Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 11 de junio de 2014


Aquest cap de setmana no sé perquè us faig una agenda. Soc mare de dos nens i des de l’inici del mes de juny no tenim cap dissabte o diumenge lliure. Us passa el mateix a vosaltres?
Un parell de tornejos de futbol del gran van compartir 48 hores amb una barbacoa de la classe del petit la setmana passada. Dues festes d’extraescolars i un sopar de l’equip del gran a la platja comparteixen agenda dintre de tres dies.  El lliurament de diplomes de natació del petit es dona de la mà amb una excursió familiar amb la classe del gran abans de Sant Joan.
Espero que al mes de juliol pugui triar alguna proposta de l’agenda del bloc...

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

FESTA DE LA CIÈNCIA AL PARC DE LA CIUTADELLA
Dissabte i diumenge al Parc de la Ciutadella s’organitza La Festa al Parc. Es tracta de la vessant més familiar de la Festa de la Ciència, la Tecnologia i la innovació que aquesta setmana es desenvolupa a la ciutat de Barcelona. Al Parc de la Ciutadella trobareu un grapat de tallers per experimentar i apropar-vos a la ciència d’una forma molt divertida. L’ànima d’aquesta festa serà el popular científic Dani Jimenez, qui farà un experiment llençant alhora 500 coets fabricats per els nens i nens que els portin.  

GIMCANA FAMILIAR AL LABERINT D’HORTA
Diumenge, 11-13.30 h. Al Laberint d’Horta tots els membres de la família podeu participar en la divertida gimcana “Els tresors de l’aigua”. Aquesta gimcana familiar té com a objectiu ser un joc de descoberta i acció per tal que els participants, tot jugant i divertit-se, siguin conscients de la importància de l’aigua a les nostres vides. Us podeu inscriure clicant aquí  

TALLER INFANTIL AL VOLTANT DELS LLIBRES DE FOTOGRAFIA
Dissabte, 11.30-13.30 h. A la Fundació Foto Colectània (C/ Julian Romea, 6) hi organitzen un taller infantil per a nens i nenes de 6 a 12 anys al voltant dels llibres de fotografia. Aquesta activitat forma part d’un grapat de tallers en relació amb la fotografia que porten el nom d’ “Entre imatges”. Podeu veure tots els tallers clicant aquí . És necessari inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic  a taquilles@cccb.org o bé truqueu al telèfon 933 064 100. Places limitades

SILENCI, FEM MÚSICA
Diumenge, 17:30 h. El Museu de la Música (C/Lepant, 150 a l’edifici de l’Auditori) us convida a visitar el museu amb música en viu a càrrec d’estudiants de l’ESMUC. 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!! 
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu un sorpresa! Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller... Tota la programació de les biblioteques de Barcelona aquí  .A Badalona podeu veure totes les activitats a http://badabiblios.cat/. Dissabte, a les 11.30 h, sessió de cinema a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (Sta. Coloma de Gramenet): projecten “Mary Poppins”, tot un clàssic.

FESTIVAL LAIETANIA PER TOT EL MARESME  
Fins diumenge per el Maresme es porta a terme la IV edició del Festival Laietania. Es tracta d’un grapat d’ activitats al voltant del món dels romans i de la seva petjada a la zona. Hi ha des de tallers fins a visites guiades. Doneu un cop d’ull al seu programa i trieu el que voleu fer. 
 
SESSIÓ DE CONTE AL SALTAMARTÍ (BADALONA)
Dissabte, 12.00 h. A la llibreriaSaltamartí us conviden a tots els nens i nenes de 0 a 99 anys a la presentació del conte “Un barret de palla. La lluita de Pere Casaldàliga” de les escriptores Àgata Gil i Maria Jaén. A més d’escoltar el conte també el dibuixareu en directe!! 

FESTA INFANTIL (BADALONA)
Dissabte, de 17 a 20 h. L’AVV de Coll i Pujol conjuntament amb l’AVV Dalt de la Vila organitzen una festa infantil al pati de l’escola Jungfrau  (C/ Vila Vall Llebrera, s/n) oberta a tots els nens i nenes de les escoles dels barris amb activitats d’animació i xocolatada.

LA FESTA DEL MEDI AMBIENT  (SANT ADRIÀ DE BESÒS)
Dissabte, de 11 a 14.00 h. Tindrà lloc una altra edició de la Festa del Medi Ambient  i l’Energia Sostenible a la Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs. A més de la presència d’entitats o empreses relacionades amb el Medi Ambient també hi haurà un grapat d’activitats per als més petits: des de contes fins a màgia o inflables. Tot el programa aquí 

INTRODUCCIÓ A LA BOTÀNICA A L’ECOMETROPOLI (SANTA COLOMA DE GRAMENET).
Diumenge, 11.00 h. Al Centre d’EducacióAmbiental Ecometròpoli (Torribera, Sta. Coloma de Gramenet) ens conviden a reconèixer els noms de les plantes que podem trobar per la Serralada en un divertit taller d’introducció a la botànica. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

CONTES DEL 1714
Dissabte, 12.00 h. El Museu de Història de Catalunya us proposa escoltar una sèrie de contes al voltant dels sucessos del 1.714. Al contrari del que us penseu les històries no són gens tràgiques sinó que riureu de valent. Preu: 4 euros, amb l’entrada al museu inclosa. 

TITELLES  AL BORN
Dissabte a les 18:00  h i diumenge a les 12:30 h  les titelles ocupen el nou Centre Cultural El Born (Mercat El Born, Plaça Comercial, 12 ). La companyia de Toni Rumbau  ens presenta la seva obra “A mans plenes”. Preu: 5 euros/adult + un menor de 8 anys de franc. 

BABY BONGO A L'HORA LLIURE
Diumenge, 18:00 h. L'espai L'Hora Lliure (C/Milà i Fontanals, 50) us convida a participar en el concert familiar de percussió “Baby bongo” . Els infants de 1 a 5 anys, amb els seus familiars, aprenen els noms i els sons d’una gran varietat d’instruments de percussió en un ambient musical i divertit.  Preu: 7 euros.  Entreu a la seva web i doneu un cop d’ull també als seus tallers familiars.

ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
Dissabte, 10-13:00 h. L'espai de joc Diplodocus de Badalona organitzen uns tallers per a nens i nenes de 3 a 12 anys amb un cost de 3 euros. Dissabte el trobareu a l’Escola Lola Anglada i a l’AVV. Manresà . 


No hay comentarios:

Seguidores