Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 28 de mayo de 2014


Escenari: Acabem d’arribar de l’escola. Migdia. Mare comença a preparar el dinar.
Mamà: “Vinga, a rentar-se les mans!!!” (cridant)
Fill petit: “Però si tinc les mans netes”
Mama: “Fa un moment acabes de tocar el gat dels veïns...”
Fill petit: (espatarrat al sofà) “Es que estic cansat”.
Mama: “I això què té a veure amb el fet que et rentis les mans?. Fes el favor de rentar-te les mans i començar a parar la taula. I tú com vas? Ja les tens rentades?”
Fill gran: “Maaamaa, és que estic llegint...”.
Mama: “Si dines rapidet tindras temps després de llegir”
Fill gran: “Si les porto netes!!!!”
Mama: “I quan te les has rentat? Si no has anat al lavabo!!! No em diguis mentides!!!”
Fill petit: “Mamaaaa, ell no s’ha rentat les mans. Jo tampoc!!”
Mama: “Voleu fer el favor de rentar-vos les mans ara mateix!!!!!”.
La discussió sobre la rentada de mans dura 10 minuts. La de posar la taula entre els dos germans uns altres 10. Resultat: sopa freda i paciència de la mare acabada . Conclusió: compta amb un temps d’una mitja hora d’antelació per a qualsevol acció que demanis als teus fills. Si vosaltres ho heu aconseguit en 5 minuts acabeu de guanyar les Olimpiades dels Pares!!!

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES


LA TAMBORINADA 2014  
Diumenge, de 11 a 19 h. Al Parc de la Ciutadella s’hi celebra una altra edició de la festa popular “La tamborinada” organitzada per la Fundació La Roda. Aquest cop, amb més de 80 entitats adherides, la festa vol recuperar els jocs tradicionals en que els veïns de Barcelona jugaven fa 300 anys. Sota el lema “La memòria lúdica 171472014” un programa d’activitats es durà a terme al llarg del dia. Jocs, tallers, teatre, animació, circ, màgia, titelles... 


AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU... DE FRANC!!!
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns  museus obren les portes a tothom...sense pagar un euro!!!! El llistat és trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus Gratis” a la capçalera d'aquest bloc.
I a més trobareu que en alguns museus hi fan alguna activitat infantil com per exemple el Museu d’Arqueologia que organitza el taller “Jeroglífics i mòmies a l’antic Egipte”. Pinta molt bé. Si voleu anar heu de reservar amb una mica d’antelació. 

LA FIRA DE LA CIRERA
Diumenge, de 10.30 a 21.00 h. El barri de Sants acull la 5a Fira de la Cirera i productes de la terra de Barcelona. A més de la mostra de productes també s’oferiran tallers infantils, concurs d’escopir pinyols, concerts... 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí  .A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/. Aquest dissabte a les 11.30 h a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré hi ha sessió de cinema infantil: toca “Los increïbles”.

ELS DISSABTES  INFANTILS A LES BOTIGUES ABACUS
Les activitats infantils dels dissabtes a les botigues Abacus no paren!.  Aquest dissabte a la botiga de Badalona, per exemple, trobeu el divertit  taller “Errata. Les tribulacions de l’impressor Prim”. Consulteu horaris i els centres que teniu més a prop.

FIRA DE FESTES AL C/PEREZ GALDÓS (BADALONA)
Dissabte, de 10 a 20.00 h. Fira de festes al C/Perez Galdós amb parades artesanes, tallers infantils, animació, inflables... i per la tarda xocolatada.
  
FESTA MAJOR INFANTIL I JUVENIL A LA MORERA (BADALONA)
Tot el cap de setmana trobareu gresca al barri de la Morera.  Serà el torn de la seva FestaMajor Infantil i Juvenil que com cada any organitza l’Associació del lleure El Gripau Blau. Hi haurà cercavila, xocolatada...tot al Centre Cívic de Morera. 

RUA DE VEHICLES CLÀSSICS PER BADALONA
Dissabte i diumenge, de 10 a 18.00 h. Al Passeig Marítim hi trobareu el V Motor Festival de Badalona, una exposició de vehicles clàssics, esportius i de competició. Dissabte hi haurà una gincama i diumenge una rua pels carrers de la ciutat.
 
VISITA DE TOTA LA FAMÍLIA A CAN SOLEI I A CA L’ARNÚS 
Diumenge, d’11 a 13 h. Visita guiada perel parc de Can Solei i de Ca l’Arnús adreçada a les famílies on es descobrirà la història i la vegetació singular del parc a través d’un itinerari de descoberta pensat per als petits de la casa. Per poder participar cal fer inscripció prèvia trucant a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviant un mail a mediambient@badalona.cat

FESTIVAL LAIETANIA PER TOT EL MARESME
Tot el cap de setmana per el Maresme es porta a terme la IV edició del Festival Laietania. Es tracta d’un grapat d’ activitats al voltant del món dels romans i de la seva petjada a la zona. Hi ha des de tallers fins a visites guiades. Doneu un cop d’ull al seu programa i trieu el que voleu fer. 

FESTA IBER A SANTA COLOMA 
Dissabte i diumenge, al  Parc de Can Zam hi haurà la Festa Iber. Durant tot el cap de setmana  podreu veure com vivien els íbers i fer activitats tal com ells les feien: moldre blat, fer un llum, etc. També hi haurà visites al Puig Castellar mitjançant un autobús llançadora. A més hi haurà un espectacle de llum i foc molt sorprenent!!

“ELS SABORS DEL MÓN” A SANTA COLOMA
Diumenge, de 10 a 20.00 hores. A la plaça del rellotge trobareu una altra edició de la mostra gastronòmica “Els sabors del món”. Paral.lelament a l’exposició i la venda del menjar també hi haurà tallers pràctics per a grans...i per a petits!! A més d’espectacles per a tota la família. Tot el programa aquí 

XERRADA AL TIC TAC TOE  (PREMIÀ DE MAR)
Dissabte, de 11.00 a 12.00. Xerrada  a l’espai Tic Tac Toe : “Signes d’alerta enel desenvolupament del llenguatge dels nostres fills”. Taller adreçat a pares i mares amb nens que tot just comencen a parlar o presenten algun problema en fer-ho. 

LA DIADA DE LA FLOR (ARGENTONA)
Tot el cap de setmana el pati del Museu del Cantir a Argentona obre les seves portes a tothom i mostra l’Espai floral iel tradicional “L’ou com balla “ a la seva font. El motiu de l’Espai Floral és perquè s’hi celebra la Diada de la Flor : un grapat de carrers d’Argentona s’engalanaran amb catifes de flors. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

KIDS PROJECT 2014
Dissabte, de 10 a 15.00 h. L’espai Valkiria Hub Space organitza un projecte anomenat Kids Project 2014, es tracta d’un mètode d’aprenentatge mitjançant el desenvolupament de les habilitats de cada nen. La manera per presentar-vos aquest projecte és amb una divertida jornada de portes obertes plena d’activitats i tallers per fer en família. Preu per adult: 5 euros. Gratuït per a nens. 

TITELLES  AL BORN
Dissabte a les 18:00  h i diumenge a les 12:30 h  les titelles ocupen el nou Centre Cultural ElBorn (Mercat El Born, Plaça Comercial, 12 ). La companyia Teatre L’Home Dibuixat ens presenta la seva obra “Pedra a pedra” on les titelles són...pedres!!  Preu: 5 euros/adult + un menor de 8 anys de franc.

TITELLES DEL 1714
Dissabte, 12.00 h. El Museu de Històriade Catalunya us proposa un espectacle de titelles al voltant dels sucessos del 1.714. A més de titelles també hi ha espai per a jocs. Preu: 4 euros, amb l’entrada al museu inclosa. 

CONCERT FAMILIAR A L'HORA LLIURE
Diumenge, 18:00 h. L'espai L'Hora Lliure (C/Milà i Fontanals, 50) us convida a participar a un concert familiar a càrrec de Jordi Vilar & The Guitar. Preu: 2,90 euros.  Entreu a la seva web i doneu un cop d’ull també als seus tallers familiars.

ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
Dissabte, 10-13:00 h. L'espai de joc Diplodocus de Badalona organitzen uns tallers per a nens i nenes de 3 a 12 anys amb un cost de 3 euros. Aquest mes els tallers estan dedicats a les Festes de Maig.  Dissabte el trobareu a l’Escola Lola Anglada. 

TALLER DE GALETES PER A MARES & FILLS  (BADALONA)
Dissabte, de 11.00 a 12.30 h. Taller de galetes per a mares amb nens al Cake & Co. Bdn (C/ Canonge Baranera, 135) Treballareu la massa, la tallareu en divertides formes i després decorareu les galetes deixant anar la vostra creativitat. Preu: 20 euros. Reserves: 93 182 23 96. 

No hay comentarios:

Seguidores