Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 5 de noviembre de 2014







Ja les hem tret de l'armari!!!
A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí   A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios  . Dissabte, a la biblioteca Singuerlín (Santa Coloma de Gramenet) hi ha sessió infantil de cinema: projecten “Maléfica”.

UNA “JUGATECAMBIENTAL” A CAN ZAM (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Des de fa poc Can Zam compta amb un nou espai de joc, una “jugatecambiental”. Cada diumenge ens presenten una activitat diferent per fer en família. Aquest diumenge podem participar en una passejada per descubrir tots plegats els arbres del parc de Can Zam.

ELS DISSABTES INFANTILS D’ABACUS
Els dissabtes al matí les botigues Abacus organitzen diferents activitats infantils. Aquest dissabte podem trobar-hi un taller de ciència i d’anglès al centre de Badalona però també hi ha d’altres a diferents botigues de Barcelona i voltants. Mireu l’agenda aquí

FESTA MAJOR A TEIÀ
Fins el 16 de novembre a Teià estan de festa major. Aquest cap de setmana podreu divertiu-vos amb una original baixada de vehicles sense motor o una guerra de bombardes (farina) 

UN MINI-TRENET AL MASNOU
Diumenge a partir de les 10 h al Parc temàticCaramar al Masnou podreu trobar un trenet de cinc polzades i...pujar!!! Els Amics del Ferrocarril del Masnou també us explicaran més coses sobre trens. 

INICIACIÓ ALS CUPCAKES AL GRIPAU BLAU (BADALONA
Divendres, a les 19.30 h, els amics d’El Gripau Blau (Av. Prat de la Riba, 93 Badalona) us volen convidar a un taller d’iniciació als Cupcakes. Preu: 1 euro.

L’ESPAI DIPLODOCUS (BADALONA)
L’espai de joc de l’esplai Diplodocus dels dissabtes al matí és un divertit taller per a infants de 3 a 12 anys en el que treballen diferents temes: aquest mes treballaran els drets dels infants ja que dintre de pocs dies se celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Horari: de 10 a 13 h. Preu: 3 euros. 

“DE LA MÀGIA A LA LLUNA” AL CAIXAFÒRUM
Dissabtes a la tarda i diumenges al migdia durant tot el novembre al Caixafòrum  podeu gaudir “De la màgia a la lluna”. Es tracta de projeccions de pel.lícules de Georges Mèlies pensades per a tota la família i acompanyades amb música en directe, tal com es feia a l’època , però amb la diferència que la música és d’avui en dia. I no tan sols això, un personatge us explicarà qui era Mélies i com era la seva època, en la qual el cinema era meravella i màgia. Preu: 6 euros (50% de descompte als clients de “La Caixa”). 


CINEMA EN CATALÀ I A BON PREU ALS MÀGIC (BADALONA)
Dissabte a la tarda i diumenge al migdia als cinemes Megacine Badalona (Centre Comercial Màgic) hi projecten la pel.lícula “Avions: equip de rescat” en català i a un preu molt interessant: 3,90 (anticipada) i 4,40 (el mateix dia). Per accedir-hi cal portar una butlleta que podeu descarregar de www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria .



TALLER INFANTIL AL TIC TAC TOE (PREMIÀ DE MAR)
Dissabte al matí,  l’espai Tic Tac Toe ha organitzat un divertit taller infantil de mussols de llana. Una estoneta on els nens i nenes deixaran anar la seva imaginació utilitzant el material de la llana. Preu: 5 euros / nen. 

No hay comentarios:

Seguidores