Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 30 de septiembre de 2010

Aquest cap de setmana tenim moltíssimes i variades propostes per sortir de casa.

A BARCELONA

AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU...DE FRANC!!!
El primer diumenge de mes alguns museus obren les portes a tothom...sense pagar un euro. El llistat és el següent:
Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), www.mnac.cat/
Museu d'Història de Catalunya, www.mhcat.net/
Museu Tèxtil i d'indumentària, www.dhub-bcn.cat/
Museu de la Música, www.bcn.es/museumusica/
LA CIÈNCIA PER A TOTS!!!
El Parc de la Recerca Biomèdica de Barcelona (aquell edifici circular de fusta al costat de les torres Mapfre...C/Dr. Aiguader, 88) aquest dissabte hi convoca la seva jornada de portes obertes. Hi ha un munt d'activitats relacionades amb la diversitat genètica...i per a tota la família. Es possible construïr un ADN amb "xuxes"? Com s'extreu l'ADN d'un kiwi? Si ho voleu saber ja esteu anant-hi. www.prbb.org/

FESTA AL CEL
Durant tot el cap de setmana hi podreu veure sobrevolant les platges del front marítim de Barcelona als participants de tot un clàssic, la Festa Al Cel. Els avions volaran des de les 14 h fins les 17 h. Els aparells estaran exposats pel matí a l'aeroport de Sabadell on podreu visitar-los sense cap problema. www.festaalcel.com/
DISSABTES INFANTILS A ABACUS
Des de l'octubre fins al maig les tendes d'Abacus hi organitzen els dissabtes a les 12 h diferents tallers adreçats a nens i nenes de 0 a 12 anys. Només has de localitzar la teva tenda més propera i descobrir quin taller hi fan. Aquest dissabte a Badalona hi ha un taller de caretes, i a l'Illa Diagonal hi ha una activitat per aprendre anglès cantant...i a la teva ciutat? Troba-ho a www.abacus.com/ (a la part inferior, on posa "activitats").
FESTA AL PARC DE L'ESTACIÓ DEL NORD
El diumenge pel matí al Parc de l'Estació del Nord s'hi celebra la XI edició de la Festa de la Lactància. Hi haurà música, tallers infantils, concurs de dibuix, maquillatge i moltés més activitats.
FESTA A HOSTAFRANCS
Del 1 al 11 d'octubre el barri d'Hostafrancs estarà de Festa Major. Aquest cap de setmana hi ha una Fira Medieval, cercaviles, etc inclús una desfilada de vestits de paper. Tot el programa a www.faech.cat/
FORA DE BARCELONA
FESTIVAL DE CIRC A SANTA COLOMA DE GRAMENET
La nostra amiga Montserrat ens informa que de l'1 fins el 3 d'octubre Santa Coloma de Gramenet es convertirà en una gran pista de circ per a recaptar fons per al projecte "Festiclown Palestina". 25 companyies i artistes ompliran els carrers, teatres, places i casals de la ciutat de somriures solidaris. Totes les activitats seran de franc excepte un parell d'actuacions que serviran per recaptar fons. Podreu trobar actuacions a la Plaça de la Vila, el Parc Europa, Pl. Pau Casals i a la Pl. Del Rellotge. El Parc de Can Zam acollirà una gran carpa de circ. "Festiclown Palestina" és un projecte que consisteix en organitzar un festival internacional de circ i risoterapia en els territoris palestins.
DESPRES DEL COLE...CAP AL TALLER DE CIRC
El divendres al sortir del cole els nens i nenes de Sant Pere de Ribes podeu anar a les 17 h al Parc Pompeu Fabra per participar en un taller de circ amb els de "Desastrosus Cirkus", a més de diferents tallers mediambientals.
UN MONSTRE ES PASSEJARÀ PER SANT CUGAT
Un titella articulat de 4 metres anomenat " Lo Monstre" prendrà vida pels carrers de Sant Cugat. El drac, que combina la cercavila tradicional amb l'alta tecnología, interactuarà amb els vilatans. Dissabte, a partir de les 18 h a la Plaça del Rei.
ELS ECOXOCS A GAVÀ
Ja en vàrem parlar en l'anterior blog dels ecoxocs, uns autos de xoc fets amb objectes reciclats. Aquest diumente els trobeu a Gavà, al Passeig Maragall a les 12 h. Després hi haurà espectacle musical amb la companyia Sapastre i el seu muntatge "La farándula".
INVESTIGUEM A SABADELL
L'Institut Català de Paleontologia de Sabadell inaugura nou edifici obrint les portes el dissabte per la tarda i el diumenge pel matí. Hi haurà xocolatada i tallers pels menuts. T'atreveixes a ser paleontòleg per un dia? www.icp.cat
BADALONA DONA LA BENVINGUDA A UN NOU CAP
El nostre amic Josep Maria ens informa que els veïns del nou CAP Progrés-Raval de Badalona han volgut donar-li la benvinguda aquest dissabte amb ballades de gegants, castellers, jocs infantils, inflables, etc. A partir de les 11 h a la Plaça Ovidi Montllor.
PASSEJADES PER LA SERRALADA DE MARINA
El diumenge pel matí hi ha organitzats dos recorreguts per la Serralada de Marina. Hi ha un itinerari de natura que us portarà a conèixer el Torrent de l'Amigó. I l'altre us mostrará el patrimoni de les masies de la Vall de Pomar. Informació a l'Area de Medi Ambient i Mobilitat de l'Ajuntament de Badalona. Cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Tel. 93.3950105 o 93.4832989. www.badalona.cat
10É CAP DE SETMANA IBÈRIC
Durant tot el cap de setmana i ens diferents indrets de Catalunya s'hi celebra el 10è Cap de Setmana Ibèric. Portes obertes a museus, visites guiades, curs d'iniciació a l'arqueològia...inclús podeu tastar un típic menjar romà. Informeu-vos de les dates, horaris i llocs a www.mac.cat/
DIA MUNDIAL DEL OCELLS AL DELTA DEL LLOBREGAT I A MONTCADA I REIXAC
Dissabte i diumenge al Delta del Llobregat hi celebren el Dia Mundial dels Ocells amb un grapat d'activitats destinades a tothom. En els seus espais naturals hi trobareu des de tallers infantils, visites guiades, demostracions d'anellaments, plantades d'arbres, concursos, etc. Horari matinal. Progamacio sencera a www.deltadelllobregat.cat/ cliqueu a "Actualitat" i cerqueu "Agenda d'activitats". Dintre podeu descarregar el programa .
I també al Parc Fluvial del Besòs, per celebrar la diada dels ocells, s'ha organitzat una jornada d'anellament d'ocells salvatges pel dissabte de 9 a 13 h a Montcada i Reixac. El punt de trobada serà en el marque esquerre del riu Besós, en el passeig superior al parc i a l'alçada de la depuradora. Informació a www.diba.cat/parcsn/ on posa "L'informatiu dels parcs".
Desitjo que tota aquesta informació us sigui d'utilitat per gaudir del vostre temps amb els fills o amb la parella o amb els amics o vosaltres sols...com volgueu. La qüestió és sortir i passar-ho bé. Planteu-li la cara a la crisi!!!!
Fins la setmana vinent.

No hay comentarios:

Seguidores