Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 19 de noviembre de 2014

Aiiii, com m'agrada aquesta pel.lícula...
LA SETMANA DE LA CIÈNCIA
Fins diumenge se celebrarà la 19a Setmana de la Ciencia. Durant aquests dies hi trobareu per tota Catalunya un munt d’activitats de divulgació científica destinades a tot tipus de públic. Hi haurà jornades de portes obertes, exposicions, jocs, tallers…cliqueu aquí per veure totes les activitats i veure quina és la que us agrada més per anar amb tota la família.

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí   A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios . Dissabte a les 11 h hi ha sessió de cinema a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré: hi projecten una meravella de la factoria Pixar, “Wall-e”. Totalment recomanable per a tothom.

UNA “JUGATECAMBIENTAL” A CAN ZAM (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Des de fa poc Can Zam compta amb un nou espai de joc, una “jugatecambiental”. Cada diumenge al matí, de les 11.30 a les 13.30 h,  ens presenten una activitat diferent per fer en família. Aquest diumenge podem participar en un divertit experiment on tota la família descobrirem les forces amagades de la natura: jugarem amb…energia!

DIADA CASTELLERA A BADALONA
Diumenge arriba la XVII Diada dels Castellers de Badalona. A les 8.00 h les gralles i els tabals ompliran de música el barri del centre per despertar a tothom i convidar-lo a que participi a la festa que hi haurà al migdia a la plaça de la Vila. Serà en aquell horari quan començarà la diada castellera amb la parcipació de quatre colles.

FESTA AL CARRER A PREMIÀ DE MAR
Dissabte, a partir de les 16.30 h, a Premià de Mar hi haurà una cercavila pel poble a càrrec del diferents colles de geganters i a l’acabar l’equip de l’espai Tic Tac Toe organitzaran activitats per a tots els nens i nenes (jocs tradicionals, pinta cares i tallers creatius). La festa acabarà amb un berenar de xocolata amb melindros per a tothom. 

TALLER FAMILIAR A L’ALTERNATIVA (BARCELONA)
Fins diumenge a Barcelona se celebra la 21a edició del Festival de Cinema Independent, L’Alternativa.  A més de projeccions també hi trobareu un grapat d’activitats paral.leles. Una d’elles està dirigida al públic familiar: el taller “Sentint el cinema, taller interactiu sobre música i cinema”. Es fa dissabte al matí. Trobareu més informació clicant aquí

CINEMA EN CATALÀ I A BON PREU ALS MÀGIC (BADALONA)
Dissabte a la tarda i diumenge al migdia als cinemes Megacine Badalona (Centre Comercial Màgic) hi projecten la pel.lícula “Operació Cacahuet” en català i a un preu molt interessant: 3,90 (anticipada) i 4,40 (el mateix dia). Per accedir-hi cal portar una butlleta que podeu descarregar de www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria .

TITELLES AL ZORRILLA (BADALONA)
Diumenge, a les 18 h, al Teatre Zorrilla hi haurà espectacle infantil organitzat per els amics de La Xarxa. Podreu veure l’obra de titelles “La princesa i el pèsol” a càrrec de Festuc Teatre. Preu: 6 euros. 

EL MEU PRIMER FESTIVAL
Fins el 30 de novembre a Barcelona podeu gaudir d’una altra edició d’ El Meu Primer Festival, un festival de cinema on el públic està format per nens i nenes de 2 a 12 anys. La seva programació es distribueix entre els Cinemes Verdi, Cinemes Girona, CCCB, Institut Francès i la Filmoteca. A més de projeccions també hi organitzen curiosos tallers familiars. 



No hay comentarios:

Seguidores