Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 4 de agosto de 2010

A BARCELONA

APROPAR MIQUEL BARCELÓ ALS NENS A CAIXAFORUM
Vaig anar amb tota la família a veure l'exposició de Miquel Barceló i el resultat va ser el següent: els adults meravellats davant de les seves obres i molts nens passejant per les sales. L'imaginari de Barceló dona perquè els pares comentin les pintures amb els nens (més grans de 3 anys, és clar...). Us recomano que abans de començar a veure l'exposició aneu a l'aula dedicada als nens per agafar uns jocs de pistes amb els quals podreu veure l'exposició amb la canalla entretinguda i de pas aprendreu alguna cosa sorprenent sobre les tècniques que utilitza el pintor mallorquí. Activitat oberta fins el 25 d'agost. Caixaforum (Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8). Durant tot el mes d'agost a partir de les 20 h hi ha un munt de propostes pels més grans (concerts, cinema, etc). Lloc totalment adaptat per anar amb cotxets i nadons.

FORA DE BARCELONA

ELS PIRATES A LA PLATJA
L'espectacle "Els pirates a la platja" s'està representant durant tot l'estiu per platges i places d'arreu. Basat en el conte del mateix nom, s'adreça a infants de 6 a 10 anys amb l'objectiu que coneguin, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja. El conte el podeu trobar a: http://www.diba.cat/salutpublica/platgesdellitoralbarceloni/conte_els_pirates_de_la_platja.pdf/ I l'espectacle es pot veure en les següents poblacions:
Arenys de Mar, 12 d'agost, 18:30 h, Pl. 11 de setembre
Badalona, 14 d'agost, 18:30 h, platja dels pescadors
Pineda de Mar, 27 d'agost, 18:30 h, Pl. Espanya
CONTINUEN ELS SORBETS A LA FRESCA
A Sabadell encara hi trobem la 6a edició dels SORBETS DE FRESCA, una sèrie d'espectacles per a tota la família que organitza Unnim Obra Social al Jardí d'Unnim (En Font, 1). Els dissabtes 7, 21 i 28, a les 11:30 h es representaran obres infantils. Informació Tel. 902.33.55.66 www.unnim.cat
TEMPS DE FESTES MAJORS
El mes d'agost és mes de Festes Majors. Segur que en vostre poble d'estiueig, poblacio on viviu o en algún barri proper s'hi celebrarà dintre de pocs dies la Festa Major. La Míryam ens comenta que s'ho va passar tant bé en la Festa Major de Cabrera de Mar veient l'exhibició de motos "Rocamoto Show". Nosaltres vàrem anar a la Festa Major d'Argentona i vàrem ballar i cantar amb l'espectacle de les Bruixes de Burriac. Dos espectacles que s'han de seguir...Si en el vostre poble hi van per les festes, ja ho sabeu, teniu una estona de diversió assegurada. Per si de cas, si no sabeu on anar, us dic algunes festes on us ho passareu molt bë:
Festa Major de Gràcia, del 15 al 21 d'agost, www.festamajordegracia.cat/ (La millor de totes!!!!... i és que soc filla de Gràcia).
Badalona, 14 i 15 d'agost, www.badalona.cat/
Sants, del 21 al 29 d'agost, www.festamajordesants.cat/
Castelldefels, del 7 al 15 d'agost, www.castelldefels.org/
Sitges, del 21 al 27, www.sitges.com/festamajor/
Santa Susanna, del 7 al 14, www.stasusanna.org/
Cabrils, del 13 al 18, www.cabrils.cat/
Malgrat de Mar, del 6 al 16, www.ajmalgrat.es/
Mollet del Vallés, del 20 al 24, www.molletvalles.cat/
Cardedeu, del 12 al 15, www.cardedeu.cat/
Igualada, del 16 al 23, www.igualada.cat/
A part d'aquestes propostes recordeu que teniu les platges del nostre litoral i magnífiques muntanyes per fer excursions. Però sempre amb precaució amb el sol...i més si aneu amb peques. Tenim un petit país que té de tot una mica, aprofitem a gaudir-ne!!!!
Tancaré la paradeta per vacances fins el 25 d'agost. Prometo venir amb energies renovades!!!! (això si els meus estimats fills em deixen, és clar...). A reveure!!!!! Fins aviat!!!!!

No hay comentarios:

Seguidores