Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 16 de septiembre de 2010

Tot esperant que arribin les Festes de la Mercè la setmana vinent podeu gaudir de totes aquestes activitats de franc A BARCELONA:
ENS AGRADEN ELS LLIBRES
El diumenge passat tota la família vàrem anar al Parc de la Ciutadella a donar una volta per la 28a Edició de la Setmana del Llibre en Català. Va estar molt bé. El meu fill d'un any i mig i el seu germà gran, de 5 anys, vàren participar en diferents activitats. I a més, si els nens es posen pesadets sempre hi pots anar a donar una volta pel parc que tens allà mateix. Hi romandrà fins diumenge. Hi ha un grapat de coses per fer amb nens: des de contacontes, tallers de manualitats, espectacles...fins i tot hi ha un taller per a nadons. Tota la programació a: www.setmanallibre.cat/ Molt recomanable.

TITELLES AL MUSEU PICASSO
El dissabte, a les 17 h i el diumenge a les 12 h podeu gaudir de l'espectacle de titelles "A mans plenes" de Toni Rumbau. Es una obra gratuïta que té com a escenari el Museu Picasso (Montcada, 15). Apte per a nens i nenes de 3 a 99 anys.

DESCOBRIM LA SECCIÓ INFANTIL D'UNA LLIBRERIA
Això és el que proposen els amics de la llibreria la Central del Raval (Elisabets, 6). El dissabte a partir de les 11 us conviden a explorar la nova secció a través d'una mini gimcana en que haureu de trobar personatges amagats entre els llibres. Després descobrireu la màgia de l'Origami i el Kirigami, arts mil.lenàries japoneses amb figures de paper retallat i doblegat. Recomanat per a infants que s'ho passin d'allò més bé amb les tisores a les mans...www.lacentral.com/
FESTES MAJORS ALS BARRIS
Si doneu una volta per el Poble Nou (www.poblenou.org) i Horta (www.festamajor.org) us trobareu que segueixen amb la seva Festa Major fins diumenge. A més també estan de gresca els veïns de la Ribera (al voltant del Born).
FORA DE BARCELONA
La Marina, la Núria i el Carles ens van comentar que els va agradar molt les festes de la verema d'Alella la setmana passada, a veure família si en aquestes propostes també hi trobeu alguna que us agradi...ja m'ho direu:
ESTELS I PALLASSOS AL MONTSENY
Aquest diumenge al municipi de Brull (Parc del Montseny) s'hi celebra una gran festa on els protagonistes són els estels i els pallassos. A partir de les 10:30 h hi haurà un taller d'estels i la XVI trobada de Clowns. Quan acabin les funcions podeu portar-vos la carmanyola i unir-vos al dinar col.lectiu. De 15 a 17 seguirà l'activitat amb un taller de circ que farà la companyia "Desastrosus Cirkus".
BICICLETADA A LA GARRIGA
Una altra opció per aquest diumenge és agafar la bicicleta i anar a la Garriga on fan una bicicletada popular a partir de les 11 h (des de la Pl. de l'Esglèsia fins al Parc dels Pinetons). Cap a les 12:30 h hi haurà animació infantil i un espectacle per a tothom. Tot acompanyat d'un vermut popular. Qué més voleu?
TALLER PER A FUTURS METEOROLEGS A CORNELLÀ
A la Torre de la Miranda (Almogavers, s/n Cornellà) aquest diumenge a partir de les 12 h hi ha organitzat un taller de franc per descobrir qüestions sobre el clima i la seva observació. Inclús us podreu construir un anemòmetre. Les places són limitades i convé que us hi inscriviu prèviament al Museu Palau Mercader de 10 a 14 h o al tel. 93.3770025 o museumercader@aj-cornella.cat.
CINEMA I CANÇONS A TERRASSA
Aquest cap de setmana tindrà lloc a Terrassa (Centre Cívic de M. Aurèlia Capmany) una mostra de la 2a edició de El Meu Primer Festival. Es podran veure algunes de les produccions que més èxit van tenir entre els joves espectadors. Dissabte matí hi ha sessió d'animació espanyola i diumenge és el dia pels peques de 2 anys cap amunt amb films d'avui en dia i clàssics de sempre.
També a Terrassa el diumenge 12 al Parc Sant Jordi el cantant i animador Jordi Tonietti presenta el seu espectacle "Un tren de cançons". Ell sol,amb la guitarra, harmònica, pandereta al peu i l'acordió fa cantar i ballar a tots els participants.
PASSEJADA PER LA SERRALADA DE MARINA
Diumenge hi ha organitzada una passejada per descobrir la natura de la Serralada de marina. Té una duració aprox. de 3 h i teniu 2 itineraris per triar. Més informació a l'Area de Medi Ambient de Badalona 93.3950105 o 93.4832989. Cal inscriure's amb antelació.
UN PARC DIVERTIDÍSSIM A MALGRAT DE MARC
La nostra amiga Myriam ens ha fet un gran descobriment. Un parc temàtic a Malgrat de Marc que es diu Parc Francesc Macià. Es un lloc molt divertit amb estàtues de gran tamany i jocs d'equilibri. Hi trobareu àrees dedicades a contes infantils, zones de joc per a nens de 0 fins a 14 anys, zones de pícnic, skating, etc Porteu el dinar a sobre perquè els nens no voldran sortir!!!! Ho podeu veure al Youtube si cerqueu per Parc Francesc Macià.
FESTES MAJORS
Durant aquests dies podeu anar a visitar les festes majors d' Esplugues de Llobregat (www.esplugues.cat), Les Franqueses del Vallés (www.lesfranqueses.cat), Sant Feliu de Codines (www.santfeliucodines.cat) o Tiana (www.tiana.cat). Si a la vostra canalla li agraden els gegants aneu a Ripollet aquest diumenge ja que s'hi celebra la XX Trobada Comarcal de Castellers.
Amb la tardor el temps està boig. Si voleu consultar quin temps farà abans de triar una activitat podeu fer-ho amb els amics de www.comandodeltabcn.blogspot.com/
A reveure!!!! Ens veiem la setmana vinent.

No hay comentarios:

Seguidores