Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 4 de mayo de 2011





Aquest cap de setmana anem de festa!!! Festa a Cosmocaixa, Festa del comerç, Festes Majors, Festes de la primavera...Només ens cal una mica de solet i apa!!! Les propostes ja les teniu aquí:



FESTA DE LA QUÍMICA A COSMOCAIXA
Dissabte i diumenge esteu convidats a entrar de franc a les instal.lacions de Cosmocaixa (C/Isaac Newton, 26) amb motiu de la Festa de la Química. Hi haurà un espectacle, tallers específics de química i visites guiades. I si no us interessa la química sempre podeu passejar entra l'exposició sobre dinosaures...
A QUÉ JUGAVEN ELS ROMANS?
Diumenge, a les 12 h, al Museu d'Arqueologia de Catalunya (Passeig de Sta.Madrona, 39)duran a terme un taller infantil gratuït que té com objecte investigar sobre els jocs amb els que jugaven els nens romans.
www.mac.cat
CIRC AL PICASSO
Diumenge, també a les 12 h, al Museu Picasso (Plaça Sabartés,1)hi ha sessió de circ. El Museu ha programat espectacles de circ durant els mesos de maig i juny. Aquest diumenge es fa la inauguració amb l'obra "Ingràvids". Aquesta primera sessió és de franc però la resta dels espectacles valdran 3 euros.
FESTA DEL COMERÇ A GRÀCIA
Aquest dissabte és la "Festa del Comerç a Gràcia" on les tendes surten al carrer. Hi haurà activitats a tot el barri: gegants, exhibicions de danses variades,tallers infantils de piruletes de xocolata, maquillatge, etc. Una d'aquestes activitats sera un conta contes, a les 17:30 h, a la botiga dels nostres amics de Bateu Lune (Plaça de la Virreina, 7 Bcn). A la seva botiga també podreu participar durant tot el dia en un taller de pintura on deixarem l'empremta de la nostra mà. Aquest taller és una col.laboració de Bateau Lune amb l'Associació Catalana per la Infància Maltractada. Totes dues activitats són obertes a totes les edats. Voleu donar un cop de mà? Mai tant ben dit...Podeu trobar totes les activitats a
www.bcn.cat/gracia
FESTA MAJOR A NOU BARRIS
Des del divendres 6 fins el diumenge 15 trobareu festa grossa al barri de Nou Barris. S'hi celebra la seva festa major. Entre d'altres activitats hi ha un Parc de jocs, bibliofesta, xocolatada, una fira dels invents, exhibició canina, etc. i això que és el primer cap de setmana!! Tot el programa a
www.bcn.cat/noubarris
FESTA DE LA PRIMAVERA A SAGRERA
Des de dijous fins diumenge a Sagrera estan "primaveritzats". Per celebrar l'entrada de l'estació als seus carrers hi han organitzat espectacles infantils, concerts a la fresca, tallers de capoeira-batuka-bollywood-country-etc. Només cal que no plogui...tots els actes a
www.festesdelasagrera.com
VISITES GUIADES GRATUÏTES PER PARCS EMBLEMÀTICS
Diumenge hi ha organitzades unes visites guiades per donar a conèixer parcs i llocs emblemàtics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. De 12 a 14 h uns guies us ensenyaran les històries i els secrets dels següents indrets: Jardí Botànic de Barcelona, Parc de la Torreblanca (Sant Feliu de Llobregat), Parc de Can Solei i Ca l’Arnús (Badalona), Parc de les Aigües (Montcada i Reixach), Parc de Can Mercader (Cornellà) i les dunes del Delta de Llobregat (Viladecans). Vosaltres només heu de triar on voleu passejar i reservar la vostra plaça al 93.256.22.20 (de 10 a 13 h).
CONTES I BALLS PELS NADONS DE LA CASA
L’equip de “Nascuts per llegir” té preparades unes activitats aquesta setmana pels més petitons de la casa: a la Biblioteca Ignasi Iglèsias-Can Fabra (c/Segre, 24) de Barcelona aquest dissabte a les 11 h teniu un taller de massatges per a nadons de 0 a 3 anys amb contes i cançons com a fil conductor. El mateix dia però a les 12 h a la Biblioteca Xavier Benguerel (Av. Bogatell, 17) també de Bcn hi ha organitzat un taller perquè els peques de 1 a 4 anys cantin i ballin en companyia dels pares, tiets, germans...Si teniu petitons i viviu a prop d’aquestes biblioteques no us ho podeu perdre.
PASSEJAR ENTRE LES MILLORS ROSES
Des del divendres fins diumenge s’hi celebra la 11a edició del Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona. El lloc: el roserar del Parc de Cervantes. No dubteu en passejar-hi. Hi haurà música en directe, sessions informatives, demostracions de cuina amb roses, etc. Abstenir-se nens i nenes molt mogudets o amb pilotes als peus o amb la pala per fer forats al terra (com els meus...). Recomanable per famílies amb nens “lligadets” al seu cotxet...o nens i nenes molt afeccionats a la jardineria.
PORTES OBERTES AL CASTELL DE CASTELLDEFELS
Diumenge durant tot el dia podreu entrar a visitar el Castell de Castelldefels (Parc del Castell, s/n)totalment "por la patilla". Agafeu la carmanyola i jugueu a cavallers i princeses amb la vostra canalla.
MINERALS PER TOTA LA FAMILIA A MATARÓ
Fins el 26 de juny a l'Ateneu de Caixa Laietana (C/Riera, 92) a Mataró els amants dels minerals tenen una cita ineludible. Han organitzat una mostra anomenada "Geoexplora" on es pot descobrir la gran riquesa mineralògica existent a Catalunya. L'exposició es complementa amb tallers pràctics sobre radioactivitat, magnetisme...oberts a tothom.
FESTES DE MAIG A BADALONA
Aquest cap de setmana s'inicien les famoses Festes de Maig badalonines que duraran tot el mes. Per fer boca dissabte hi haurà la cercavila petita a més d'espectacles de carrer, circ, gegants o concerts.I el diumenge hi podreu anar al Mercat del Trasto, o a la Festa del Badiu o a la Festa de la bicicleta...per no parar!!! Tota la programació a http://www.festesdemaig.cat/

AMICS A LA RADIO
El bloc té molts amics a la ràdio. Tenim amics al programa infantil “Pluja de Colors” que s’emet cada dissabte, de 11 a 12 h, a Radio Ciutat de Badalona. (94,4 FM). I també a Radio Premià de Mar on ens parlen d’activitats infantils a la secció “Princeses i superherois” (dijous, a les 10:25 h al programa “Tot d’una”). Podeu escoltar-la directament a http://www.radiopremiademar.org/


Bon cap de setmana

No hay comentarios:

Seguidores