Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


viernes, 4 de julio de 2014


Durant tot el mes de juliol us recomanaré un lloc per passejar amb la família. Per gaudir de la natura o d’algun lloc curiós de veure.

Aquesta setmana toca  el Far de Calella. Primer podeu gaudir del seu esplèndid mirador, des d’on podeu veure unes vistes privilegiades de la ciutat de Calella, del mar i de les muntanyes del parc natural del Montnegre i Corredor. I després tindreu la sort de conèixer les seves interioritats mitjançant audiovisuals i una visita guiada tant per a públic adult com per infantil. Per al públic infantil disposa de diversos jocs interactius i de participació.  Si aneu tota la família ja em direu si us ha agradat...

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

AQUEST DIUMENGE TOCA MUSEU... DE FRANC!!!
Diumenge vinent és el primer del mes i us recordem que els primers diumenges de mes alguns  museus obren les portes a tothom...sense pagar un euro!!!! El llistat és trobareu tot posant-vos a sobre la pestanyeta “Museus Gratis” a la capçalera d'aquest bloc.
I a més trobareu que en alguns museus hi fan alguna activitat infantil com per exemple el Museu d’Arqueologia que organitza el taller “Aquest estiu...iberitza’t! ”. Pinta molt bé. Si voleu anar heu de reservar amb una mica d’antelació.

MOTOS HARLEY PER BARCELONA
Si els vostres fills i filles els hi agraden les motos porteu-los aquest cap de setmana a la Fira de Montjuïc. Trobareu la Barcelona HarleyDays,  una multitudinària trobada de motos Harley. A més de l’exposició de motos de la famosa marca també gaudireu d’una desfilada per la ciutat.

TORNA LA FESTA CATALANA
Durant tots els dissabtes d’estiu trobareu per diferents espais emblemàtics de Barcelona diverses mostres d’elements de festa catalans. Aquest dissabte a l’Avinguda de la Catedral,  a les 19.30 h, podeu gaudir de l’espectacle que ofereixen els Castellers de la Sagrada Familia i els de Castelldefels a més de l’actuació dels Gegants del Casc Antic. 

BADALONA VA DE TAPAS...
Des del dijous fins diumenge a la Platja dels Pescadors s’hi organitza una altra edició del Badalona Tapas & Bany de Mitjanit. A més de les paradetes amb les tapes també dissabte tarda hi haurà una activitat per a la canalla  amb el nom de “La mar de jocs”. 

FESTES MAJORS DEL FRONT MARÍTIM (BADALONA)
Divendres i dissabte es celebren les Festes Majors del barri del Front Marítim de Badalona. Dissabte trobareu matí i tarda un grapat d'activitats a fer amb els vostres nens i nenes: Festes amb pistoles d'aigua, banys d'escuma, taller d'estels...Doneu un cop d'ull al seu programa per triar i remenar.

PASSEIG PER EL JARDÍ DE LES PAPALLONES (BADALONA)
Diumenge, 11-13.00 h. Al Parc de Can Solei i Ca l’Arnús s’organitzarà una visita guiada per a tots els públics per el Jardí de les Papallones i l’hotel d’insectes. Es tracta d’una activitat per a conèixer aquest espai del parc on hi ha plantades espècies vegetals que afavoreixen la presència de papallones i ajuden a la seva alimentació i reproducció. Cal fer inscripció prèvia al telf  93 483 29 89 o al mail mediambient@badalona.cat .  

TALLER DE PINTURA PER A ADULTS (BADALONA)
Ja sé que no és per als més petits però...dissabte a les 10.30 la botiga de Can Boter organitza un taller depintura  on els més grandets podreu practicar la tècnica de l’efecte decapat, craquejats, etc. Totalment de franc. 

FESTIVAL MEDIEVAL A VILASSAR DE DALT
A Vilassar de Dalt aquests dies passejaran uns personatges que, de ben segur, passaran molta calor. I és que fins el 6 de juliol s’hi celebra la III edició de la Festa Medieval on hi haurà des de fira d’artesans i oficis fins a combats o desfilada de cavallers. Tota la informació i els horaris de les activitats a la seva web. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

TALLER PER A CONSTRUIR UN VAIXELL VIKING
Tots els dijous de juliol , de 12.30 a 13.30 h. El Museu Marítim de Barcelona (www.mmb.cat ) convida a participar a nens i nenes en un taller per a construir un petit drakar, el vaixell que utilitzaven els vikings quan anaven a explorar noves terres. Destinataris: nens i nenes de 6 a 10 anys (sense adult). Preu: 3,60 euros. 

L’ESTIU A COSMOCAIXA
Aquest estiu a Cosmocaixa hi ha un grapat d’activitats a fer amb la canalla. Cliqueu aquí i trobareu tota la informació. D’entre totes les propostes destacaria un original taller de papiroflèxia on a més de desenvolupar la creativitat també es demostraran diferents teoremes matemàtics!!! Adient per a infants a partir dels 6 anys. Preu: 4 euros. 

...I AL CAIXAFORUM
Al Caixaforum també teniu un munt d’activitats a fer durant l’estiu amb els vostres nens i nenes. Des de sessions de cinema familiar fins a tallers. Aquest dissabte podeu veure la pel.lícula “Ernest i Celestine” i el dimarts 8 de juliol “Zipi y Zape: el club de la canica”. Cliqueu aquí per veure totes les activitats. 

EL MINI GREC
Ha començat el Festival de Teatre Grec i també tenim la versió “mini” per als més petits de la casa: és el Mini Grec. Us deixo el seu programa perquè veieu la seva oferta. Els preus van des dels 9 fins als 12 euros. 

UN CINEMA QUE DEIXA ENTRAR ALS PARES AMB ELS NADONS...

Dissabte, a les 12.00 h. “Maldanins” és el nom de la nova proposta del Cinema Maldà pensada per a pares i mares amb fills molt petits. Es fa el primer dissabte de cada mes i consisteix en la projecció d’una pel.lícula d’actualitat que es pot veure en companyia dels vostres nadons. La sala està preparada perquè els pares i mares puguin atendre els petits si cal amb una mica de llum, un so més suau que l’habitual en els sales de cinema i en el hall hi haurà un espai per canviar bolquers. Aquest dissabte projecten “Her”. Preu: 6 euros. 

No hay comentarios:

Seguidores