Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 25 de junio de 2014


Primera setmana sense escola. La estem superant...fffff. “A trancas y a barrancas” com diria algú...

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

MUNDIAL DE FUTBOL BOTONS
Dissabte i diumenge l’Illa Diagonal celebra el Mundial de futbol botons. Aquest esdeveniment, organitzat per Button Maker, reunirà a 64 equips d’adults i juvenils. Un Mundial curiós i entretingut...Al costat dels més professionals hi haurà tallers per tot aquell que vulgui iniciar-se i començar a practicar (a partir dels 8 anys). 

TORNA LA FESTA CATALANA
Durant tots els dissabtes d’estiu trobareu per diferents espais emblemàtics de Barcelona diverses mostres d’elements de festa catalans. Aquest dissabte a l’Avinguda de la Catedral,  a les 19.30 h, podeu gaudir de l’espectacle que ofereixen els Castellers de la Vila de Gràcia i els de Sant Feliu de Llobregat a més de l’actuació dels Falcons de Barcelona. 

SILENCI, FEM MÚSICA
Diumenge, 17:30 h. El Museu de la Música (C/Lepant, 150 a l’edifici de l’Auditori) us convida a visitar el museu amb música en viu a càrrec d’estudiants de l’ESMUC. 

BADALONA SUMMER FESTIVAL
El passeig Marítim de Badalona serà l’escenari dissabte i diumenge de la 2a edició del Badalona Summer Festival. Aquesta festa ciutadana inclou activitats festives per a totes les edats, concerts i una fira marinera de comerciants de la ciutat. L’inici serà a les 17 h i primer serà el torn per a les activitats infantils per després seguir amb els concerts (dissabte serà dedicat a la música dels 80 i 90...allà m’hi trobeu de ben segur...). Tot el programa el trobeu aquí

CONCURS DE DECORACIÓ DE FAÇANES A BADALONA 
A Badalona aquest cap de setmana podreu passejar per entre les façanes decorades que participen en una altra edició del concurs de decoració de façanes del barri del centre. Façanes, balcons i finestres estaran guarnides amb plantes i flors i, a més, també hi haurà catifes de flors i activitats com paradetes d’intercanvi de plantes o veure com el club de la llana guarnirà la façana de l’escola de Mar. 

AMB LA CASA SÍ QUE S’HI JUGA (MATARÓ)
Dissabte, 11-12.30 h, a Casa Capell (Mataró). El Col.legi d’aparelladors i arquitectes de Barcelona  organitza un taller  adreçat a nens i nenes de 8-12 anys on es treballarà el tema de l’eficiència energètica en els edificis de forma divertida. L’activitat porta el nom de “ Amb la casa sí que s’hi juga”. Cal inscripció prèvia per telèfon al 93 240 20 60 o bé al mail colegiacio@apabcn.cat

ALEGRIA, QUÈ ÉS FESTA MAJOR!!!! (EL MASNOU)
Fins el 5 de juliol podeu gaudir de la Festa Major de Sant Pere a El Masnou. Aquest cap de setmana hi trobareu cercavila infantil, correfoc infantil, trobada de gegants o castells de focs d’artifici. Però, sens dubte, el que trobareu més original i divertit és la baixada d’andròmines que faran dissabte. Tot el programa clicant aquí

FESTIVAL MEDIEVAL A VILASSAR DE DALT
A Vilassar de Dalt aquests dies passejaran uns personatges que, de ben segur, passaran molta calor. I és que fins el 6 de juliol s’hi celebra la III edició de la Festa Medieval on hi haurà des de fira d’artesans i oficis fins a combats o desfilada de cavallers. Tota la informació i els horaris de les activitats a la seva web

TAMBÉ ÉS FESTA MAJOR A...PREMIÀ DE DALT.
Qui també està de festa major són els nostres veïns de Premià de Dalt. Fins dilluns trobareu de tot i una mica més: La cursa infantil Iron Kids, concerts, cercaviles, etc. Voleu saber on fan cada cosa? Cliqueu aquí

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

TITELLES AL MUSEU D´HISTÒRIA DE CATALUNYA
Dissabte, 12.00 h. El Museu d´Història de Catalunya us proposa un espectacle participatiu de titelles i jocs on coneixereu un grapat de gremis d’oficis que al 1714 van ajudar a protegir la ciutat de Barcelona: xarcuters, sabaters, etc. Aquest espectacle porta el nom de “1714,xarcuters som-hi!” . Preu: 4 euros, amb l’entrada al museu inclosa. 

ESPORTS URBANS EXTREMS A L’EXTREME BARCELONA
Dissabte i diumenge, al Parc del Fòrum. Arriba a Barcelona la LKXA Extreme Barcelona, el festival de Competició d’esports urbans d’acció.  Trobareu esports com el salt de motocross, skateboard, salts amb bicicleta, scooter, patins en línia, etc. La competició té entrades des de 15 euros (els menors de 7 anys és de franc). Però la zona de no competició està oberta a tot el públic. 

No hay comentarios:

Seguidores