Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 28 de julio de 2010

A BARCELONA

APROPAR MIQUEL BARCELÓ ALS NENS A CAIXAFORUM
El diumenge passat vaig anar-hi amb tota la família a veure l'exposició de Miquel Barceló i el resultat va ser el següent: els adults meravellats davant de les obres i molts nens passejant tranquilament per les sales. L'imaginari de Barceló dona perquè els pares comentin les pintures amb els nens (més grans de 3 anys, és clar...). Us recomano que abans d'iniciar l'exposició aneu a l'aula dedicada als nens per agafar unes guies per a nens. Es tracta d'un joc de pistes amb el que podreu gaudir de l'exposició amb la canalla entretinguda i us sorprendreu sobre algunes de les tècniques que utilitza el pintor mallorquí. Activitat oberta fins el 25 d'agost. Caixaforum (Avgda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). A més d'aquestes activitats cada dimecres es projecta cinema per a menuts i durant tot el mes d'agost a partir de les 20 h hi ha un grapat de propostes pels més grandets (concerts, cinema, etc). Lloc totalment adaptat per anar amb cotxets i nadons.
MUSEUS DE FRANC TOTS ELS PRIMERS DIUMENGES DE MES
Aquest diumenge, 1 d'agost, és primer de mes...amb la qual cosa podeu entrar als següents museus sense pagar un euro:
Museu Picasso, www.bcn.cat/museupicasso/
Cosmocaixa, www.cosmocaixa.com/
Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), www.mnac.cat/
Museu d'Història de Catalunya, www.mhcat.net/
Museu Tèxtil i d'indumentària, www.dhub-bcn.cat/
Museu de la música, www.bcn.es/museumusica/
DURANT TOT L'ESTIU...
Una de les atraccions més visitades a Barcelona durant l'estiu és la Font Màgica de Montjuïc (Plaça Espanya) amb el seu espectacle de llum, aigua i música. Les sessions musicals comencen a partir de les 21:30 h.

FORA DE BARCELONA

ELS PIRATES DE LA PLATJA A...SANT ANDREU DE LLAVANERES
L'espectacle "Els pirates de la platja" s'està representant durant tot l'estiu per platges i places d'arreu. Aquest dissabte el podreu veure a Sant Andreu de Llavaneres, a les 19:00 h, a la plaça de la Vil.la. Basat en el conte del mateix nom, s'adreça a infants de 6 a 10 anys amb l'objectiu que coneguin, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja. El conte el podreu trobar a : www.diba.cat/salutpublica/platgesdellitoralbarceloni/conte_els_pirates_de_la_platja.pdf
CONTINUEN ELS SORBETS DE FRESCA A SABADELL
A Sabadell hi trobem la 6a edició dels Sorbets de Fresca, una sèrie d'espectacles infantils que organitza Unnim Obra Social al jardí d'Unnim (En Font, 1). El pròxim dissabte 31 de juliol, a les 11:30 h, podeu gaudir de l'obra "La tarara" a càrrec de la Cia. Teatre deja vu. El dijous 5 d'agost, de 18 a 20:30 h, l'univers del circ inundarà els jardins. Hi haurà contes de funambolistes i domadors de feres pels més petits, tallers de trapezi, xanques, malabars, etc per a nens a partir de 6 anys i l'espectacle per a tota la familia "Soliloqui Circol".
FESTES MAJORS
Inflables d'aigua, festes d'escuma, concurs de peres farcides, de menjar flams, curses d'escalèxtric...tot això i moltíssimes activitats les trobareu aquest cap de setmana a les festes majors d'Alella, Cabrera de Mar i La Garriga. Les seves programacions les trobeu a:
www.festamajoralella.blogspot.com/
www.cabrerademar.cat/impressos/s.feliu_010.pdf
www.ajlagarriga.es/documentsNotis/Festa_Major_2010.pdf

La setmana vinent encara estaré per aquí i si tinc una mica de temps us faré un especial FESTA MAJOR. Després...vacances!!!!
Fins aviat!!!!

No hay comentarios:

Seguidores