Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 30 de julio de 2014


Benvolgudes famílies,  us informo que aquest bloc estarà oficialment de vacances fins al setembre. Però per aquells que tinguin enyorança, tranquils,  per facebook i twitter seguirem en contacte. Cada setmana us seguirem donant propostes d’oci per fer amb els vostres petits mitjançant aquestes xarxes socials.

L’agenda d’aquesta setmana  és una mica diferent de la que esteu acostumats. Us proposem llocs on ananar-hi quan vulgueu durant aquest mes d’agost. No haurà marcada cap data.

Bon estiu!!!

SI EL TEMPS ACOMPANYA...

UNA REMULLADA A LA PLATJA
Doneu un cop d’ull a aquest fulletó on estan las principals platges del Maresme. A un cop de tren podeu visitar aquella platja que a lo millor teniu a prop i mai heu anat. Agafeu uns entrepans i unes tovalloles...i a descobrir-les!!!  A més d’aquestes també us recomano una passejada per el nou Passeig Marítim de Badalona i el seu pantalà (sobretot quan el sol s’amaga...porteu càmeres de fotografiar ). No m’atreveixo a recomanar-vos la platja badalonina perquè l’any passat ens vàrem passar més temps fora de l’aigua que no pas dintre per culpa de la bruticia. I les poques vegades que he anat aquesta temporada tampoc és que la cosa hagi millorat gaire...Confiem que aquest agost sigui millor.

A PASSEJAR PER PARCS NATURALS
Parc de Can Solei i Ca l'Arnús
A la zona del Maresme tenim tres fantàstics Parcs Naturals: Parc de la Serralada del Litoral    , Parc de Serralada de Marina   i el Parc del Montnegre i el Corredor   . Jo us puc parlar del Parc de Serralada de Marina ja que amb la família hem fet uns quants itineraris: des de Badalona pots arribar amb bus i tot!!  El que recomanaria és que miressiu bé que l’itinerari sigui ben cobert d’arbres per no passar molta calor...

DESCOBRIM ZONES VERDES DINTRE LA CIUTAT
A Badalona tenim un fantàstic parc urbà a descobrir i que nosaltres anem bastant durant l’estiu. El Parc de Can Solei i Ca l’Arnús . Per als més petitons podeu anar a la recerca dels peixos i les tortugues de l’estany romàntic i per als més grandets agafeu pilotes i raquetes per jugar en alguna de les seves esplanades (hi ha també una zona de jocs amb tirolina, una pista de bàsquet i una paret que fa les delicies dels fans al frontón o squash). I a Barcelona hi ha un grapat de parcs: el parc del laberint, el de la Ciutadella, et. Cliqueu aquest link i trobareu el llistat complert de parcs urbans a descobrir. A casa ens encanta perdren’s per el Parc del Laberint i el clàssic de cada estiu és la foto a sobre del mamut de la Ciutadella (un bon comprovant de com han crescut els nens...). 

ALEGRIA!!! QUÈ ÉS FESTA MAJOR!!

El mes d’agost és el mes de les Festes Majors.
Aquest cap de setmana hi ha gresca a Orrius  i ,a partir del dilluns,  Argentona celebrarà la seva festa major Santo Domingo  i a més també aprofitarà per celebrar la Festa de la Terrissa. 
A Badalona també tenim les nostres festes majors d’agost però en versió “mini”: només duran dos dies, el 14 i el 15. 
A Vilassar de Dalt s’hi organitza la Festa Major Sant Genís del 23 al 27. 
A Barcelona les més originals per la decoració dels seus carrers són les de Gràcia (del 15 al 21) i les de Sants (del 23 al 30). 
  

ACTIVITATS I TALLERS “IN DOOR”

AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU... DE FRANC!!!
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns  museus obren les portes a tothom...sense pagar un euro!!!! El llistat és trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus Gratis” a la capçalera d'aquest bloc.
I a més trobareu que en alguns museus hi fan alguna activitat infantil com per exemple el Museu d’Arqueologia que organitza el taller “Aquest estiu...iberitza’t! ”. Pinta molt bé. Si voleu anar heu de reservar amb una mica d’antelació.

LES OBRES D’ART PRENEN AL SOL AL MACBA
Tots els dimecres de juliol i agost, a les 12 h. El MACBA convida a infants de 5 a 12 anys a participar en un taller anomenat “Les obres d’art prenen el sol”. Es tracta d’una visita-taller on examinareu algunes peces de la col.lecció del museu que s’han escapat de les sales d’exposició. Preu: 3 euros. 

L’ESTIU A COSMOCAIXA
Aquest estiu a Cosmocaixa hi ha un grapat d’activitats a fer amb la canalla. Cliqueu aquí i trobareu tota la informació. D’entre totes les propostes destacaria un original taller de papiroflèxia on a més de desenvolupar la creativitat també es demostraran diferents teoremes matemàtics!!! Adient per a infants a partir dels 6 anys. Preu: 4 euros. 

...I AL CAIXAFORUM 

Al Caixaforum també teniu un munt d’activitats a fer durant l’estiu amb els vostres nens i nenes. Des de sessions de cinema familiar fins a tallers. Cliqueu aquí per veure totes les activitats. 

No hay comentarios:

Seguidores