Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 14 de septiembre de 2011


Benvinguts al bloc de nou!!!! M’estimo molt als meus fills però estava esperant “en candeletes” que anessin a l’escola per poder tenir una mica de temps i fer el bloc tal i com us mereixeu. Com ha anat l’estiu? Heu aprofitat alguna de les propostes que us vaig fer?? En cas afirmatiu no dubteu en dir-me com va anar l’experiència. Però anem per feina, les propostes per aquest cap de setmana són:
SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ
Fins diumenge a la Ciutadella podeu trobar la Setmana del Llibre en Català. I com sempre tenen un raconet dedicat a la canalla. Divendres tarda hi haurà un espectacle dedicat a Xesco Boix, dissabte hi haurà una trobada amb il•lustradors infantils a més de tallers i conta-contes i diumenge espectacles. Tota la programació la trobareu a http://www.lasetmana.cat/
CAIXAFORUM
Entorn de l’exposició “Retrats de la Belle Epoque s’han organitzat un grapat de tallers per la canalla. Trobareu un espai dedicat a les famílies en el qual us proposen activitats al voltant de diferent idees extretes de cada exposició (joc de pistes, tallers, etc.). Activitat oberta tot el dia fins el 9 d’octubre. Caixaforum (Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 Tel. 93.476.86.00 ). Adaptat per a cotxets. Hi ha habilitada una saleta per lactància.
EL MUSEU D’ARQUEOLOGIA FA UN HOMENATGE A...INDIANA JONES!!!
Des del 15 de juliol fins el 16 d’octubre el Museu d’Arqueologia ha volgut fer un homenatge a l’arqueòleg més conegut del mon mundial: Indiana Jones. Nosaltres vàrem anar amb els 2 peques i s’ho van passar d’allò més bé. Mentre nosaltres visitàvem les sales ells van anar a la recerca de: l’Arca de l’Aliança, el Sant Grial, etc. He de reconèixer que tan cinèfila que soc se’m queia la baba...Totalment recomanable per a mares fans de Harrisson Ford amb nens aventurers.... http://www.mac.cat/ Podeu trobar fotos de la nostra visita en el facebook d’”El rei de la casa”.
CONTA CONTES ANIMATS A BATEAU LUNE
En Fabian i l’Ana de la botiga Bateau Lune ja han començat amb força la nova temporada. I ho fan aquest dissabte a les 17:30 h amb un conta contes...inventat!!! I amb animació!!!! Com ho faran??? Si h voleu esbrinar heu d’anar a la Plaça Virreina, 7.
www.bateaulune.com
DIGUIM!!!!
Els amics de la botiga Olokuti de Gràcia (C/Astúries, 36) aquest dissabte a les 12 h organitzen un divertit taller de telèfon de fils al seu jardí. Si voleu saber més, consulteu la seva web
www.olokuti.com . Està dirigit per a nens a partir de 5 anys.
CENT PETITS VAIXELLS A LA CIUTADELLA
Si dissabte esteu passejant per la Setmana del Llibre en Català podeu aprofitar i treure el cap per la Font Oval (davant del Parlament de Catalunya). Entre les 12 i les 15 h hi hauran 119 petites embarcacions amb una il•lustració a cada vela dissenyades per il•lustradors, fotògrafs i videocreadors d’arreu del món. Es tracta de “Barquitos”, un projecte cultural força original.

A BADALONA TALLERS INFANTILS I BISCUTERS AL CARRER
L’equip del Taller de la Lluna convida a tots els nens i nenes a participar dissabte per la tarda a la Plaça de la Plana d’una mostra dels seus tallers: hi haurà zona de disfresses, maquillatge facial, manualitats i altres sorpreses!!!
www.actiweb.es/tallerdelalluna
Diumenge de 11 a 12 h el Museu de Badalona ha organitzat un recorregut de Biscúters per diferents carrers de la ciutat. A partir de les 12 h al davant del Museu hi haurà l’exposició dels cotxes participants i es faran petites demostracions.
www.museudebadalona.cat
DESCOBREIX LA SERRALADA DE MARINA
Diumenge pel matí hi ha organitzat un itinerari de natura per conèixer les masies de la Vall de Pomar. Les places són limitades. Cal inscriure’s a l’Àrea de Medi Ambient de Badalona, al tel. 93.395.01.05 o 93.483.29.89.
GRAN FESTA AL PARC DEL MONTSENY
Diumenge durant tot el dia al municipi del Brull s’hi celebra una altra edició de la Gran Festa al Parc. Hi trobareu pallassos, taller de circ, taller d’estels i enlairada, etc.
www.viuelparc.org
PASSEJADA PER COLLSEROLA
Dissabte pel matí hi ha organitzada una passejada temàtica per ensenyar a tothom que ho volgui diferents aspectes del Parc de Collserola. A partir de les 10:30 es durà a terme la passejada que porta el nom de “Les lianes mediterrànies”. De franc i sense límit d’edat. Més informació a
www.parcnaturaldecollserola.cat
FESTES MAJORS
Podeu trobar activitats dedicades als més petits aquest cap de setmana en les festes majors de: Barri de la Rivera (Barcelona, www.bcn.cat/ciutatvella ), Sant Feliu de Codines (http://www.santfeliucodines.cat/ ), Can Vinader (Castelldefels, http://www.canvinader.com/ ), Esplugues de Llobregat (http://www.esplugues.cat/ ) i Tiana (http://www.tiana.cat/ ).
Siauuu. Fins la setmana vinent.

No hay comentarios:

Seguidores