Salut Alta de Badalona organitza la Diverfesta a la plaça Antonio Machado. Es tracta d’una festa que va nèixer amb la voluntat de crear una proposta lúdica per integrar als veïns del barri que en un 35 % són immigrants. Trobareu de tot: tallers, activitats, jocs, menjars de tot el món, música... 

ITINERARI NATURALISTA AL PARC CAN SOLEI I CA L’ARNÚS (BADALONA)
Diumenge, de 10 a 13 h. Al Parc Can Solei i Ca l’Arnús es farà un itinerari ornitològic on a més de l’observació d’aus també es realitzarà un seguiment de les papallones i altres insectes presents al parc. Es tracta d’una visita guiada adreçada a tots els públics. Cal inscripció prèvia al tel. 93.483 29 89 o enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat .  Tota la informació aquí 

“COM ES CONSTRUEIX EL DIMONI” (BADALONA)
Diumenge, a les 19.00 h. Els amics de la Cafeteria La Granja (C/ Prim, 177 a Badalona) dintre el seu cicle de xerrades “Quant vols saber” presenten el tema “Com es construeix el dimoni” a càrrec de Ramón de Los Heros. Si voleu saber les interioritats de fusta dels dimonis que s’han cremat a Badalona heu d’anar...

FIRA DEL COMERÇ AL CARRER (SANT ADRIÀ DE BESÒS)
Dissabte i diumenge, de 10 a 21.00 h.  Els dos dies se celebra a la Plaça de la Vila la vuitena Fira deComerç al carrer. A més de les classiques paradetes també hi haurà activitats per als més petits. 

TALLER D’ASTRONOMIA A ECOMETROPOLI (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Diumenge, 11.00 h. El Centre d’EducacióAmbiental Ecometròpoli (Torribera, Sta. Coloma de Gramenet) organitza un taller d’astronomia obert a tothom on descobrireu curiositats de les constel.lacions, els estels i els planetes. 

EL MES DELS INDIANS A ARENYS DE MAR
El mes de maig es transforma en “El mes dels Indians” per a Arenys de Mar. Durant tot el mes ens proposen tot un seguit de plans a fer que tenen com  motiu els indians. Dissabte a la tarda ,  a la Plaça Mare Paula s’organitzarà la Festa Infantil dels Indians

FIRA DE SANT PONÇ A TEIÀ
Dissabte i diumenge. Teià celebrarà durant tot el cap de setmana la tradicional Fira de Sant Ponç, al parc de can Godó i a la Plaça de les Teixidores i Ordidores. A més de les activitats comercials de la fira podreu gaudir de: mercat d’intercanvi i segona mà, xocolatada, espectacles i tallers infantils, entre d’altres. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
Dissabte, 10-13:00 h. L'espai de joc Diplodocus de Badalona organitzen uns tallers per a nens i nenes de 3 a 12 anys amb un cost de 3 euros. Aquest mes els tallers estan dedicats a les Festes de Maig.  Dissabte el trobareu al Taller La Lluna ( C/ La lluna, 17). 

TALLER D’EXPRESSIÓ CORPORAL AL TIC TAC TOE (PREMIÀ DE MAR)
Dissabte, 11-12.00 h, a l’espai Tic Tac Toe (C/ Miguel Moragas, 9 Premià de Mar ) hi haurà una activitat molt divertida. Faran un Taller d’Expressió Corporal i Psicomotricitat mitjançant jocs. Preu: 5 euros/nen. 

                                    
ACTIVITAT FAMILIAR AL MUSEU DEL CÀNTIR (ARGENTONA) 
Diumenge, 11.00 h. El Museu del Càntird’Argentona us convida a un taller infantil on us divertireu modelant fang. Amb materials com el fang, pastes ceràmiques de colors i altres elements elaborareu els objectes que més us agradin. També us ensenyaran uns càntirs amb formes ben curioses...Cal fer inscripció prèvia al telèfon  93.797.21.52 



“EL LINCE PERDIDO” A LA FILMOTECA
Diumenge a les 16.30 h. A la Filmoteca de Catalunya teniu l’oportunitat de veure una fantàstica pel.lícula d’animació, “El lince perdido”.Guanyadora d’un Goya al milllor film d’animació, és una comèdia sobre les aventures d’un linx ibèric amb mala sort, d’un camaleó un xic paranoic, una cabra adicta al risc i una falcó ferida. A partir dels 3 anys. Preu: 2 euros menors de 12 anys , 3 euros els adults. 

CONTES A L'HORA LLIURE
Diumenge, 18:00 h. L'espai L'Hora Lliure (C/Milà i Fontanals, 50) us convida a participar a una sessió de contes i cançons a càrrec de la Marietta ContaContes. Preu: 2,50 euros.  Entreu a la seva web i doneu un cop d’ull també als seus tallers familiars  

No hay comentarios:

Seguidores