Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 3 de noviembre de 2010

A BARCELONA

AQUEST DIUMENGE...TOCA MUSEU DE FRANC!!!
Els primers diumenges de mes alguns museus obren les portes a tothom...sense pagar un euro!! El llistat és el següent (per anar amb "peques" el millor és Cosmocaixa):
Museu Picasso, www.bcn.cat/museupicasso/
Cosmocaixa, www.cosmocaixa.com/
Museu Nacional D'Art de Catalunya (MNAC), www.mnac.cat/
Museu d'Història de Catalunya, www.mhcat.net/
Museu tèxtil i d'indumentària, www.dhub-bcn.cat/
Museu de la Música, www.bcn.es/museumusica/
TALLER PER A PETITS CUINERS
Per a nens de 4-10 anys que els hi agradi posar-se el davantal els amics del restaurant Frescco han organitzat un taller de cuina aquest dissabte. De 10 a 12 h escoltaran contes que tenen els aliments com a protagonistes i després el.laboraran una pizza amb ingredients saludables. Direcció: Francesc Cambó, 23. Cal inscripció amb antelació a www.frescco.com/pekes.html/
TROBADA DE XANQUES
Dissabte, a partir de les 10:30 h al Parc del Clot (Escultors Claperós, 55-63) es trobaran 20 colles de xanques a la Xa Trobada d'aquesta tècnica. Hi haurà tallers d'iniciació, espectacles, exhibicions, cercaviles, etc.
FEM DE PINTORS
Dissabte, a les 11 h, al Centre Cívic Vil.la Florida (Muntaner, 544) hi ha un taller anomenat "El racó de l'artista" on estan convidades totes les famílies que ho vulguin a posar en pràctica la seva creativitat amb els pinzells.
MINIMÚSICA
A l'Espai Cultural Caja Madrid (Pl. Catalunya, 9) han organitzat pel dissabte a les 17:30 h un concert de música moderna pels més menuts. "Minimúsica" és un cicle d'estils moderns adreçat a infants amb l'objectiu d'apropar-los a la vivència d'un concert.
QUÉ ÉS UN CÒMIC I COM ES FA
A la Llibreria Central del Raval (Elisabets, 6) dissabte a les 11 h organitzen un taller per ensenyar als nens qué és un còmic i com es fa. Tots els nens participants acabaran l'activitat dibuixant el seu propi còmic.
DISSABTES DE CONTE
Moltes biblioteques dediquen el dissabte al migdia a explicar contes als més menuts de 0-3 anys. També trobareu un conta contes a El Corte Inglés de Portal de l'Angel (12:30 h).
FORA DE BARCELONA

A BADALONA: CURTS, FIRA MODERNISTA I...SCRABBLE.
Del 5 al 14 de novembre a Badalona podreu gaudir de la 36a edició del Festival Filmets. L'entrada és lliure i el diumenge 7 a les 12 h és la sessió anomenada "Filmets en família" dedicada al curtmetratge infantil amb la projecció de 14 petites obres d'animació. Tota la programació a www.festivalfilmets.cat/
Dissabte i diumenge a la Plaça de la Plana hi ha organitzada la 1a Fira Modernista de Badalona. A més de mercat i exposicions també hi haurà visites guiades, tallers infantils de fabricació artesanal de pa, de confecció de camafeus, de trencadís, espectacles, etc. www.evident.es/
Dissabte i diumenge al Centre Cívic Dalt la Vila (Germà Bernabé, 1-7) s'hi celebrarà el 1r Campionat de Scrabble en català. Dissabte tothom està convidat a aprendre a jugar per l'endemà poder participar en el campionat.
ART MEDITERRANI A MANRESA
Del 4 al 7 de novembre a Manresa s'hi organitza la 13a Edició de la Fira Mediterrània. La ciutat es converteix en un gran mercat de creacions culturals de l'entorn mediterrani. A més de la fira hi ha un grapat d'activitats per als més menuts per tots els carrers i places. www.tradifiramanresa.com/
TALLER DE DISFRESSES A TERRASSA
Al Museu tèxtil de Terrassa (C/Salmeron, 25) l'entrada és de franc tots els primers diumenges de mes però a més a més aquest diumenge hi ha prevista una activitat per a nens i nenes: un taller de disfresses. A partir de les 11:30 h. www.cdmt.es/
TALLER DE CUINA INFANTIL A SANT FOST DE CAMPSENTELLES
Aquest divendres, a les 18:30 h, a l'Ateneu de Sant Fost de Campsentelles hi organitzen un taller de cuina nadalenca per a la canalla. Cal inscriure's. 93.5796980.
MATÍ D'OCELLS A GRANOLLERS
Diumenge matí el Museu de Granollers de Ciències Naturals hi organitza una sortida d'observació d'ocells guiada. Hi haurà anellament d'ocells i diferents tallers de construcció de nius, manualitats, dibuix...www.museugranollersciencies.org/
A LES FOSQUES AL DELTA DEL LLOBREGAT
Diumenge, a les 11:30 h, els amics de l'Espai Natural del Delta del Llobregat han organitzat un matí ple de visites a animalons que viuen en capses a les fosques. Per a nens entre 6 i 12 anys. www.deltallobregat.net/ (on posa actualitat).
ESTEM DE FESTA
Aquest cap de setmana trobarem festes a Sant Celoni (www.santceloni.cat/ ), la Fira d'en Rocaguinarda a Olost (www.olost.cat/ ) i la Fira de la Tardor a Mataró (www.mataró.cat/) .
FESTA MAJOR AL CASTELL D'OLERDOLA
Diumenge al Castell d'Olèrdola estan de festa. Durant tot el matí hi haurà portes obertes, tallers, teatre...www.olerdola.cat/
Fins aviat. Siauuuu.


No hay comentarios:

Seguidores