Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 17 de septiembre de 2014


La nostra agenda per aquest cap de setmana.

LA MERCÈ
Des del divendres fins el dimecres 24 la ciutat de Barcelona celebra la seva Festa Major: la Mercè. Hi haurà un grapat de propostes per a totes les edats en diferents espais de la ciutat. Per als nens els espais recomanats són el Parc de la Ciutadella on hi trobareu tot tipus d'espectacles infantils i el Castell de Montjuïc que es transformarà en un gran circ. Però també trobeu cercaviles, besties i gegants, portes obertes de museus...on els més petits s'ho poden passar molt bé. Trieu i remeneu el seu programa, hi ha per a tots els gustos!!

FESTA AL GUASCH TEATRE
Aquest divendres a les 18 h el Guasch Teatre (C/Aragó, 140) us convida a tothom a la festa "FANTASTIGUASTIKA" per celebrar l'inici de la 18a temporada de teatre infantil.  Disfrutareu d'una actuació especial on es presentaran els espectacles infantils de la nova temporada i hi haurà un sorteig d'un abonament per tot un any!!

TALLER ARTÍSTIC AL BATEAU LUNE
Dissabte a les 12.30 h els nostres amics de la botiga Bateau Lune (Pl. de la Virreina, 7)  han organitzat un taller-presentació per jugar amb la pasta de modelar "Jumping Clay". Es tracta d'una argila de colors molt fàcil de manipular. Totalment recomanable per als vostres petits artistes!!


FESTA DE LA VEREMA A CABRERA DE MAR
Si els vostres nanos volen trepitjar raïm per saber com es fa el vi tenen l'oportunitat de fer-ho aquest diumenge a Cabrera de Mar amb motiu de la celebració de la Festa de la Verema. Podeu veure tot el programa d'actes clicant aquí.

OBSERVACIÓ D'AUS A L'ECOMETRÒPOLI (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Ecometròpoli inicia la nova temporada d'activitats aquest cap de setmana. Diumenge, de 10 a 14 h, us proposen un itinerari fins al Poblat Ibèric per veure el pas migratori de diferents espècies, sobretot  orenetes i rapinyaires. Podeu trobar més informació al facebook o twitter del Centre. Es recomana portar roba i calçat còmode, aigua i binocles. LLoc de trobada: a les 10 h al Centre d'Educació Ambiental Ecometròpoli (C/ Prat de la Riba, 171). 

ACTIVITATS FAMILIARS A LA SETMANA DEL VI D'ALELLA
I més propostes relacionades amb el ví...Dissabte al matí a Alella, dintre de la celebració de La Setmana del Vi, hi podeu trobar activitats per a tota la família. On? A l'edifici modernista d'Alella Vinícola, a les 11 h. Per als adults hi haurà una visita guiada pel celler i per als més petits un taller amb jocs i manualitats. Preu: 8 euros/adults i 6 euros/infants.

IBERITZA'T EN FAMÍLIA
Els diumenges de setembre el Museu d'Arqueologia de Catalunya, MAC, us proposa que feu un taller tota la família. Es tracta de l'activitat "Iberitza't" i que té com objectiu descobrir com vivien els ibers xafardejant per un carro ple de material ibèrics, vestir-se com ells, inclús escriure un missatge en laietà i modelar amb fang!! A més de gaudir de l'exposició sobre els íbers amb una visita dinamitzada després de l'activitat. Tot inclòs amb l'entrada. Per participar al taller heu de fer una inscripció al telèfon 93 423 21 49 o al mail infomac@gencat.cat. Preu: 4,5 euros i els menors de 8 anys entren de franc.

"FIEVEL Y EL NUEVO MUNDO" A LA FILMOTECA
Dissabte i diumenge la Filmoteca de Catalunya us convida a veure la primera pel.lícula d'animació produïda per Steven Spielberg, "Fievel y el nuevo mundo". Us de confessar que és una de les cintes de dibuixos animats que tenim a casa i és una delicia cada cop que la recuperem amb els nanos. Aprofiteu que  la podeu gaudir en pantalla gran.  Dissabte a les 17 h i diumenge a les 16.30 h. Preu: 2 euros per als infants i 3 euros per als acompanyants.


No hay comentarios:

Seguidores