Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 9 de septiembre de 2010

Benvinguts a tots!!!! Després d'unes esgotadores vacances amb dos criatures en edat de córrer, saltar i no fer becaina...ve la calma. Visca l'escola i la guarderia!!!! Ja he pogut posar-me davant de l'ordinador en condicions per oferir-vos propostes per gaudir en família sense gastar un euro. Aquest cap de setmana ve molt marcat per la celebració de la Diada de l'Onze de Setembre. Però no tot són discursos polítics i ofrenes florals...
A Barcelona durant tot el dia s'organitza la Festa de l'Onze de Setembre al Passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf). A partir de les 10 h hi haurà una ludoteca per a nens de 0 a 5 anys. I a les 19:30 un concert amb Els Pets, entre d'altres.
Fora de Barcelona. Busqueu bé a la vostra població perquè després de les clàssiques ofrenes sempre hi ha castellers, gegants, concerts, etc. adients pels "peques". A Badalona, per exemple, hi haurà l'actuació dels Castellers de Barcelona, Cornellà i Badalona.
ENS AGRADEN ELS LLIBRES
Des del divendres fins el 19 de setembre a Barcelona (Parc de Ciutadella) podeu gaudir de les activitats de la 28a edició de la Setmana del Llibre en Català. Hi haurà un grapat de coses per fer amb nens: des de conta contes, manualitats, espectacles...fins i tot hi haurà un taller per a nadons. Tota la programació a : www.setmanallibre.cat/
ESTEM DE FESTA
Festes Majors
Encara que la temporada forta de Festes Majors ja ha acabat encara hi ha llocs on continua la gresca. A Barcelona, els barris d'Horta (www.festamajor.org), La Bordeta (a la Pl. Fènix), La Salut, El Coll, Vallcarca i Penitents de Gràcia aquest cap de setmana estan de festa. Fora de Barcelona hi podeu trobar activitats per a la canalla a les festes de Cardona (www.cardona.cat/), Calders (www.calders.cat), La Roca del Vallés (www.laroca.org), Caldetes (www.caldetes.cat), Castellar del Vallés (www.castellarvalles.org) i Lliça d'Amunt amb la seva divertida i tradicional baixada de carretons (www.llicamunt.net).
Festes de la Verema
Per setembre toca recollir el raïm. A Alella (www.alella.cat) i Cubelles (www.cubelles.cat) aprofiten per fer diverses activitats relacionades amb el tema. Descalceu-vos i...a trepitjar raïm!!!
Festa Barroca a Moià
El diumenge 12 Moià es transformarà per tornar al 1.714. Per tot el poble hi haurà representacions de com es vivia en aquella època: mercat, tallers, jocs tradicions pels més petits...Més informació a : www.moia.cat
T'AGRADA FER FOTOS?
Concurs per a tothom a Castelldefels
A Castelldefels han organitzat el seu 1r concurs de fotografia. Fins l'1 d'octubre tothom està convidat a fer fotografies de la ciutat. A les bases del certamen no hi ha límit d'edat. Tot passejant amb la família podeu ensenyar als més petits a fer fotografíes. Trobareu les bases a: www.castelldefelsturisme.com. Cliqueu on posa "Novetats".
Passejada pel Delta del Llobregat fent fotos
Un passeig molt agradable per fer amb nanos és pel Delta del Llobregat. Podeu aprofitar i apuntar-vos de pas al 19è concurs fotogràfic del Delta. També està obert a tothom. Fins el 5 de novembre (www.portadeldelta.cat). Si aneu en dies calorosos recordeu portar protecció per a mosquits.
FIRA DEL TEATRE A TARREGA
Ja sé que queda fora de Barcelona però és tota una experiència. Tots els carrers farcidets de teatre per a tothom!! Del 9 al 12 de setembre. www.firatarrega.cat.
Si voleu consultar quin temps farà aquest cap de setmana entreu a: www.comandodeltabcn.blogspot.com/
Espero que gaudiu amb alguna d'aquestes propostes. Ja em direu qué us han semblat. Em podeu trobar a Facebook. Fins la setmana vinent!!

No hay comentarios:

Seguidores