Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 16 de julio de 2014


Avui com l’agenda comença amb la Font Màgica de Montjuïc toca recomanar-vos que us passeu algun vespre amb la família per veure el tradicional joc de llums de colors i aigua. I si abans heu anat a la visita que us proposem per conèixer els seus íntims secrets...millor!!!

ACTIVITATS FAMILIARS /  INFANTILS  GRATUÏTES

ENDINSEU-VOS EN ELS SECRETS DE LA FONT MÀGICA DE MONTJUÏC
Aquest divendres i dijous de la setmana vinent (24 de juliol) esteu convidats a endinsar-vos en els secrets de l’interior d’una de les fonts més emblemàtiques de Barcelona: La Font Màgica deMontjuïc. Sabreu de primerà mà com funciona tot l’aparell que fa s’apleguin l’aigua, la llum i les colors. Curiós, no? Truqueu al 93 256 44 30 o envieu un mail a lafabricadelsol@bcn.cat per si de cas hi ha places limitades. 

AIGUA! A LA FÀBRICA DEL SOL
Dissabte, de 18 a 19 h. A la Fàbrica delSol (Passeig Salvat Papasseit, 1) us conviden a veure “Aigua!” , un espectacle familiar sobre la importància de l’ús de l’aigua a càrrec de Metromàtic Teatre. Truqueu al 93 256 44 30 o envieu un mail a lafabricadelsol@bcn.cat per reservar entrades. 

TALLER INFANTIL A CAN BOTER (BADALONA)
Dissabte, de 10.30 a 13.00 h. A la botiga Can Boter (C/ Canonge Baranera, 2)  hi organitzen un taller infantil amb Playcolors i Posca. Si el teu fill és un artista del color no dubtis en porta-lo.

MUNTATGE D’UN EQUIP DE RADIOAFICIONATS AL PARC DE CAN SOLEI (BADALONA) 
Aquesta és una curiositat tant per a adults com per a infants interessants en el tema...Aquest dissabte, de 9 a 13 h, es farà l’activitat “Muntatge i activació d’un equip de radioaficionats” a l’aula del jardí de les papallones del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. La unió de Radioaficionats de Badalona muntaran una emissora i l’activaran. Tothom que vulgui podrà anar a veure com es desenvolupa aquesta activitat i conèixer de primera mà aquesta afició tant popular arreu del món. 

TALLER INFANTIL DE  CREACIÓ DE...LLUM!!! (BADALONA)
Diumenge, a les 12 h. Al Centre CulturalEl Carme (C/Francesc Layret, 78) conviden a tots els nens i nenes que ho vulguin a participar en el taller “Light”. En aquest taller es faran creacions a partir de la llum. Pinta molt bé...Cal inscripció prèvia al correu electrònic elcarme@badalona.cat . Aforament limitat. 

UN PLE DE RIURE AL MASNOU
Fins dissabte podeu trobar pels carrers d’El Masnou  diferents espectacles que formen part del Festival Internacional de Teatre Còmic, Ple de Riure. Els espectacles els trobareu als mercats, places...fins i tot a la platja. 

FESTA MAJOR A...ARENYS DE MAR
A un cop de tren teniu l’oportunitat d’anar a la Festa Major d’Arenys de Mar, Sant Zenon. Durant tot el mes de juliol hi trobeu un grapat d’activitats que podeu fer tota la família. Aquest cap de setmana hi haurà, entre d’altres, una festa d’inflables i jocs gegants. Mireu tot el seu programa i trieu. 

TALLERS I ESPECTACLES INFANTILS DE PAGAMENT

LES OBRES D’ART PRENEN AL SOL AL MACBA
Tots els dimecres de juliol i agost, a les 12 h. El MACBA convida a infants de 5 a 12 anys a participar en un taller anomenat “Lesobres d’art prenen el sol”. Es tracta d’una visita-taller on examinareu algunes peces de la col.lecció del museu que s’han escapat de les sales d’exposició. Preu: 3 euros. 

TALLER DE COLLAGE A LA FUNDACIÓ FRANCISCO GODIA 
Tots els dilluns, dimecres i dijous de juliol, a les 10.30 h. El Museu FundacióFrancisco Godia organitza per a nens i nenes de 3 a 12 anys un taller dedicat a les tècniques del collage. Duració: 2 hores. Preu: 5,50 euros. Cal fer reserva prèvia al telèfon 93 272 31 80 o al mail info@fundaciongodia.org .  


L’ESTIU A COSMOCAIXA
Aquest estiu a Cosmocaixa hi ha un grapat d’activitats a fer amb la canalla. Cliqueu aquí i trobareu tota la informació. D’entre totes les propostes destacaria un original taller de papiroflèxia on a més de desenvolupar la creativitat també es demostraran diferents teoremes matemàtics!!! Adient per a infants a partir dels 6 anys. Preu: 4 euros. 

...I AL CAIXAFORUM  
Al Caixaforum també teniu un munt d’activitats a fer durant l’estiu amb els vostres nens i nenes. Des de sessions de cinema familiar fins a tallers. Aquest  dimarts 22 de juliol  es projecta “Un mostruo en Paris”. Cliqueu aquí per veure totes les activitats. 

EL MINI GREC

Ha començat el Festival de Teatre Grec i també tenim la versió “mini” per als més petits de la casa: és el Mini Grec. Us deixo el seu programa perquè veieu la seva oferta. Els preus van des dels 9 fins als 12 euros. 

No hay comentarios:

Seguidores