Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 11 de septiembre de 2014


Per aquells que avui van de groc, per als que avui van de vermell, per als que avui fan la V, per als que avui no fan la V, per als que avui no van de cap color i decideixen no fer cap lletra , per als que avui marxen de pont, …en resum, per a tots aquells que avui tenen un dia per estar en família : Bona diada!!! 

PROPOSTES PER AL CAP DE SETMANA 

LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ 
Fins diumenge s’hi celebra a l’Avinguda de la Catedral la 32a edició de la Setmana del Llibre en Català. Us recomano que passeu amb la vostra família per la secció dedicada als més petits de la casa. Podeu trobar des de conta contes fins a espectacles. 

LA FESTA D’AIGÜES 
Amb l’objectiu d’acostar la vessant més lúdica de l’aigua a tota la família l’organisme Aigües de Barcelona organitza La Festa d’Aigües. Aquesta festa la trobareu per diferents barris i municipis. Hi ha un munt de jocs per a nens i nenes de 3 a 12 anys, a més d’un mostrador d’aigua per calmar la set de tothom que s’acosti. Per si de cas…porteu la tovallola!! Diumenge, la trobareu a la Plaça de la Riereta d’Horta, de 11 a 13.30 h.  
CONTES I ART A L’OBRADOR DE LA RIERA (BADALONA) 
Un espai que és molt amic del bloc, L’Obrador de la Riera (C/Madoz, 11 1r pis) us convida a tots i a totes a una original sessió de contes i art : “El conte dibuixat”. La cosa promet...quan? Aquest divendres a les 18 h. Nosaltres no ens ho perdrem!!! Felicitats Anna per la iniciativa. 

TROBADA DE VELERS TRADICIONALS (PORT DE BADALONA) 
Dissabte, se celebrarà al Port de Badalona la primera Trobada de Velers Tradicionals. Al matí es trobaran al port un grapat de velers e iniciaran una navegació conjunta per tot el litoral badaloní. A partir de les 11 tothom que estigui a les platges o al passeig podreu gaudir d’aquest espectacle. Ja a la tarda, a partir de les 17 h, us podeu apropar al moll del port per veure els velers de ben a prop. Hi haurà portes obertes d’algunes d’aquestes embarcacions i tallers nàutics per a tota la família. 

VISITA GUIADA FAMILIAR PER EL PARC DE CAN SOLEI I CA L’ARNÚS (BADALONA) Diumenge, d’11 a 13 h, es farà l’activitat: “Itinerari educatiu de descoberta de la vegetació singular del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús”. És una visita guiada adreçada a les famílies on descobrirem la història i la vegetació del parc mitjançant un itinerari de descoberta pensat per als petits de la família. Cal fer inscripció prèvia trucant al 93 483 29 89 aquest divendres o bé enviant un mail a mediambient@badalona.cat. Les places són limitades. 

FESTA MAJOR DE TIANA 
Tot aquest cap de setmana podeu gaudir de les activitats de la Festa Major de Tiana, la festa de Sant Cebrià.Trobareu un grapat de coses per fer amb la canalla : festa de colors, espectacles, diables, etc. Doneu un cop d’ull al seu programa 

LA FESTA DE LA VEREMA A ALELLA 
També aquest cap de setmana podeu anar a passejar per una altra festa: la festa de la Verema a Alella que ja fa la seva 40a edició. Aquí us deixo el seu programa i trieu aquella activitat que podeu fer amb la família (hi ha unes quantes...). 

No hay comentarios:

Seguidores