Activitats infantils de franc

El blog "El rei de la casa" neix amb el propòsit de donar informació a les famílies de Badalona i els seus voltants (Maresme, Barcelona...) per gaudir del temps amb la seva canalla.

Setmanalment us aniré agrupant unes quantes propostes perquè trieu. Intentaré que siguin el més curioses i divertides possibles.

Tot serà poc per els nostres reis de casa...


miércoles, 26 de noviembre de 2014


Diuen que aquest cap de setmana plourà. No hi ha cap problema! Vosaltres agafeu els paraigües i nosaltres us posem les propostes.

A LES BIBLIOTEQUES TROBEM DE TOT!
Recordeu sempre de mirar què fan a la biblioteca del barri. De ben segur us trobareu una sorpresa. Un conta-contes, un espectacle de titelles, un taller…A la ciutat de Barcelona teniu un grapat podeu consultar clicant aquí . A Badalona  podeu veure totes les activitats a la seva web Badabiblios  .

ELS DISSABTES INFANTILS D’ABACUS
Els dissabtes al matí les botigues Abacus organitzen diferents activitats infantils. Aquest dissabte podem trobar-hi  una sessió de conta contes que tenen com a protagonista al Tió a la botiga de Mataró però també hi ha d’altres a diferents botigues de Barcelona i voltants. Mireu l’agenda aquí

UNA “JUGATECAMBIENTAL” A CAN ZAM (STA. COLOMA DE GRAMENET)
Des de fa poc Can Zam compta amb un nou espai de joc, una “jugatecambiental”. Cada diumenge al matí, de les 11.30 a les 13.30 h,  ens presenten una activitat diferent per fer en família. Aquest diumenge podem participar en un divertit experiment on tota la família descobrirem el parc amb els cinc sentits: tocarem, mirarem i escoltarem per tot arreu de Can Zam.
  
CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT (BADALONA)
Dissabte, de les 10 a les 14.30 h,  la Plaça Pompeu Fabra (Badalona) acollirà els actes centrals del DiaInternacional de les Persones amb Discapacitat. Hi haurà una marxa per la diversitat, una cercavila amb els castellers i geganters de la ciutat,  actuacions musicals, tallers de maquillatge, etc. 

UNA “JUGATECAMBIENTAL” AL PARC DE CAN SOLEI I DE CA L’ARNÚS (BADALONA)
També a Badalona, a més de Santa Coloma, comptem amb un nou espai de joc, una “jugatecambiental” dintre una àrea verda com és el Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Cada diumenge al matí, de les 10.30 a les 13.30 h,  ens presenten una activitat diferent per fer en família. Aquest diumenge podem participar en un taller d’anellament d’ocells i, a més, d’una activitat que porta com a nom “de cabàs a cabàs… i bona compra faràs”. 

LA FIRA DEL NADAL A BADALONA
La tradicional fira de Nadal ja s’instal.la aquest cap de setmana a la Plaça de la Plana (Badalona). A més de les 30 paradetes ja clàssiques també hi haura per les tardes i els caps de setmana tallers de manualitats per als més petits.

CINEMA EN CATALÀ I A BON PREU ALS MÀGIC (BADALONA)
Dissabte a la tarda i diumenge al migdia als cinemes Megacine Badalona (Centre Comercial Màgic) hi projecten la pel.lícula “Bola de drac Z: la batalla dels déus” en català i a un preu molt interessant: 3,90 (anticipada) i 4,40 (el mateix dia). Per accedir-hi cal portar una butlleta que podeu descarregar de www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria .

RUTA PREHISTÒRIA A VILASSAR DE DALT
Els últims dissabtes de mes a Vilassar de Dalt podeu participar en una original ruta prehistòrica. És tracta d’una sortida d’unes 2 hores on descobrireu com vivien els prehistòrics al Maresme. La sortida es fa amb grups concertats i heu de reservar a reserves@maresmeturisme.com . Preu: 4 euros.

TALLER INFANTIL AL TIC TAC TOE (PREMIÀ DE MAR)
Dissabte al matí,  l’espai Tic Tac Toe ha organitzat un divertit taller infantil per aprendre a fer calendaris d’advent. A l’acabar el taller hi posarem una “sorpreseta” a cada un dels dies per tal d’anar-ho destapant cada dia i trobar-hi un petit detallet que agradi als petits talleristes.... Preu: 6 euros / nen. Cal reserva prèvia. 

ESPECTACLE INFANTIL AL TEATRE SEGARRA (SANTA COLOMA DE GRAMENET)
Diumenge, al Teatre Segarra, a les 12 h, hi haurà sarau per als més petits. La gent de La Tresca i la Verdesca i els amics de Xirriquiteula ens engrescaran amb les seves cançons i les seves històries amb l’espectacle “Per un instant”. Preu: 8 euros. 

EL MEU PRIMER FESTIVAL
Fins diumenge a Barcelona podeu gaudir d’una altra edició d’ El Meu Primer Festival, un festival de cinema on el públic està format per nens i nenes de 2 a 12 anys. La seva programació es distribueix entre els Cinemes Verdi, Cinemes Girona, CCCB, Institut Francès i la Filmoteca. A més de projeccions també hi organitzen curiosos tallers familiars.

No hay comentarios:

Seguidores