Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 2 de octubre de 2014


AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU…DE FRANC!!!
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns museus obren les portes a tothom…sense pagar un euro! El llistat el trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus gratis” a la capçalera d’aquest bloc. I a més  alguns museus  hi fan activitats infantils,  com per exemple el MNAC que organitza divertides visites a la recerca d’objectes perduts. Nosaltres ho hem fet amb els nostres nanos i ens ha agradat molt.

FESTA MAJOR AL BARRI D’HOSTAFRANCS
Des d’aquest divendres fins el 12 d’octubre el barri d’Hostafrancs estarà de festa. S’hi celebra la seva festa major. Trobareu de tot: Fira medieval, espectacles de màgia, mercats d’andròmines, festival infantil…tot el seu programa clicant aquí

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí  . A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios  . Aquest mes d’octubre per totes les biblioteques de Badalona hi trobareu sessions de curtmetratges animats corresponents a edicions pasadse del Festival Filmets.

LA FIRA DE LA SOLIDARITAT A LA RAMBLA DE BADALONA
Dissabte tarda i diumenge al matí se celebrarà al Passeig de la Rambla (Badalona) la XXI edició de la Fira de la Solidaritat. A més de paradetes de diferents entitats relacionades amb el tema trobareu degustacions d'arreu del món, conferències, jocs educatius i espectacles infantils.

FESTA A LA PLANA (BADALONA)
Dissabte, de 17 a 18.30 h, a la plaça de la Plana (Badalona) la gent de l’Espai Diplodocus ens han organitzat una tarda de jocs i diversió per a la canalla per celebrar la festa d’inauguració del nou curs. 

TROBADA DE MOTOS AL PORT (BADALONA)
Diumenge, el port de Badalona serà l'escenari de la 2a edició de la Kustom Matinal Badalona, una trobada de més de 500 motocicletes. Hi haurà balls country, concerts, exposicions de cotxes clàssics americans i inflables per a la mainada. Al migdia un grup de motos farà una ruta per diversos carrers de Badalona.

TALLER INFANTIL...D'OLFACTE (ALELLA)
Dissabte al matí a Alella, dintre de la celebració de La Setmana del Ví hi podeu trobar activitats per a tota la familia. On? A Can Manyè (C/Riera Coma Fosca, 42), a les 10.30 h, hi organitzaran un taller infantil…d’olfacte. Aprendreu a olorar com un fa un autèntic sommelier. Ès de franc però cal inscripció.

FESTIVAL SENSE PORTES A ARGENTONA
Dissabte i diumenge a Argentona s’hi celebra el Festival Sense Portes. Es tracta d’un festival que omple els carrers d’Argentona d’espectacles originals i divertits destinats a tot el públic. Aprofitant aquest festival el Museu del Cantir ubicat a la població també farà jornades de portes ofertes els dos dies.


"EL PETIT DALÍ" AL TEATRE ZORRILLA (BADALONA)
Diumenge a les 18 h, al Teatre Zorrilla (Badalona) podeu gaudir de l'espectacle infantil "El petit Dalí" a càrrec de la companyia Unics Produccions. Una molt bona proposta per donar a coneixer el pintor dels bigotis als més petits. Preu: 6 euros.


UNA MA DE CONTES A LA FILMOTECA
“Una mà de contes” és una petita meravella televisiva que es pot gaudir a les tardes a TV3 dintre l’horari infantil. Expliquen un conte d’arreu del mon en un parell de minutets d’una forma molt original utilitzant tota mena de tècniques d’il.lustració. La recomano per als més petits…i per a tota la familia. Ara a la Filmoteca podeu veure una selecció d’alguns d’aquests contes animats. Dissabte a les 17 h i diumenge a les 16.30 h. Preus: 2 euros fins a 12 anys i 3 euros els adults. 

UN CINEMA QUE DEIXA ENTRAR ALS PARES AMB ELS NADONS..
Dissabte, a les 12.00 h. “Maldanins” és el nom de la nova proposta del Cinema Maldà pensada per a pares i mares amb fills molt petits. Es fa el primer dissabte de cada mes i consisteix en la projecció d’una pel.lícula d’actualitat que es pot veure en companyia dels vostres nadons. La sala està preparada perquè els pares i mares puguin atendre als petits si cal amb una mica de llum, un so més suau que l’habitual i en el hall hi ha un espai per canviar bolquers. Aquest dissabte projecten “Viajo sola”. Preu: 6 euros.

No hay comentarios:

Seguidores