Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 14 de enero de 2015



ELS TRES TOMBS AL MASNOU
Ja comencen les festes del Tres Tombs!! Aquest diumenge podreu veure com es passegen un grapat d'animalons per els carrers del Masnou

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí . A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios. Aquest dissabte sessió de cinema a la biblioteca Singuerlín de Santa Coloma de Gramanet: projecten la fantàstica "Toy Story 3" (soc una fan declarada de tota la nissaga Toy Story...). 

ACTIVITAT  INFANTIL A LA COL.LECCIÓ BASSAT (MATARÓ)
Diumenge a la Nau Gaudí (Mataró) podeu gaudir en família de la Col.lecció Bassat d'Art Contemporani amb una activitat de franc destinada exclusivament al públic infantil. A partir de les 12 h totes els nens i nenes que tinguin més de 5 anys poden participar al taller "Monstruosamente bello". 

L’ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
L’espai de joc de l’esplai Diplodocus dels dissabtes al matí és un divertit taller per a infants de 3 a 12 anys en el que treballen diferents temes: aquest mes treballaran la temàtica de l'hivern en totes les seves vessants artístiques. Horari: de 10 a 13 h. Preu: 3 euros. 

FEU EL VOSTRE PROPI VAIXELL DE JOGUINA AL MMB
Cada tercer diumenge de mes al Museu Marítim de Barcelona organitzen un parell d'activitats força interessants: per una banda és l'unic dia al mes que obren les portes de la Porta de Santa Madrona i els jardins del Baluard. I per una altra, podeu participar en el taller per fer un vaixell de joguina, una activitat que encantarà als vostres nanos (edat de 6-12 anys). 

MINI-MÀGIA A BADALONA
Dissabte i diumenge a la tarda, al Círcol Catòlic de Badalona hi ha sessió de màgia per al públic infantil de 3 a 12 anys amb l'espectacle de Mini Màgia.

PATATU, ARA EN ESPECTACLE
Els diumenges de gener podreu gaudir de l’espectacle infantil “PATATU” al Teatre Romea. Després de l’èxit assolit com a llibre infantil ara dona el salt al teatre transformat en un original espectacle. 

ESPECTACLE PER ALS MÉS PETITS AL CCCB
Si teniu nens i nenes molt petitons (de 0 a 4 anys) al CCCB podeu gaudir els dissabtes a la tarda de la segona edició del cicle "Babies al CCCB". Es tracta de petits muntatges de 30-40 minuts de durada que exploren diverses discliplines artístiques per iniciar als nadons en el món de les arts escèniques. Aquest mes de gener l'espectacle va a càrrec de la companyia Bruc Brothers i porta el dolç nom d' "Osset meu & the soundbox".  



  

No hay comentarios:

Seguidores