Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 24 de septiembre de 2014



LA FESTA AL CEL

Diumenge se celebra la ja tradicional Festa al Cel però aquest cop amb la variant que no seran les platges de Barcelona sinó les de Mataró les que acolliran les acrobàcies dels avions. 

LA FESTA DE "VIU EL TEATRE"
Diumenge, d'11 a 14 h, a la Plaça Joan Coromines (CCCB) l'equip de "Viu el teatre" ens convida a tota la família a una gran festa per celebrar els seus primers 10 anys. Hi haurà jocs, tallers, música...tot per a un gran públic de 0 a 99 anys!!

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI
Des de divendres fins diumenge podeu gaudir d'una altra edició de les Jornades Europees del Patrimoni. Municipis de tota Catalunya mostraran el millor del seu patrimoni a través de portes obertes, visites guiades i activitats de tota mena. En total més de 370 activitats de tot tipus. Aquí us deixo el programa sencer perquè trieu i remeneu. Hi ha activitats per fer amb nens. A Badalona hi organitzen una original visita nocturna per el barri de Dalt La Vila. 

CONTA CONTES I TALLER DE DIBUIX
Dissabte, a les 12.30 h, a la llibreria La Central del Raval esteu convidats a una sessió de conta contes i a un taller de dibuix inspirats en el llibre "Un monstre". Recomanat a partir de 5 anys. 

TALLER DE CONSTRUCCIÓ D'UN PETIT DRAKAR 
Diumenge al matí teniu dues propostes originals al Museu Marítim de Barcelona. Amb motiu de la cloenda de l'exposició dedicada als vikings podeu passejar per la recreació d'un campament viking al jardí del museu i també participar en el taller de construcció d'un petit drakar, el vaixell dels vikings.  La recreació del campament és d'entrada lliure i el taller costa 3,60 euros (destinataris nens i nenes de 6 a 10 anys). Per participar al taller heu de fer inscripció prèvia. 

TALLER INFANTIL DE CUPCAKES A BADALONA
Dissabte, d'11 a 12.30 h, la botiga Cake & Co. bdn organitzen un taller infantil per fer cupcakes. Fareu la massa, la posareu al forn i la decorareu. Es tracta d'una activitat per a fer amb un adult. Preu: 20 euros.  

ACTIVITAT FAMILIAR A LA SETMANA DEL VÍ D'ALELLA
Dissabte al matí a Alella, dintre de la celebració de La Setmana del Ví, hi podeu trobar activitats per a tota la família. On? A l'edifici modernista d'Alella Vinícola, a les 11 h. Per als adults hi haurà una visita guiada pel celler i per als més petits un taller amb jocs i manualitats. Preu: 8 euros i 6 euros/infants.


No hay comentarios:

Seguidores