Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


jueves, 13 de noviembre de 2014


FESTA GRAN AL JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA
Diumenge, de 10 a 17 h, hi haurà una gran festa al Jardí Botànic de Barcelona. Hi haurà una mostra de productes del temps, exposicions, tallers, jocs tradicionals i visites guiades pensades per a tota la família. La nostra amiga Anna Riera (L’Obrador de la Riera) hi participarà al taller “Atrapa el color!”. Si surt el solet és un lloc adient per passar un diumenge al matí amb tota la parentela… 

LA FESTA DELS DRETS DELS INFANTS
Amb motiu de la commemoració del 25è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Nens de les Nacions Unides les entitats que formen part de la Xarxa dels drets dels Nens organitzen la Festade la Infancia diumenge al matí al vestíbul i a l’esplanada de l’Estació del Nord. Durant tot el matí s’organitzaran diferents activitats lúdiques gratuïtes relacionades amb el món de l’esport. 

LA SETMANA DE LA CIÈNCIA
Des de divendres fins el 23 de novembre se celebrarà la 19a Setmana de la Ciencia. Durant aquests dies hi trobareu per tota Catalunya un munt d’activitats de divulgació científica destinades a tot tipus de públic. Hi haurà jornades de portes obertes, exposicions, jocs, tallers…cliqueu aquí per veure totes les activitats i veure quina és la que us agrada més per anar amb tota la família. 

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí http://w110.bcn.cat/portal/site/Biblioteques  A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios  .

UNA “JUGATECAMBIENTAL” A CAN ZAM (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Des de fa poc Can Zam compta amb un nou espai de joc, una “jugatecambiental”. Cada diumenge al matí, de les 11.30 a les 13.30 h,  ens presenten una activitat diferent per fer en família. Aquest diumenge podem participar en un divertit experiment on tota la família descobrirem el viatge que fan les gotes d’aigua.

LA FIRA DEL BOLET A BADALONA
Des del dijous fins dissabte a la plaça de la Plana (Badalona) hi trobarem la 1a edició de la Fira del Bolet. A més de poder comprar i veure diferents tipus de bolets també hi haurà exposicions, demostracions i…activitats infantils com tallers de manualitats i de maquillatge. 

FESTA MAJOR A TEIÀ
Fins diumenge a Teià estan de festa major. Aquest cap de setmana podreu divertiu-vos la ballada del gegants o la festa popular amb jocs per a tothom. 

CINEMA EN CATALÀ I A BON PREU ALS MÀGIC (BADALONA)
Dissabte a la tarda i diumenge al migdia als cinemes Megacine Badalona (Centre Comercial Màgic) hi projecten la pel.lícula “Com ensinistrar el teu drac 2” en català i a un preu molt interessant: 3,90 (anticipada) i 4,40 (el mateix dia). Per accedir-hi cal portar una butlleta que podeu descarregar de www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria .

EL MEU PRIMER FESTIVAL

Des de dissabte fins el 30 de novembre a Barcelona podeu gaudir d’una altra edició d’ El Meu PrimerFestival, un festival de cinema on el públic està format per nens i nenes de 2 a 12 anys. La seva programació es distribueix entre els Cinemes Verdi, Cinemes Girona, CCCB, Institut Francès i la Filmoteca. A més de projeccions també hi organitzen curiosos tallers familiars. 

No hay comentarios:

Seguidores