Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 20 de octubre de 2010

S'acosta la castanyada i a l'agenda hi trobareu un grapat d'activitats relacionades amb les castanyes o amb Halloween (encara que no vulguem l'ombra del gran germà americà és allargada...).

A BARCELONA

LA GRAN FESTA DEL CLUB SUPER 3
Com cada any l'Estadi Olímpic de Montjuïc acull la gran cita anual de tots els supers. Durant tot el cap de setmana hi trobareu a més dels personatges del club, concerts, espectacles, circ, correfoc, gegants...tot el programa a www.super3.cat/festa/ Feu un salt!!
PRIMER FESTIVAL DE CONTES...PER TOTES LES EDATS
Fins el dissabte a diversos espais de la ciutat s'hi celebra la 1a Edició del Festival de Narració de Barcelona. Tallers, espectacles i contacontes de tot el món. La programació a www.muntdemots.org/
MOSTRA DE TITELLES
Al Taller de Marionetas Pepe Otal (Guardia, 11) està organitzada per aquest dissabte, a partir de les 17 h, una mostra de titelles portades per dones. Un espectacle que pretén donar a conèixer aquest col.lectiu a la vegada que dona llum a obres novells.
DISSABTES DE CONTE PELS MENUTS
El dissabte podeu escoltar contes tant a la Llibreria Central del Raval (Elisabets, 6 a les 11:30 h, a partir de 5 anys) com a El Corte Inglés de Portal de l'Àngel (12:30 h).
TALLER PER A PETITS CUINERS
Per a nens de 4 a 10 anys que els hi agradi posar-se el davantal els amics del restaurant Frescco han organitzat un taller de cuina aquest dissabte. De 10 a 12 h escoltaran contes que tenen els aliments com a protagonistes i després el.laboraran una pizza amb ingredients saludables. Direcció: Francesc Cambó, 23. Cal inscripció amb antelació a www.frescco.com/pekes.html/
GLÒRIES AMB XOCOLATA
Durant tot el dissabte el Centre Comercial Barcelona Glòries celebra el seu dia del xocolata. Hi haurà activitats adreçades a tots els membres de la família que tindran com a eix principal aquest dolç aliment. Taller de dibuix, tallers de postres, contacontes, etc.
BIG DRAW. LA FESTA DEL DIBUIX
Diumenge, de 11 a 18 h, el barri de la Ribera (als voltants del museu Picasso) convida a tothom a dibuixar. En diferents espais del barri totes les persones que ho vulguin podran expressar la seva creativitat fent un dibuix. Hi haurà tallers on il.lustradors, dissenyadors...us ajudaran. No hi ha límit d'edat. Plànol a www.museupicasso.bcn.cat/
HALLOWEEN I SUPERHEROIS A L'ILLA
Al Fnac de l'Illa proposen un taller infantil per aquest dissabte: durant tot el dia els més petits podran guarnir una carbassa amb motius de Halloween. A més de fer magdalenes terrorífiques!!! També han organitzat una marató de projeccions de superherois que durarà tota la setmana. De dilluns fins dissabte es passaràn llargmetratges d'animació o reals on els protagonistes són Superman, Batman...http://tiendas.fnac.es/lilla/
TALLER ARTÍSTIC SOBRE L'EXILI
Per nens a partir de 8 anys l'Espai Memorial Democràtic (Via Laietana, 69) hi ha organitzat un taller artístic on es treballarà el tema de l'exili. Diumenge a partir de les 12 h.
INVESTIGADORS NOCTURNS AL PARC DE COLLSEROLA
Dissabte, a partir de les 17:30 h, podeu participar en un interessant safari nocturn per el Parc de Collserola. Els participants seguiran els rastres i els sons de la curiosa fauna que viu per la nit. Places limitades. Cal portar llanterna. www.biodiversitat.org/
FORA DE BARCELONA
BADALONA ESTRENA LLOTJA DE PESCADORS
Dissabte, de 10 a 13:30 h, hi ha organitzada una jornada de portes obertes a la nova Llotja de Pesca del Port de Badalona (Moll "Quimet Costa" al Port Esportiu). A més de veure de prop les instal.lacions també hi ha previstos tallers infantils mariners i ens convidaran a una sardinada.
...I TAMBÉ EXPLICA CONTES DE POR
Els amics de "Converses interculturals" han organitzat per aquest dissabte a les 17:30 h tot un seguit d'activitats centrades en l'art universal d'explicar contes. Joves de tot arreu explicaran l'origen de la castanyada, el culte als morts, contes de por...a Rambla Floridablenca,Badalona.
I COMENCEM AMB LES FESTES: FESTA DE LA TARDOR A VILALBA SASERRA
Dissabte tarda a Vilalba Serra hi celebren l'arribada de la tardor. A partir de les 17 h podeu gaudir de tallers de titelles, espectacle familiar i xocolatada.
FIRA DE LA CASTANYA A VILADRAU
Des d'aquest dissabte fins el 31 d'octubre a Viladrau s'hi organitza la 16a Fira de la Castanya. A més de les paradetes de castanyes també hi haurà tallers pels menuts, espectacles familiars i passejades.
FIRA DE LA COCA I EL MATÓ A MONISTROL DE MONTSERRAT
Tot el cap de setmana Monistrol de Montserrat hi celebra la 17a edició de la Fira de la Coca i el Mató. A més de mostres i degustacions dels productes també hi ha programats tallers infantils, concurs de pintura, exposició de carruatges i cavalls, teatre al carrer, gegants...www.monistroldemontserrat.cat/
ITINERARIS PER LA SERRALADA DE MARINA
Dissabte organitzen un itinerari de natura que té per objectiu descobrir els bolets a la Serralada de Marina. Informació a l'Àrea de Medi Ambient de Badalona, cal inscriure's al 93.395.01.05 o 93.483.29.89.
OBSERVACIÓ DELS OCELLS A ARENYS DE MUNT
Dissabte, de 8 a 13 h, al Parc Can Jalpí es realitzarà una sessió d'anellament d'ocells. I per la tarda, a partir de les 17 h, es farà un taller de construcció de casetes d'ocells al mateix lloc. Obert per a tothom. www.arenysdemunt.cat/
...I AL DIA SEGÜENT PEDALEJADA FAMILIAR
Diumenge, a partir de les 9:30 h se celebrarà la 11a Pedalejada Familiar de la Breda de l'Eixample. També es farà un esmorzar i una gimcana per a nens menors de 12 anys. www.arenysdemunt.cat/
Ara només queda que faci bon temps i apa!!!! A sortir i passar-s'ho bé!!! Fins aviat.

No hay comentarios:

Seguidores