Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 30 de octubre de 2014






AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU…DE FRANC!!!
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns museus obren les portes a tothom…sense pagar un euro! El llistat el trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus gratis” a la capçalera d’aquest bloc. I a més  alguns museus  hi fan activitats infantils,  com per exemple el Museu d’Arqueologia de Catalunya organitza el divertit taller “Prehistòria en família”. 

SALÓ DEL MANGA A MONTJUÏC 
Des del dijous fins diumenge els fanàtics del Manga (a casa el meu fill gran és un d’ells…) esteu de sort perquè ja teniu al vostre abast la 20ª edició del Saló del Manga (Fira de Barcelona). Hi haurà des de cuina japonesa fins a jocs de videos. L’entrada als menors de 7 anys és gratuïta i la general val 7 euros. 

UNA “JUGATECAMBIENTAL” A CAN ZAM (STA. COLOMA DE GRAMENET)
A partir de novembre Can Zam acollirà un nou espai de joc, una “jugatecambiental”. I per inaugurar-lo aquest diumenge les famílies que ho vulguin podran participar en una sessió d’alliberament d’ocells per el parc. Cal fer inscripció prèvia al 93 256 22 20 o al mail activmuseuciencies@bcn.cat

PESQUEM PEIXOS…DE MANERA CIENTÍFICA AL BESÒS
Diumenge, a partir de les 9 h, al parc fluvial del Besòs (marge esquerre a l’alçada del pont de la B-20) es realitzarà l’activitat: “Pesca científica de peixos”. Els assistents podrem veure quines espècies de peixos hi ha al riu Besòs així com l’estat de salud i els seus trets. Aquesta activita és per a tot tipus de públic.

ELS DISSABTES INFANTILS D’ABACUS
Els dissabtes al matí les botigues Abacus organitzen diferents activitats infantils. Aquest dissabte podem trobar-hi un taller de ciència i d’anglès al centre de Badalona però també hi ha d’altres a diferents botigues de Barcelona i voltants. Mireu l’agenda aquí. 

CASTANYADA AL GRIPAU BLAU (BADALONA)
La gent del Gripau Blau han organitzat una divertida castanyada per aquest divendres. A les 17 h començaran amb una castanyada popular al Centre Cívic de Pomar per després organitzar un sopar on cadascú portarà la seva carmanyola i acabaran amb una divertida gimcana. 

TUNEL DEL TERROR A L’ESCORXADOR (BADALONA)
Al Centre Cultural l’Escorxador aquest dissabte, de 19 a 22 h, podreu gaudir (…o no) d’un passatge del terror organitzat per l’Associació La Rotllana. Adient per als que li encanti passar por. www.rotllana.cat

EL CAU DEL CARGOL (VILASSAR DE DALT)

Cada primer diumenge de mes podeu visitar un museu que, de ben segur, els hi farà molta gràcia als més petits de la casa: el Museu el Cau del Cargol. Aquest espai és un museu de cosquilles de mol.luscs marins, terrestres i d’aigua dolía provinents de tot el món. Acull cosquilles de més de 16.000 espècies diferents. Curiós, no? Preu: 2 euros/persona excepte els menors de 16 anys que tenen entrada de franc.  

No hay comentarios:

Seguidores