Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 3 de diciembre de 2014

Comencem a preparar-nos per al Nadal...

AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU…DE FRANC!!!
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns museus obren les portes a tothom…sense pagar un euro! El llistat el trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus gratis” a la capçalera d’aquest bloc. I a més  alguns museus  hi fan activitats infantils,  com per exemple el Museu d’Arqueologia deCatalunya organitza el divertit taller “Prehistòria en família”. 

VISITES FAMILIARS A LA SAGRADA FAMÍLIA
Fins el 28 de desembre teniu l’oportunitat de visitar en família l’interior de la Sagrada Familia. La visita es divideix en 3 parts, comenta amb una visita al temple, continua amb una acció simbòlica de preparació per al Nadal i finalitza amb una activitat plàstica per crear un record de la visita. Preu: 3,5 euros . 
  
A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí . A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios  . A Badalona ja comencen a preparar els tallers per fer els fanalets de Reis, consulteu la biblioteca més propera.

UNA “JUGATECAMBIENTAL” A CAN ZAM (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Des de fa poc Can Zam compta amb un nou espai de joc, una “jugatecambiental”. Cada diumenge al matí, de les 11.30 a les 13.30 h,  ens presenten una activitat diferent per fer en família. Aquest diumenge podem participar en un divertit experiment on tota la família jugarem a inventar objectes basant-nos en el reciclatge.

FIRES DE NADAL
Fins el 23 de desembre podeu trobar fires de Nadal a diferents poblacions. A més de la típica Fira de Santa Llúcia a Barcelona també trobem la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal a la plaça de Santa Anna a Mataró. A  Mataró  a més de les paradetes d’arbres i ornaments també hi trobareu  durant tot el cap de setmana originals tallers per fer amb la canalla: per fer ninots de neu, per fer galetes nadalenques, etc. 

ESPECTACLE AUDIOVISUAL A LA FAÇANA DE L’AJUNTAMENT (BADALONA)
Per segón any consecutiu es projectarà a la façana de la Casa de la Vila a Badalona un espectacle audiovisual. El muntatge d’imatges i música aprofita l’arquitectura de l’edifici per presentar motius nadalencs. La primera de les projeccions tindrà lloc aquest dissabte a les 18.30 h. Es tornarà a reproduir a les 19.30 i a les 20.30 h. 

EL CAU DEL CARGOL (VILASSAR DE DALT)
Cada primer diumenge de mes podeu visitar un museu que, de ben segur, els hi farà molta gràcia als més petits de la casa: el Museu el Cau del Cargol. Aquest espai és un museu de cosquilles de mol.luscs marins, terrestres i d’aigua dolía provinents de tot el món. Acull conquilles de més de 16.000 espècies diferents. Curiós, no? Preu: 2 euros/persona excepte els menors de 16 anys que tenen entrada de franc. Ha estat l’últim descobriment familiar i ens va encantar.

PLANETARI FAMILIAR AL MUSEU MARÍTIM

El primer diumenge de cada mes el Museu Marítim de Barcelona us convida a descubrir el seu planetari digital a la sessió “Planetari familiar”. Podreu saber, entre d’altres coses, com s’ho han fet els mariners per anar d’un lloc a l’altre només observant el cel. Recomanat a partir dels 6 anys. Preu: 2,50 euros els infants i 4 euros els adults. 

No hay comentarios:

Seguidores