Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 4 de junio de 2014


“A casa no s’engega la tele entre setmana, però els diumenges al matí els nens tenen via lliure...La única condició és que no et despertin abans que surti el sol. Si encara no ho ha demostrat cap estudi sociològic, ho enuncies tú: és més nociva la influència que pot tenir sobre els fills una mare de mala llet per la son acumulada que un ninot japonès amb rampells exhibicionistes.” ( “Supermare treballadora i altres estafes” Eva Piquer).


ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

AMB LA CASA SÍ QUE S’HI JUGA
Dissabte, 11-12.30 h. El Col.legi d’aparelladors i arquitectes de Barcelona (C/ Bon Pastor, 5 Bcn) organitza un taller  adreçat a nens i nenes de 8-12 anys on es treballarà el tema de l’eficiència energètica en els edificis de forma divertida. L’activitat porta el nom de “ Amb la casa sí que s’hi juga”. Cal inscripció prèvia per telèfon al 93 240 20 60 o bé al mail colegiacio@apabcn.cat

TALLER INFANTIL AL VOLTANT DE LA FOTOGRAFIA I EL CINEMA
Dissabte, 11.30-13.30 h. Al CCCB (Centre Cultura Contemporània de Barcelona, C/ Montalegre, 5) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant de com és pot fer cinema. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”. Podeu veure tots els tallers clicant aquí . És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic  a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades

CONTA CONTES A LA LLIBRERIA CENTRAL
Dissabte, 12:30 h. La llibreria LaCentral del Raval (C/Elisabets, 6 Barcelona) us convida  a una sessió de conta contes que porta com a títol “Del revés”. Recomanat a partir dels 3 anys, 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí  . A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/. Aquest dimarts vinent a la Biblioteca de Sant Roc trobareu un espectacle de titelles!!

FESTIVAL LAIETANIA PER TOT EL MARESME  
Fins el 15 de juny per el Maresme es porta a terme la IV edició del Festival Laietania. Es tracta d’un grapat d’ activitats al voltant del món dels romans i de la seva petjada a la zona. Hi ha des de tallers fins a visites guiades. Doneu un cop d’ull al seu programa i trieu el que voleu fer. 

FESTA INDIANA A BADALONA
Dissabte tarda-vespre i diumenge al matí. El Centre Cívic Can Cabanyes  és l’escenari aquest cap de setmana de la Festa Indiana, una trobada on se celebra el passat indià d’algunes masies de Badalona, com la mateixa masia de Can Cabanyes.  Dissabte a partir de les 17 h s’iniciarà la festa amb el mercat indià i desprès vindrà tot un seguit d’actuacions musicals que acabaran amb el clàssic sopar popular a base de tripa amb cigrons. Diumenge al matí serà el torn per als més petits amb tallers infantils i altres activitats per a tota la família. 

TALLER DE MÒBILS A CAN BOTER (BADALONA)
Dissabte, de 11 a 13.00 h. L’equip de la botiga Can Boter (C/ Canonge Baranera, 2) conviden a tots els nens i nenes (a partir de 4 anys) a participar en un divertit taller de mòbils fets amb mandàles. 

FESTA MAJOR DE LA MORERA
Dissabte, durant tot el dia. Al Carrer Pirineus se celebra la Festa Majordel barri de Morera. Al matí hi haurà la ja clàssica “banyetada dolça” on tots els nens i nenes demanen llaminadures a les botigues del barri i durant la resta del dia trobareu un grapat d’actitivats infantils: tallers, titelles, jocs, berenar...

MUNTATGE D’UN EQUIP DE RADIOAFICIONATS AL PARC DE CAN SOLEI (BADALONA)
Aquesta és una curiositat tant per a adults com per a infants interessants en el tema...Aquest dissabte, de 9 a 13 h, es farà l’activitat “Muntatgei activació d’un equip de radioaficionats” a l’aula del jardí de les papallones del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. La unió de Radioaficionats de Badalona muntaran una emissora i l’activaran. Tothom que vulgui podrà anar a veure com es desenvolupa aquesta activitat i conèixer de primera mà aquesta afició tant popular arreu del món. 

DIFERENTS TALLERS A L’ECOMETROPOLI (SANTA COLOMA DE GRAMENET).
Diumenge, 11.00 h. Al Centre d’EducacióAmbiental Ecometròpoli (Torribera, Sta. Coloma de Gramenet) ens conviden a diferents activitats: per una banda, a un taller de fabricació de sabó amb oli reciclat i per una altra, a un taller que porta com a nom “Funcionem amb renovables?” on ens ensenyaran a construir  un petit molinet de vent que podreu endur-vos a casa. A més la canalla podrà jugar amb diferents jocs relacionats amb l’energia i visitar l’aula d’ecologia domèstica del Centre per aprendre les mesures que podem fer, a casa nostra, per estalviar recursos naturals.  

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT A COSMOCAIXA 
Dissabte i diumenge el Cosmocaixa celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb una sèrie de tallers que tenen el mar com a protagonista. Hi haurà tallers de franc i d’altres a un preu de 4 euros. La majoria de tallers són per a nens i nenens de més de 5 anys. 

UN CINEMA QUE DEIXA ENTRAR ALS PARES AMB ELS NADONS...
Dissabte, a les 11.00 h. “Maldanins” és el nom de la nova proposta del Cinema Maldà pensada per a pares i mares amb fills molt petits. Es fa el primer dissabte de cada mes i consisteix en la projecció d’una pel.lícula d’actualitat que es pot veure en companyia dels vostres nadons. La sala està preparada perquè els pares i mares puguin atendre els petits si cal amb una mica de llum, un so més suau que l’habitual en els sales de cinema i en el hall hi haurà un espai per canviar bolquers. Aquest dissabte projecten “Frances Ha”. Preu: 6 euros. 

TITELLES  AL BORN
Dissabte a les 18:00  h i diumenge a les 12:30 h  les titelles ocupen el nou Centre Cultural ElBorn (Mercat El Born, Plaça Comercial, 12 ). La companyia de Venècia del mestre titellaire Gigio Brunello ens presenta la seva obra “Arlequí”. Preu: 5 euros/adult + un menor de 8 anys de franc. http://elborncentrecultural.bcn.cat/ca/node/560

ACTIVITAT FAMILIAR AL MUSEU DEL CÀNTIR (ARGENTONA) 

Diumenge, 11.00 h. El Museu del Càntird’Argentona us convida a un taller familiar on us divertireu modelant fang. Amb materials com el fang, pastes ceràmiques de colors i altres elements elaborareu els objectes que més us agradin. També us ensenyaran uns càntirs amb formes ben curioses... Preu: 7 euros. Cal fer inscripció prèvia al telèfon  93.797.21.52 http://www.museucantir.org/

No hay comentarios:

Seguidores