Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 27 de julio de 2011











Ja han arribat les vacances!!!!! El bloc tanca la paradeta fins el 7 de setembre. Però no us preocupeu. Us deixo algunes webs i llocs interessants que podeu consultar durant tot l’agost.
Primer de tot, he de felicitar a l’equip de “La ludoteka” un nou espai dedicat a la família al barri de Gràcia. Plaça de les Dones del 36, Local 7. Dissabte vaig anar a la inauguració amb els meus dos nens i s’ho van passar d’allò més bé. Tenen un espai fantàstic ple de pissarres, matalàs elàstic, joguines, etc. al costat d’un parell de taules on pots prendre quelcom amb altres pares. I a més tenen tallers i roba de segona mà fantàstica de 1 a 5 anys a preus a partir de 2,5 euros....Us deixo una foto per comprovar-ho (la resta de fotos que vaig fer la podreu veure en el facebook).

I al mateix barri, al carrer Milà i Fontanals, 50 també vàrem descobrir un altra espai per anar amb canalla i amb amics solters sense canalla...un local anomenat “L’hora lliure” (http://www.horalliure.com/e.com/ ) on els nens i nenes tenen quantitat de metres quadrats per jugar mentre vosaltres esteu en unes taules prenent un cafetó. I també fan tallers per a nens i per a pares. I espectacles. Perfecte!!!! També teniu una foto.

Aquests dos espais els teniu al vostre abast...i obren per les Festes de Gràcia!!!!

ESTIU ALS MUSEUS
Com cada estiu, els museus de la ciutat ens proposen una oferta d'activitats per poder anar en família. Tallers, jocs de pistes, rutes i itineraris, visites dinamitzades... Les vacances d'estiu són un moment excel•lent per descobrir una altra dimensió dels museus més lúdica i divertida. Hi podem trobar activitats pensades per a totes les edats, dels tres anys endavant. Tota la programació a
www.bcn.cat/estiualsmuseus
Recordeu que el primer i l’últim diumenge de mes hi ha entrada lliure a alguns museus. Aquest diumenge és l’últim de juliol...mireu la pestanya dedicada als Museus del bloc on podeu consultar tota aquesta informació.
BIBLIOPLATGES A BARCELONA
Durant tot l’estiu els usuaris de biblioteques de la ciutat també podran fer ús del seu carnet a la platja. Hi haurà una biblioplatja a l’Espigó de Bac de Roda i un altra al Centre de la Platja. El servei de préstec inclou diaris, revistes, novel•les, còmics, llibres infantils i juvenils i literatura estrangera.
CAIXAFORUM
Entorn de l’exposició “Retrats de la Belle Epoque s’han organitzat un grapat de tallers per la canalla. Trobareu un espai dedicat a les famílies en el qual us proposen activitats al voltant de diferent idees extretes de cada exposició (joc de pistes, tallers, etc.). Activitat oberta tot el dia fins el 9 d’octubre. Caixaforum (Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 Tel. 93.476.86.00 ). Adaptat per a cotxets. Hi ha habilitada una saleta per lactància.

EL MUSEU D’ARQUEOLOGIA FA UN HOMENATGE A...INDIANA JONES!!!
Des del 15 de juliol fins el 16 d’octubre el Museu d’Arqueologia ha volgut fer un homenatge a l’arqueòleg més conegut del mon mundial: Indiana Jones. A les sales del Museu podeu trobar tots aquells tresors que el conegut arqueòleg cercava: el Sant Grial, l’Arca de l’Aliança...I a més podreu tornar a veure tota la nissaga complerta de pel•lícules. Dissabtes 6 i 20 d’agost a les 18:30 h hi projectaran “Indiana Jones i el Temple Maleït” i “Indiana Jones i l’última croada” respectivament. Totalment recomanable per a mares fans de Harrisson Ford amb nens aventurers....
www.mac.cat
OLOKUTI NO TANCA A L’AGOST
Els amics de la botiga Olokuti de Gràcia (C/Astúries, 36) aquest dijous organitzen un conta contes d’arreu del món. I durant tot l’agost continuen amb les seves activitats. Consulteu la seva web
www.olokuti.com . Us recomano que us assegueu i respireu en el jardinet que tenen al fons. Ja em direu què us sembla...
SHAKESPEARE AL PARC
Fins el 31 de juliol podeu gaudir de l’obra “Somni d’una nit d’estiu” al Parc de l’Estació del Nord tots els dies a les 19 h. Totalment de franc i obert per a tothom. Una iniciativa que des d’aquí aplaudim.
www.parkingshakespeare.com
SORBETS DE FRESCA A SABADELL
A Sabadell hi trobem la 7a edició dels SORBETS DE FRESCA, una sèrie d’espectacles infantils que organitza Unnim Obra Social al Jardí d’Unnim (En Font, 1). Tots els dissabtes, a les 11:30 hores podeu gaudir d’un espectacle infantil diferent. I dimarts 2 d’agost a partir de les 18:30 h hi haurà un grapat d’activitats dedicades al circ recomanables per a tota la família: tallers, contes, espectacles...
www.unnim.cat
FESTES MAJORS A L’AGOST
A Barcelona
:

Festa major de Sant Roc ( Barri Gòtic, del 12 al 16, www.ccgbcv.cat/noticia.php?id=82 ) i les famosíssimes Festes de Gràcia (del 15 al 21, www.festamajordegracia.cat ) i de Sants (del 20 al 28, www.festamajordesants.cat ).
Als voltants:

Festa major d’Orrius (del 27 al 31 de juliol, www.orrius.cat ), de Vilanova i la Geltrú (del 29 de juliol al 7 d’agost, www.festamajorvilanova.cat ), de Cabrera de Mar (del 30 al 2 d’agost, www.cabrera.cat ), d’Arenys de Mar (del 10 al 16 d’agost, www.arenysdemar.org ), de Martorell (del 12 al 16, www.martorell.cat ), d’Igualada (del 16 al 22, www.igualada.cat ), de Manresa (del 20 al 29, www.ajmanresa.cat ), entre d’altres.
A LA RECERCA DE L’OMBRA PERDUDA
Tot esperant que el temps es torni un temps d’estiu com Deu mana també podeu anar a buscar la fresca en un grapat de parcs recomanats per amics nostres: El Parc de l’Hostal del Fum (Palau-Solità i Plegamans), Parc Francesc Macià (Malgrat de Mar), Parc Catalunya (Sabadell), Can Solei i Ca l’Arnús (Badalona), Can Mercader (Cornellà), Parc de l’Oreneta i Parc del Laberint (Barcelona), Jardins de Villa Cecília i jardins de Villa Amèlia (Barcelona) o el Parc ciclista Llobregat. Jo només us he posat un grapat. Per saber on estan aneu a les webs dels seus ajuntaments. Espero que per setembre vosaltres mateixos hem recomaneu de més.

Això és una petita part del que podeu fer aquest agost sense deixar-vos una fortuna en l’intent. A part no cal que us digui que tenim unes platges per a gaudir amb tota la família i amb els amics: a la platja de Badalona quedem amb una colla de pares per jugar a voleï mentre els nanos juguen a la sorra o juguen també amb els pares. Oi, Carles, Jordi, Josep, Javi...???

I tal com es diuen a les postals...tot desitjant-vos que estigueu bé.... per passar-ho molt bé....amb alguna de les idees que em escrit aquí. Amb tot el nostre “carinyu”. Adèuuuu. Fins a setembre.

No hay comentarios:

Seguidores