Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 11 de mayo de 2011





Aquests dies a Badalona estem de festa. Avui mateix hem pogut gaudir d'una exposició itinerant de la companyia de teatre infantil Xirriquiteula. Us poso una foto perquè si algún dia la trobeu per la vostra població no deixeu d'anar-hi...els nens han pogut tocar estris dels espectacles de la companyia, posar-se barrets, pintar-se la cara, jugar amb elements d'atrezzo, etc. Ha estat tota una festa!!!!!


I aquí van les propostes d'aquest cap de setmana:

LA NIT DELS MUSEUS
Aquest dissabte per la nit és "La nit dels museus". Una gran quantitat de museus de Barcelona i municipis de la provincia obren les seves portes per la nit a tothom i alhora organitzen diferents activitats. Podeu entrar de les 19 h fins la 1 de la matinada. Un exemple: El Museu Agbar de les Aigües de Cornella a més de convidar a tothom a partir de les 19 h també organitza un "concert familiar" amb les màquines de l'exposició a càrrec del grup d'animació La Tresca i la Ventresca. I això també ho trobareu diumenge a les 12 h. Més informació:
www.museudelesaigues.com Tot el llistat de museus el trobareu a www.bcn.cat/lanitdelsmuseus/2011 /
CONTES PER A TOTS
A més dels conta-contes que podeu trobar a la biblioteca més propera a casa vostra jo també us recomano pels dissabtes passejar-vos pel migdia per "El Corte Inglés" de Portal de l'Angel i Sabadell o anar a la llibreria La Central del Raval (Elisabets, 6) a la mateixa hora ja que explicaràn un conte de poesies per a nens.
CONTES PER A NADONS
"Tengo una debilidad..." i aquesta és el treball que fan amb els nadons l'equip de "Nascuts per llegir". Aquesta setmana trobareu Contes, cançons i jocs de falda per a nens de 1 a 4 anys a la Biblioteca Can Baratau de Tiana el dissabte a les 11 h, mateix dia i mateixa hora però a la biblioteca Ca n'Altimira de Cerdanyola del Vallès hi ha un taller de música i contes per al mateix públic. Totes les seves activitats a
www.nascutsperllegir.org


FESTA DEL COMERÇ JUST
Aquest cap de setmana s'hi celebra el dia internacional del Comerç Just. Per aquest motiu més de 80 municipis de Catalunya hi organitzen activitats. A diferents barris de Barcelona s'hi celebren Mostres de productes, cercaviles, espectacles d'animació infantil,xocolatades, tallers, etc. Trobareu totes les activitats i les poblacions a
www.festacj.org


DIA INTERNACIONAL DE LES FAMILIES
Diumenge al matí s'organitzen al Parc de la Ciutadella diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de les Famílies. Hi hauran tallers, música, jocs i espectacles.
FABRIQUEM UN ESCUT COM ELS IBERS
Diumenge a les 12 h tots els nens i nenes menors de 16 anys estan convidats a un taller al Museu d'Arqueologia de Catalunya anomenat "Els ibers, a les armes!". Coneixereu trets significatius de la vida quotidiana dles ibers i a més us transformareu en un guerrer iber tot fabricant el vostre propi escut.
www.mac.cat
"TOY STORY 3" EN PANTALLA GRAN I PER NOMES 2 EUROS
ja sabeu que soc una fan del cinema i us puc assegurar que "Toy Story 3" va ser un dels millors films de l'any passat. A banda que sigui dirigit a un públic infantil jo diria que és un d'aquells titols imprescindibles de veure i gaudir per tothom. El podreu gaudir diumenge a les 17 h a la Filmoteca de Catalunya (Av. Sarrià, 33).
MINERALS PER TOTA LA FAMILIA A MATARÓ
Fins el 26 de juny a l'Ateneu de Caixa Laietana (C/Riera, 92) a Mataró els amants dels minerals tenen una cita ineludible. Han organitzat una mostra anomenada "Geoexplora" on es pot descobrir la gran riquesa mineralògica existent a Catalunya. L'exposició es complementa amb tallers pràctics sobre radioactivitat, magnetisme...oberts a tothom.
A BADALONA SEGUEIXEN LES FESTES DE MAIG
Aquest cap de setmana segueixen les Festes més populars de Badalona. Aquest cop li tocarà el torn als correfors tant infantils com d'adults, la cursa del dimoni amb circuits especials per a més petits, concerts, castells o la famosa festa de les Migas, entre d'altres. Tota la programació a
www.festesdemaig.cat

TITELLES A CALDES DE MONTBUI
Des de divendres fins diumenge Caldes de Montbuí acull la 14a edició de la Fira de Titellaires. A més dels espectacles que trobareu per tota la població hi ha organitzat un taller per a nens i nenes. Espectacles de franc i els de pagament només costen 1 euro. Tota la programació a http://www.firadetitellaires.cat/


AMICS A LA RADIO
El bloc té molts amics a la ràdio. Tenim amics al programa infantil “Pluja de Colors” que s’emet cada dissabte, de 11 a 12 h, a Radio Ciutat de Badalona. (94,4 FM). I també a Radio Premià de Mar on ens parlen d’activitats infantils a la secció “Princeses i superherois” (dijous, a les 10:25 h al programa “Tot d’una”). Podeu escoltar-la directament a http://www.radiopremiademar.org/


Fins aviat.

No hay comentarios:

Seguidores