Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 11 de diciembre de 2014


ACTIVITATS DE LA MARATÓ DE TV3
Diumenge amb motiu de la marató de tv3 trobareu per tot arreu un grapat de propostes per passar-ho bé en família alhora que participant per una bona causa: des de curses populars fins a activitats infantils, castellers, etc. Entreu a la seva web i mireu què fan a la vostra població. 

A PASSAR-HO BÉ AMB EL DAU BARCELONA!
Dissabte i diumenge podeu gaudir de la tercera edició del DAU Barcelona, un festival on el joc és el protagonista. Es tracta d’un espai on trobareu jocs per a totes les edats però posant molta importància en la innovació i l’experimentació. L’entrada és lliure per a tothom. 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!

Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí   A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios  . A les biblioteques de Badalona ja comencen a preparar els tallers per fer els fanalets de Reis, a més la setmana vinent ja començarà a escoltar-se el clàssic conte del Fanalet d’en Tasi...no sabeu què és? Us animo a que aneu amb els més petits. És un conte badaloní molt relacionat amb la festa dels Reis que porta una canço inclosa i...una pluja de caramels!!  I a Santa Coloma aquest dissabte al matí toca sessió de cinema a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré: projecten “Polar Express”, molt adient per aquestes dates...

UNA “JUGATECAMBIENTAL” A CAN ZAM (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Des de fa poc Can Zam compta amb un nou espai de joc, una “jugatecambiental”. Cada diumenge al matí, de les 11.30 a les 13.30 h,  ens presenten una activitat diferent per fer en família. Aquest diumenge podem participar en un divertit joc on tota la família ha d’esbrinar qui s’amaga al parc tot seguint rastres i petjades.

FIRES DE NADAL
Fins el 23 de desembre podeu trobar fires de Nadal a diferents poblacions. A més de la típica Fira de Santa Llúcia a Barcelona també trobem la Firade Pessebres i Ornaments de Nadal a la plaça de Santa Anna a Mataró. A  Mataró  a més de les paradetes d’arbres i ornaments també hi trobareu  durant tot el cap de setmana originals tallers per fer amb la canalla. 

PESSEBRE I ESPECTACLE AUDIOVISUAL A BADALONA
Dissabte a la tarda s’inaugurarà  el  pessebre que, com és tradició, s’instal.larà a la Plaça de la Vila de Badalona.  I una estona més tard podreu veure l’espectacle audiovisual amb motius nadalencs que es realitzarà sobre la façana de la Casa de la Vila. Les projeccions es fan a les 18.30, a les 19.30 i a les 20.30 h. 

FEU GALETES AMB ELS VOSTRES INFANTS A BADALONA
Divendres i dissabte a la botiga El Cullerot (C/ Canonge Baranera, 75 Badalona) podeu apuntar-vos adults amb infants a un taller per fer i decorar galetes. Divendres el motiu serà nadalenc i dissabte la galeta la ornamentareu amb motius de …Frozen.

ELS GEGANTS DE BADALONA JA TENEN CONTE
Diumenge, a les 12 h, la Montse i el Jordi  de la Cafeteria La Granja (C/Prim, 177 Badalona) tindran tot a punt per presentar-nos el conte dels Gegants de Badalona.  La proposta sona bé, oi? Adient per tots els petits fans dels gegants i capgrossos de la ciutat.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EL FANALET D’EN TASI” (BADALONA)
Dilluns, 15 de desembre, a les 19 h, a la seu de l’Associació de Veïns del Centre (C/ Magatzem, 37 Badalona)   la nostra amiga Anna Riera (l’artista de L’Obrador de la Riera) us convida a la presentació del seu últim projecte: el clàssic conte nadalenc del Fanalet d’en Tasi transformat en un preciós llibre. La història la posa la Maria Dolors Sabater i les il.lustracions la mateixa Anna. I a més de la presentació també hi haurà activitats per la canalla i les cançons del Joan Giralt.

“PASTORETS CAP A BETLEM!!” AL TEATRE ZORRILLA (BADALONA)
Diumenge, a les 18 h, al Teatre Zorrilla els amics de La Xarxa ens presenten l’espectacle “Pastorets, cap a Betlem!!” de la Roda Produccions.  L’obra ens presenta a dos amics que es veuen “obligats” a acceptar el repte d’explicar al públic “Els Pastorets”. El que ells no havien tingut en compte és que no coneixen la coneguda història nadalenca tan bé com es pensaven...Preu: 6 euros. 

PATATU, ARA EN ESPECTACLE
Els diumenges de desembre i de gener podreu gaudir de l’espectacle infantil “PATATU” al Teatre Romea. Després de l’èxit assolit com a llibre infantil ara dona el salt al teatre transformat en un original espectacle. 



No hay comentarios:

Seguidores