Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 21 de septiembre de 2011

Diumenge vàrem estar amb uns amics gaudint de les demostracions dels Biscúters davant del Museu de Badalona. El Lluc, en Pau i el Marc s’ho van passar pipa veient com els autos anaven a tota velocitat. Com a mostra, aquesta foto...a que estan guapos aquests trapelles???

Aquest cap de setmana...toca anar a les Festes de la Mercè!!! Dissabte i diumenge teniu un grapat de llocs on anar amb tota la família. Consulteu tot el programa a www.bcn.cat
A més de la cavalcada, gegants, correfocs, etc. Els espais que per experiència personal són adients per anar amb canalla i passar una bona estona són:
Parc de la Ciutadella: fan espectacles de carrer i màgia.
Castell de Montjuïc: Circ per tots els seus racons.
Moll de la fusta i Portal de la Pau: passejades en golondrina, visita a embarcacions com el magnífic pailebot Santa Eulàlia.
Recordeu que a més tenia dissabte jornada de portes obertes de museus com els d’arqueologia amb la seva col·lecció de tresors de l’Indiana Jones, Caixafòrum, Cosmocaixa, Museu Blau, Museu Marítim de Barcelona, Museu d’Història de Catalunya...fa pocs dies vàrem visitar tota la família aquest museu i ens va sorprendre moltíssim perquè tenen cops d’efecte perfectes pels peques més aventurers: poden pujar sobre un cavall, posar-se una armadura real a sobre, etc.
El més important és que entreu al programa i veieu quin és el lloc o activitat que per gustos familiars sigui més adient. Teniu per triar i remenar!!!
Però a més, tinc un altre grapadet de propostes
:
7è ANIVERSARI DE COSMOCAIXA.

Un any més, coincidint amb les Festes de la Mercè, CosmoCaixa celebra l'aniversari amb activitats especials i gratuïtes adreçades a públic de totes les edats. El dissabte els nens de més de 7 anys hi podran construir el seu propi planisferi, muntar un sistema solar a casa o observar el sol en directe. Per la nit ( a partir de les 20 h) podeu portar el vostra telescopi i us ensenyaran a observar el cel. www.cosmocaixa.com
JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI
Els dies 23, 24 i 25 de setembre es celebren unes jornades que pretenen acostar la riquesa del patrimoni català a tothom. Per això hi organitzen al voltant de 300 activitats per tota Catalunya. Hi podeu trobar alguna ruta, passejada, taller, etc que estigui a costat de casa vostra i que sigui prou interessant a
www.gencat.cat . A Badalona, per exemple, hi ha organitzada una visita guiada gratuïta per conèixer l’edifici del futur Museu del Còmic.
TEATRE INFANTIL I JUVENIL A CERDANYOLA
A Cerdanyola s’hi celebra des de divendres fins a diumenge el 7è Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil. La programació a
www.cerdanyola.cat . Hi ha espectacles de franc amb el Carnet Súper 3 i d’itinerants per la ciutat.
FESTIVAL LAIETANA
Fins diumenge una desena de municipis del Maresme hi organitzen el Festival Laietana amb l’objectiu de donar a conèixer les restes iberes i romanes de la zona. Hi trobareu visites guiades, tallers familiars, rutes...tot a
www.maresmeturisme.com Us recomanem la Festa Ibèrica de Premià de Dalt on hi haurà jocs, demostracions, tallers, etc.
SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE
Del 22 al 29 s’hi celebra La Setmana de la Mobilitat Sostenible que es basa en organitzar diferents accions que promouen l’ús del transport públic per tota Catalunya. Per aquest cap de setmana tenim “pedalades populars” a Badalona, Vidreres, Malgrat de Mar... Totes les activitats les trobareu a
www.mobilitat.net I la setmana vinent en algunes poblacions rebran un obsequi tots aquells que utilitzin la bicicleta. A Badalona el punt serà davant l’estació i el dia, dilluns 26, de 7:30 a 9:30 h.
AUS EN MIGRACIÓ EN DIRECTE
Fins el 2 d’octubre l’equip del Parc de Collserola us conviden tots els matins de 10 a 13 h a veure l’espectacle de la migració d’aus rapinyaires en directe. Hi haurà uns monitors que us donaran tota l’explicació que calgui.
www.parcnaturalcollserola.cat

Siauuu.

No hay comentarios:

Seguidores