Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 18 de mayo de 2011

Aquest cap de setmana ens toca a casa anar de colònies amb les famílies de l’escola del meu fill gran. Una idea que va néixer l’any passat i que donada la bona química entre els pares i mares de tota la classe ho volem seguir mantenint. Els germans més grans ens han organitzat una gimcana nocturna on els petits hauran de descobrir tresors, un parell de pares que toquen molt bé la guitarra ja ens tenen preparat el repertori...Hi ha un munt de fantàstiques cases de colònies que donen aquesta opció i a molt bon preu. Si a més de pares dels amics dels vostres fills també són amics vostres no dubteu en posar-ho en pràctica...(Ostres, quina frase m’ha sortit!!!!). En resum...que estem pregant perquè no plogui. Però ja sabeu: tant si plou con si no aquí teniu un grapadet de propostes per fer.

VISITES I TALLERS “BY THE FACE” AL MUSEU D’ARQUEOLOGIA
El Museu d’Arqueologia de Catalunya ofereix visites guiades gratuïtes tots els dissabtes de maig a partir de les 13 h per donar a conèixer les noves col•leccions. Recomanem a partir dels 6 anys. A més el diumenge a les 12 h hi organitzen un taller anomenat “Compte que es trenca” per a nens de 6 a 12 anys on podran conèixer de primera mà peces fetes de vidre. Totalment de franc. www.mac.cat

CONTES D’HAITI AL CAIXAFORUM
Aquest cap de setmana a més de poder visitar les exposicions al Caixaforum (Av. De Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8) en companyia dels vostres fills (recordeu de demanar per les activitats a fer amb canalla abans d’entrar a l’exposició per poder veure-les plegats) també teniu dissabte a les 17 h un conta contes bastant especial. L’espectacle “Krik? Krak!” ens acostarà a la música i als contes d’Haití.
VA DE CONTES...
A més del Caixaforum aquest dissabte podreu escoltar contes d’arreu del món a la llibreria La Central del Raval (Elisabets, 6) a les 12 h, al Centre Cívic el Sortidor (per 2 euros...a la plaça del Sortidor, 12) o als Corte Inglés de Portal de l’Angel i Sabadell a la mateixa hora. Recordeu de consultar la vostra biblioteca perquè de ben segur també fan alguna activitat dissabtes pel matí.
FESTA MAJOR A L’ATENEU
Dissabte 21 l’Ateneu Popular 9 Barris (C/Portlligat, 11) està de Festa Major. Durant tot el dia podreu gaudir de música, circ, percussió, teatre i gastronomia en un ambient festiu.
A LA CASA ELIZALDE TITELLES ...PER 3 EUROS.
Diumenge a les 12 h a la Casa Elizalde (València, 302) hi ha organitzat l’espectacle de titelles “La gallineta cega” de la cia. Tutatis Produccions. Recomanable a partir de 3 anys.
PASSEJADES GUIADES PER EL PANTÀ DE VALLVIDRERA
Dissabte al matí hi ha una passejada d’una hora la voltant del Centre d’informació conduïda per un guia del parc amb l’eix temàtic del pantà de Vallvidrera. Apunteu-vos el mateix dia de la sortida. Més informació a
www.parcnaturalcollserola.cat
MARATÓ DE JOCS DE PS3 A SABADELL
A l’Espai Cultura Unnim de Sabadell (c/d’en Font, 25) hi podreu trobar l’interessantísima exposició “Molles, engranatges i pixels” on a més dissabte pel matí s’hi durà a terme un original marató de jocs de PS3 per a tota la família. www.tecnologiesdeljoc.cat
AMICS A LA RADIO
El bloc té molts amics a la ràdio. Tenim amics al programa infantil “Pluja de Colors” que s’emet cada dissabte, de 11 a 12 h, a Radio Ciutat de Badalona. (94,4 FM). I també a Radio Premià de Mar on ens parlen d’activitats infantils a la secció “Princeses i superherois” (dijous, a les 10:25 h al programa “Tot d’una”). Podeu escoltar-la directament a www.radiopremiademar.org

Bon cap de setmana!!!

No hay comentarios:

Seguidores