Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 22 de octubre de 2014





LA FESTA DELS SÚPERS
És obligat aquest cap de setmana parlar de la gran festa infantil: la Festa dels Súpers!!! A l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc trobareu tant dissabte com diumenge un grapat d’activitats totalment de franc per fer en família. Això si…si no us agraden les aglomeracions abstenir-se d’anar-hi.. 

UN MUNT DE MOTS
Fins dissabte a Barcelona s’hi organitza el 5è Festival de Narració Oral, Un Munt de Mots. A diferents espais de la ciutat hi trobareu propostes com conta contes i espectacles dirigits a tota la família. Aquí trobareu tot el programa perquè trieu el què us agrada més. 

CONTES AL BATEAU LUNE
Dissabte, a les 17.30 h, una de les nostres botigues preferides del barri de Gràcia , Bateau Lune, ens convida al conta contes “Contes arreu del món” a càrrec de La Kima. Amb la màgia de les paraules us portarà a Uruguai, l’Amazonas, el Tibet...    

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí   A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios. Dissabte, a la biblioteca Singuerlín (Santa Coloma de Gramenet) hi ha sessió infantil de cinema: projecten tot un clàssic, “Dumbo”.

TALLER DE MÀSCARES AL SALTAMARTÍ (BADALONA)
Divendres, a les 18 h, el Gerard i la Silvia de SaltamartíLlibres (C/Canonge Baranera, 78 Badalona) ens conviden a una original presentació. L’il.lustradora Marta Altés ens presentarà el seu nou llibre “Canviem de casa” amb un taller de màscares per als més petits de la casa (entre 5 i 7 anys). 

TALLER INFANTIL A CAN BOTER (BADALONA)
Dissabte, de 10 a 13 h, a l’emblemàtica botiga Can Boter hi organitzen un divertit taller infantil. Els nens i nenes hauran de crear diferents personatges amb una pasta de modelar que un cop està seca...bota!! La cosa promet... Cal inscripció prèvia. 

 
DESCOBRIM EL PARC DE CAN SOLEI AMB GPS (BADALONA)
Diumenge, de 10 a 13 hores, podeu participar a l’activitat “Descobreix el Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús ambGPS”. Consisteix a fer un taller-itinerari pedagògic amb GPs  per tal de conèixer diversos aspectes naturals i històrics del parc. Recomanat per fer amb infants a partir de 9 anys. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 483 29 89 o enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat  . 

FAMOSOS DE PLASTILINA AL MÀGIC (BADALONA)
Fins el 17 de novembre al vestíbul del Centre Comercial Màgic hi podeu trobar una exposició d’allò més original i divertida. Hi trobareu una mostra de figuretes fetes amb plastilina i que tenen la cara de personatges famosos com Elvis, Antonio Banderas, Jack Nickolson...creades per alumnes de l’Escola d’Animació en Plastilina de Barcelona. Després de veure l’exposició de ben segur que els vostres nanos voldran repetir l’experiència amb la plastilina que tenen a casa...

ELS DISSABTES INFANTILS D’ABACUS
Els dissabtes al matí les botigues Abacus organitzen diferents activitats infantils. Aquest dissabte podem trobar-hi un taller de creació amb  Fischer Tip al centre de Badalona però també hi ha d’altres a diferents botigues de Barcelona i voltants. Mireu l’agenda aquí. 

L’ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
L’espai de joc de l’esplai Diplodocus dels dissabtes al matí ja han iniciat la temporada aquest octubre. Es tracta d’un taller per a infants de 3 a 12 anys en el que treballen diferents temes: aquest mes treballaran la tardor. Horari: de 10 a 13 h. Preu: 3 euros. 
 


ESPECTACLE INFANTIL AL TEATRE BLAS INFANTE (BADALONA)
Diumenge, a les 18 h, al Teatre Blas Infante podeu gaudir d’un altre espectacle presentat per  La Xarxa de Badalona. Aquest cop es tracta de “Sol amb la lluna” a càrrec de la Companyia Sgratta. Preu: 6 euros. 





No hay comentarios:

Seguidores