Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 7 de octubre de 2010

Aquest cap de setmana és especial perquè per alguns afortunats es transformarà en un fantàstic pont. Esperem que el temps us acompanyi (tot i que els experts de http://comandodeltabcn.blogspot.com han pronosticat pluges i de les bones...). Tant si fa sol com si no us proposo unes quantes idees per sortir de casa.

A BARCELONA

MARATÓ FOTOGRÀFIC OBERT A TOTHOM
El Fnac celebra aquest dimarts 12 la seva 3a edició del seu Marató Fotogràfic. Es pot inscriure tothom sense límit d'edat durant aquests dies a qualsevol seu de la Fnac (Illa Diagonal, Plaça Catalunya o Diagonal Mar). Un cop inscrits us heu de presentar el dimarts a les 12 h al Fnac de l'Illa Diagonal on us diran quina és la temàtica que s'ha de fotografiar durant tot el dia. Les bases d'aquesta marató les trobeu a http://tiendas.fnac.es/lilla/ Que tingueu sort!!!
PER A MÉS GRANDETS...EL MUSEU MARÍTIM US ENSENYA LA BIBLIOTECA
El dijous 14, de 18:30 a 20:30 h, el Museu Marítim de Barcelona us ensenya el dia a dia de la seva biblioteca mitjançant una visita guiada per personal tècnic. No cal fer reserva prèvia però aneu amb temps...
APROPAR MIQUEL BARCELÓ ALS NENS A CAIXAFORUM
Totalment recomanable per dies de pluja. L'imaginari de Barceló dona perque els nens comentin les pintures amb els pares. Us recomano que abans de començar a veure l'exposició aneu a l'aula dedicada als nens per agafar unes guies per a ells. Amb aquest joc de pistes podreu veure les obres amb la canalla entretinguda i de pas aprendreu tots plegats alguna cosa sorprenent sobre les tècniques utilitzades pel pintor mallorquí. Caixaforum (Avgda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). Lloc totalment adaptat per anar amb cotxets i nadons.
TALLER ARTÍSTIC SOBRE L'EXILI
Per a nens a partir de 8 anys. L'Espai Memorial Democràtic (Via Laietana, 69) hi ha organitzat un taller artístic en el que es treballarà el tema de l'exili. La reflexió i el treball al voltant del fenòmen de l'exili ens ajuda a desenvolupar la cultura de la pau. Dissabte i diumenge a partir de les 12 h.
CINEMA I ARQUITECTURA
El dissabte, a les 11 h, a la Sala d'Actes del Col.legi d'Arquitectes de Barcelona (Pl. Dels Àngels, 5-6) està organitzat un cicle de cinema amb l'objectiu que les famílies s'acostin al món de l'arquitectura d'una manera lúdica. La sessió d'aquest dissabte projectarà el curt "Le ballon rouge". Activitat adreçada a nens de més de 7 anys.
FESTA MAJOR AL BARRI DEL CONGRÉS
El barri del Congrés finalitza aquest cap de setmana la seva festa major amb bicicletades infantils, botifarrades, trobades de pipaires, caminades, balls de country, etc. Tota la programació a www.festamajorcongres.com/
DISSABTE DE CONTES
A un grapat de biblioteques el dissabte al migdia el dediquen a explicar contes als més menuts. Però no només a les biblioteques: aquest dissabte expliquen contes a El Corte Inglés de Portal de l'Àngel i a la Llibreria La Central del Raval ho fan amb activitat inclosa (www.lacentral.com/).
FORA DE BARCELONA
PASSEGEM PER SANT PERE DE RIBES
El dissabte, a partir de les 11 h, podrem passejar per tot Sant Pere de Ribes seguint les petjades dels antics indians. Es una passejada d'un quilòmetre i mig, molt fàcil de fer amb la família. Cal reservar a l'oficina de turisme. Tel. 93.896.28.57. www.santperederibes.cat/turisme/
TROBADA DE GEGANTS A BADALONA
El diumenge a Badalona, a partir de les 10 h, hi està organitzada la X Trobada Comarcal de Gegants del Maresme. Tota una colla de gegants faran un recorregut des de la Rambla fins a Can Solei.
TALLER DE JOCS PER A NADONS A SANT CUGAT
El dissabte, a les 11:30 h, a Sant Cugat organitzen un taller pels més peques anomenat "Gaudir jugant" on us ensenyaran jocs de falda, cançons, moixaines i altres eines perquè us divertiu alhora que potencieu la creativitat dels vostres nadons. Activitat adreçada a nens de 0 a 3 anys. Lloc: Passeig del Castanyer, 17 Cantonada Ronda del Pinar i Valldoreix. Necessària confirmació d'assistència: 93.215.38.03 i 93.201.10.61.
MÒMIES OBLIDADES A GAVÀ
No us preocupeu...ningú s'ha oblidat cap mòmia a Gavà. El que fan és una interessant exposició de fotografies de les mòmies que es van trobar al 2009 a la necròpolis de Tebas i que ningú coneixia fins aleshores. L'exposició "Projecte Monthemhat. Les mòmies oblidades" presenta imatges d'aquestes mòmies amb informacions detallades que faran les delícies de futurs arqueòlegs i pares aficionats a fer d' Indiana Jones...Fins al febrer ho trobareu al Museu de Gavà (Plaça de Dolors Clua, 13-14).
FESTA DEL BOLET A SEVA
El diumenge a Seva s'hi celebra la 13a edició de la Festa del Bolet a Seva. A més d'exposicions i mostres de bolets també hi ha activitats infantils, un concurs i un tastet de bolets.
FESTA MAJOR A CALDES DE MONTBUI
Del 8 al 12 d'octubre Caldes de Montbui està de festa. A més de les activitats pròpies de qualsevol festa major també hi trobareu una mostra de plaques de cava, concurs de sodokus o un laberint inclós per entrar amb família. www.caldesdemontbui.cat/
TOTS AL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I EL CORREDOR!!!
Ja cal que tinguem molta energia perquè els amics del Parc Natural del Montnegre i el Corredor ens proposen moltes activitats a fer. Dissabte, a Vallgorguina inauguren el nou carril bici amb una passejada per la natura i un espectacle infantil (www.viuelparc.org/montnegre). Diumenge hi ha programada una excursió per seguir el rastre del liró gris a Sant Celoni (www.diba.cat/parcsn) i el mateix dia al Santuari del Corredor s'hi celebra la Gran Festa al Parc on trobareu espectacles, jocs, contacontes, etc durant tot el dia en un escenari perfecte...si fa sol ( www.viuelparc.org/montnegre).
I per aquest cap de setmana ja està. Espero que gaudiu d'alguna d'aquestes propostes. I que surti el sol!!!!
Siauuu.

No hay comentarios:

Seguidores