Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 18 de junio de 2014


Dilluns ja és Sant Joan!!! Diem adéu a la primavera i a l'escola i donem la benvinguda oficial a l'estiu. I ho fem amb una revetlla ben divertida amb fogueres, petards i coques.

Recordeu de seguir aquestes recomanacions i més si hi ha nens per enmig:
  • Seguiu les instruccions que indiquen els petards, protegir mans i cara, no llançar-los contra altres persones    ni guardar-los a les butxaques. Consulteu l'edat per manipular els petards.
  • Si feu una foguera, vigileu amb els materials que heu fet servir i assegureu-vos que està ben apagada abans de marxar.

Podeu trobar més consells clicant aquí,  també hi ha un parell de divertits còmics on ensenyen als infants el que s’ha de fer i el que no durant les revetlles.

De ben segur que al vostre barri o població hi ha un grapat de revetlles per anar. Consulteu la web del vostre ajuntament per informar-vos. Per informar-vos de les revetlles i fogueres a la ciutat de Barcelona consulteu la seva web on també trobareu tot la informació de l’arribada de la Flama del Canigó a la plaça de Sant Jaume.

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

LA FESTA D’AIGÜES
Amb l’objectiu d’acostar la vessant més lúdica de l’aigua a tota la família l’organisme Aigües de Barcelona organitza La Festa d’aigües. Aquesta festa la trobareu durant tot l’estiu per diferents barris i municipis. Hi haurà un munt de jocs per a nens i nenes de 3 a 12 anys, a més d’un mostrador d’aigua per calmar la set de tothom que s’acosti. Per si de cas... porteu la tovallola!!! Dissabte la Festa estarà de 11 a 13 h a l’Eixample al C/Ribes (entre C/Padilla i C/ Castillejos). 

CONCERT DE L’OBC A LA PLATJA
Dissabte, 20.30 h.  L’Orquestra OBC us convida a un concert inolvidable. Tocaran en directe a la platja de la Barceloneta (davant del hotel WBarcelona). Una molt bona ocasió (...i divertida) per acostar als més petits de la casa a la música.  

L’OU COM BALLA

El dia de Corpus Christi és aquest dijous. Des d’aquest dia fins diumenge a molts llocs de la provincia de Barcelona podeu trobar l’element més singular d’aquesta data, l’Ou com balla, a més de processons i catifes florals. A la ciutat de Barcelona hi trobareu un grapat d’espais oberts amb un ou ballant sobre un brollador d’aigua, cliqueu aquí per trobar tots els llocs on hi ha activitats. A Badalona trobareu catifes florals a diumenge pels carrers de Dalt de la Vila i l’Ou com balla estarà ballant a la rectoria de Sta. Maria.

TORNA LA FESTA CATALANA
Durant tots els dissabtes d’estiu trobareu per diferents espais emblemàtics de Barcelona diverses mostres d’elements de festa catalans a les jornades de La Festa Catalana. Aquest dissabte a l’Avinguda de la Catedral,  a les 19.30 h, podeu gaudir de l’espectacle que ofereixen les colles dels Falcons de Barcelona, els Falcons de Malla i els Gegants de la Sagrada Família. 

FESTA MAJOR A VILASSAR DE MAR
Des de divendres fins dimecres vinent a Vilassar de Mar estan de Festa Major. Aquest cap de setmana podeu trobar cercaviles,  titelles, animació, festes d’escuma... per a la canalla. 

BADALONA, EN CLAU DE SOL
Divendres, durant tot el dia, podeu passejar per Badalona escoltant música. L’Escola de Música Moderna  i el Conservatori Professional han organitzat “Badalona, en clau de sol”, una iniciativa emmarcada dins la celebració de la festa internacional de la música. Durant el matí diverses formacions musicals estaran presents als 6 mercats municipals i a la tarda, les actuacions tindran lloc a la plaça de la Plana, la Plaça de la Vila i el carrer de Canonge Baranera.

UN HOTEL PER A INSECTES A L’ECOMETROPOLI (SANTA COLOMA DE GRAMENET).
Diumenge, 11.00 h. Al Centre d’EducacióAmbiental Ecometròpoli (Torribera, Sta. Coloma de Gramenet) ens conviden a conèixer què són els hotels d’insectes: unes casetes per aquests petits amics que poden ser molt beneficiosos si els tenim al costat del nostre hort urbà, pati, terrassa o jardí. 
  
TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

TALLER PER A CONSTRUIR UN VAIXELL VIKING
Diumenge, de 12 a 13.00 h. El MuseuMarítim de Barcelona  convida a participar a nens i nenes en un taller per a construir un petit drakar, el vaixell que utilitzaven els vikings quan anaven a explorar noves terres. Destinataris: nens i nenes de 6 a 10 anys (sense adult). Preu: 3,60 euros. 

CONTES DE SANT JOAN AL TIC TAC TOE (PREMIÀ DE MAR)
Divendres, 17.30-18.30 h, a l’espai TicTac Toe (C/ Miguel Moragas, 9 Premià de Mar ) la rondaire Dolors Cervantes explicarà un conte molt màgic sobre la nit de Sant Joan i uns diminuts personatges molt divertits. Un cop finalitzat el conte els nens i nenes podran fer una manualitat relacionada amb el relat. Preu: 4,5 euros/nen.  

TALLER DE GALETES PER A MARES & FILLS  (BADALONA)
Dissabte, de 11.00 a 12.30 h. Taller de galetes per a mares amb nens al Cake & Co. Bdn (C/ Canonge Baranera, 135) Treballareu la massa, la tallareu en divertides formes i després decorareu les galetes deixant anar la vostra creativitat. Preu: 20 euros. Reserves: 93 182 23 96.


No hay comentarios:

Seguidores