Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 21 de julio de 2010

A BARCELONA

APROPAR MIQUEL BARCELÓ ALS NENS A CAIXAFORUM
Entorn de l'exposició del pintor Miquel Barceló s'han organitzat un grapat de tallers per la canalla. Trobareu un espai dedicat a les families en el qual us proposen activitats al voltant de l'exposició. Activitat oberta fins el 25 d'agost. Caixaforum (Avgda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). A més d'aquestes activitats cada dimecres es projecta cinema per a menuts (a partir de 3 anys).
PER PASSEJAR...el Jardí Botànic de Barcelona
La meva amiga Silvia m'ha recomanat tot un llistat de museus que tenen entrada de franc determinats dies al mes. Per començar podeu entrar sense escurar-vos la butxaca al Jardí Botànic de Barcelona aquest diumenge 25 ja que tots els últims diumenges de mes es pot entrar sense pagar durant tot el dia. A més la seva entrada és gratuïta tots els diumenges de 15 a 20 h. El trobeu a la muntanya de Montjuïc, entre el Castell i l'Estadi Olímpic. www.jardibotanic.bcn.es
CINEMA
Divendres 23, a les 17:00 h, al Centre Cívic Vil.la Florida (Muntaner, 544) exhibeixen un recull de 10 curtmetratges infantils que destaquen per la utilització de diferents tècniques d'animació: dibuix, animació per ordinador, plastilina, etc. De 5 a 10 anys.
I al Corte Inglés de Portal de l'Angel, el dimecres 28, a les 18:00 h, es projecta "Avatar" de James Cameron.
FORA DE BARCELONA
JORNADA COMPLERTA A MATARÓ
A Mataró, del 23 al 29 de juliol, es celebra la seva Festa Major, "Les Santes". Programació a www.lessantes.cat. I després seguiu per l'exposició "Amfibis i Rèptils" de Caixa Laietana (Donaire, 3-5) que ja acaba aquest diumenge. Apunteu-vos a la visita guiada i el taller que es fa a les 18:00 h. Podreu tocar alguns exemplars!!!
CONTINUEN ELS SORBETS DE FRESCA A SABADELL
A Sabadell hi trobem la 6a edició dels Sorbets de Fresca, una sèrie d'espectacles infantils que organitza Unnim Obra Social al Jardí d'Unnim (En Font, 1). El dissabte, a les 11:30 h, es representa l'obra "Fes-te un tomb" a càrrec de la Cia. Clownfish. El dimarts 27, de 18 a 20:30 h, hi haurà contes pels més petits, tallers per a nens a partir de 6 anys i un espectacle per a tothom. Pels més grandets el dijous 29 a partir de les 22:00 h hi haurà espectacles i tallers de màgia sense parar. http://www.unnim.cat/.
A RIURE A MASNOU
Del 20 al 24 de juliol a Masnou s'organitza la 14a edició de "Ple de Riure", un festival d'espectacles on l'humor és el protagonista. Les places i la platja de la població s'ompliran de còmics de tot arreu. La programació a : www.plederiure.cat/
CONCERT INFANTIL DE GONGS
Dintre de la programació del IV Festival Gong de Noves Sonoritats que es celebra a Collbató aquest any han organitzat per primera vegada una sessió gratuïta infantil. El dissabte, a les 18:30 h, a l'esglesia de Collbató podreu escoltar tota la familia el concert "Conte de sons per els més petits" (a càrrec d'un orgue i un gong).
FESTIVAL DE FOC A CASTELLTERÇOL
Dissabte la població de Castellterçol acull el Festival de Foc dels Països Catalans. Correfocs, cercaviles, tallers, etc. Per a qui li agradi el foc...a mi no em veureu pas!!!!
AMB LA CARMANYOLA...
La Mireia recordava una excursió que vàrem fer al Parc de l'Hostal del Fum (Palau-Solità i Plegamans) amb totes les families. Totalment recomanable per passar-hi tot el dia. Un parc de 30 hectàrees on pots passejar amb bicicleta, fer picnic, jugar amb pilota i...anar amb tren. Hi ha un trenet que travessa el parc fent un recorregut de 3 quilometres per un preu d'un o 2 euros. Només viatja els diumenges pel matí. Com arribar? Agafar la C-59 de Mollet a Caldes de Montbui. al quilometre 4,3 de la C-59 hi ha una rotonda amb una locomotora. Des d'aqui ens dirigirem cap al Polígon Industrial Riera de Carles. Baixem pel carrer principal, la Via Augusta i al final del carrer trobem el parc. A l'entrada es pot aparcar sense dificultat. Us recomano que si voleu agafar alguna de les taules de picnic que hi ha disponibles aneu ben aviat.
QUIN TEMPS FARÀ?
Per ara fara solet i molta, molta calor...aquesta informació ha estat recollida de http://comandodeltabcn.blogspot.com/ Tenen la informació del temps actualitzada al milímetre.
Fins aviat!!!!

No hay comentarios:

Seguidores